Alt om Neptune Theatre i Seattle

Indholdsfortegnelse:

Alt om Neptune Theatre i Seattle
Alt om Neptune Theatre i Seattle

Video: Alt om Neptune Theatre i Seattle

Video: Alt om Neptune Theatre i Seattle
Video: Alt-J - "Buffalo" - The Neptune Theatre, Seattle 2024, Kan
Anonim
Kimbra til koncert - Seattle, WA
Kimbra til koncert - Seattle, WA

The Neptune Theatre er et populært sted i Seattle at se en forestilling, især blandt studerende på University of Washington, da teatret ligger tæt på campus. Og nej, det er ikke sandsynligt, at det er her, du skal se Ariana Grande, men i stedet vil du finde en række talenter fra hiphop og pop til kulturelle optrædener til komikere. Læs videre for at lære mere om, hvad der er på scenen,

Hvilke slags begivenheder er der ved Neptun?

The Neptune Theatre er et spillested til mange formål, hvilket betyder, at du vil finde lidt af det hele her fra samfundsbegivenheder til headliners, men sandsynligvis ikke så store headliners, som Paramount ville have (Neptune er også meget mindre end Paramount). Forestillinger her omfatter koncerter, komikere, lokale begivenheder, uddannelsesprogrammer og nogle gratis arrangementer. The Neptune viser også stadig film, men holder sig stort set til kultklassikere og indiefilm.

Du kan også deltage i gratis rundvisninger i teatret. Disse ture afholdes den tredje lørdag i hver måned. For at deltage skal du blot møde op med turen kl. 10:00 på hjørnet af NE 45th Street og Brooklyn. Rundvisningerne varer cirka 90 minutter og er en fantastisk måde at høre om teatrets historie personligt.

Der er alle slags shows på Neptun, og de tagersted ret ofte. For at se, hvad der er på scenen, tjek Neptune Theatres hjemmeside.

Hvor kan man få billetter til shows?

Du kan købe billetter til Neptune Theatre-forestillinger fra billetkontoret i Paramount (uden gebyr), ved billetkioskerne i Paramount og Moore Theatres (mod et mindre gebyr) og gennem Ticketmaster (mod ekstra gebyrer).

Hvor skal man parkere, og hvordan man kommer dertil

Da teatret ikke har en parkeringsplads, bliver du nødt til at parkere uden for stedet. Den nærmeste grund er på tværs af gaden på Deca Hotel, og priserne kan være rimelige der, især om aftenen. Der er også mange privatejede betalingspladser i området, samt gadeparkering. Gadeparkering er gratis efter kl. og om søndagen (men tjek altid opsatte skilte for eventuelle undtagelser). Du vil sikkert gerne komme tidligt til et show, hvis du planlægger at finde gadeparkering.

For at komme til Neptun fra I-5 North, tag afkørsel 169 for NE 45th Street. Tag til venstre ad 7th Avenue NE. Tag til højre ad NE 45th Street. Teatret er til højre.

For at komme til Neptun fra I-5 South, tag afkørsel 169 for NE 45th Street. Flet ind på 5th Avenue NE. Tag til venstre ved NE 45th Street. Teatret er til højre.

Historie

The Neptune er et af tre teatre under Seattle Theatre Groups paraply. De to andre spillesteder administreret af STG er Paramount Theatre og Moore Theatre. Alle tre spillesteder får en masse topnavne og turnéshows.

The Neptune er et af Seattles ældste teatre,men var ikke altid det multi-brug mødested, det er i dag. Faktisk fandt overgangen fra biograf til et spillested kun sted i januar 2011. Det åbnede oprindeligt den 16. november 1921 som et biografhus under stumfilmsæraen. Der var oprindeligt fem filmhuse i universitetsdistriktet i denne tid, men i dag er Neptun det sidste, der står. Bygningen er blevet renoveret flere gange. Allerede i slutningen af 1920'erne blev elementer af interiøret opdateret; i 1943 blev det, man troede var det største Kimball-teaterorgel, fjernet, og en ny koncessionsstand blev tilføjet i 1980'erne.

Teatret ligger tæt på University of Washingtons campus, så det er et populært sted for studerende, der leder efter ting at lave. Særlig bonus - der er en bar i teatret, placeret på hovedetagen.

Ting at gøre i nærheden

Hvis du vil have en bid mad før eller efter et show, er du heldig. Da stedet er beliggende i U-distriktet, er der en række overkommelige restauranter i nærheden. Inden for en radius på to blokke er rigeligt med teriyaki, pizza, bubble tea, frossen yoghurt og andre afslappede spisesteder.

Hvis du er i humør til en gåtur, er UW campus meget tæt på og er et attraktivt sted at gå en tur. Gas Works Park, Woodland Park Zoo og Green Lake Park er også tæt på, men du vil måske køre til disse attraktioner, medmindre du har god tid til at gå. Gas Works og Green Lake er nogle af de bedste kystlinjer i Seattle.

Anbefalede: