18 Ting at gøre med børn i S alt Lake City, Utah
18 Ting at gøre med børn i S alt Lake City, Utah

Video: 18 Ting at gøre med børn i S alt Lake City, Utah

Video: 18 Ting at gøre med børn i S alt Lake City, Utah
Video: Imposing Abandoned 18th Century Castle: Mysteriously Left Everything! 2024, Kan
Anonim
S alt Lake City Skyline Panorama
S alt Lake City Skyline Panorama

Utahs hovedstad, der grænser op til dens navnesø og Wasatch-bjergkæden, er en ekstremt børnevenlig by og byder på snesevis af sjove aktiviteter for at holde børn aktive og engagerede. Uanset om dine børn kan lide at plaske rundt i poolen, lære på museer eller tage på vandretur, her er vores 18 yndlingsaktiviteter for børn i S alt Lake City.

Besøg Hogle Zoo

Hogle zoo Bald Eagle
Hogle zoo Bald Eagle

Utahs Hogle Zoo stammer fra 1931 og ligger ved udmundingen af Emigration Canyon. Zoo er en af de mest besøgte attraktioner i Utah og den bedst bet alte turistattraktion i hele S alt Lake City. Det dækker 42 acres og omfatter mere end 800 dyr.

Hogle Zoos bedste udstillinger omfatter Rocky Shores, Asian Highlands og Elephant Encounter. De små vil nyde det klassiske Zoo Train og den nye konserveringskarrusel. Gå ikke glip af World of Flight Bird Show i løbet af foråret, sommeren og efteråret. Eller besøg i løbet af ferien, hvor hele den zoologiske have forvandles til et vinterlandskab som en del af den årlige Zoolights-udstilling.

Lær om Utahs naturhistorie

Utah Museum of Natural History
Utah Museum of Natural History

The Natural History Museum of Utah, nær University of Utah og Red Butte Garden, er envigtig del af Utahs videnskabelige samfund, men også et godt sted at besøge med børn. Permanente udstillinger dækker arkæologi, geologi, palæontologi, mineralogi og zoologi.

UMNH tilbyder børns opdagelsesaktiviteter hver lørdag og en gratis videnskabsfilmaften hver måned. Museet tilbyder også et par gratis dage hvert år.

Besøg en restaureret pionerpark

Dette er Place Heritage Park
Dette er Place Heritage Park

This Is the Place-monumentet i Emigration Canyon markerer stedet, hvor Brigham Young og mormonernes pionerer først gik ind i S alt Lake Valley den 24. juli 1847. Hundrede år senere, en bronzeskulptur af Young og to af hans kolleger blev placeret oven på en 60 fods piedestal for at fejre deres ankomst. Parken omfatter en restaureret pionerlandsby med levende demonstrationer af pionerlivet og en restaureret Brigham Young-gård. Det ligger lige overfor Hogle Zoo.

Vandre i Red Butte Garden

Red Butte Garden
Red Butte Garden

Red Butte Garden er en botanisk have og arboret nær University of Utah. Haven byder på vandrestier gennem 11 temahaver og næsten fire miles af vandrestier. Ud over den botaniske have og arboretet tilbyder Red Butte børneaktiviteter, sæsonbestemte familiebegivenheder og sommerlejre.

Spil i Liberty Park

Tracy Aviary
Tracy Aviary

Liberty Park er S alt Lake Citys næststørste offentlige park og omfatter stier, legepladser, en dam, leje af padlebåde, tennisbaner, picnicfaciliteter, forlystelser og et vandlegeområde. Parkenomfatter også Chase Home Museum of Folk Arts og den otte hektar store Tracy Aviary, en af blot to fritstående voliere i USA.

Opdag videnskab på Leonardo

Leonardo SLC
Leonardo SLC

Beliggende i hjertet af S alt Lake City er Leonardo et første-af-en-slags museum, hvor du kan udforske de uventede steder og måder, som videnskab, teknologi, kunst og kreativitet forbinder. Det er et hybridmuseum, der er en fantastisk tur at besøge, med seje interaktive udstillinger. Den mest populære udstilling er FLIGHT!, hvor besøgende kan sidde i pilotsædet på et C-131-fly.

Spend a Day at The Gateway

SLC Gateway
SLC Gateway

The Gateway, i centrum af S alt Lake City, har masser af shopping-, spise- og underholdningsmuligheder for alle, men børn vil især nyde Clark Planetarium og Discovery Gateway-børnemuseet. Den olympiske snefnugfontæne på Olympic Plaza er fantastisk til vandleg i varmt vejr.

Besøg Living Planet Aquarium

The Living Planet Aquarium S alt Lake City
The Living Planet Aquarium S alt Lake City

The Living Planet Aquarium i Draper byder på fire hovedudstillinger: Discover Utah, Ocean Explorer, Journey to South America og Penguin Encounter. Akvariet er det niende største i USA; det huser 4.500 dyr og mere end 550 arter.

Tilbring en hel dag på Thanksgiving Point

taksigelsespunkt vandtårn
taksigelsespunkt vandtårn

Thanksgiving Point er et stort rekreativt område nær Point of the Mountain, som omfatter spektakulære temahaver, en gård oglandbrugscenter, biografer, en IMAX, butikker, restauranter, en golfbane, fest- og receptionsfaciliteter, Museum of Natural Curiosity og verdens største indendørs dinosaurmuseum. Der er så meget at se og lave på Thanksgiving Point, at det er svært at beskrive, men Thanksgiving Point tilbyder absolut en flugt fra hverdagen.

Kør på en antik rutsjebane i træ

Lagune Utah
Lagune Utah

Lagoon er en stor forlystelsespark omkring 15 miles nord for S alt Lake City, nær byen Farmington. I drift siden 1896, er parkens blanding af gamle og nye elementer et af dens hovedtræk. Parkens karrusel har været i drift siden 1906, og trærutschebanen har kørt siden 1921. Parkejere arrangerer en ny stor tur næsten hvert år for at få lokalbefolkningen til at vende tilbage. Lagoon er også hjemsted for en kopi af en pionerlandsby og et vandland kaldet Lagoon-A-Beach.

Svøm ved en lokal pool

Drenge svømning
Drenge svømning

Hvis du er på besøg i sommermånederne, er en billig måde at underholde børn på i timevis et besøg i en pool eller en stænkpude. Vandlandet ved Cherry Hill i Kaysville byder på et piratskib, et Cardiac Canyon River Run, en lazy river, vandrutsjebaner med tåge og lyseffekter og to swimmingpools, men hvis du ikke har lyst til at blive helt gennemblødt, så lad din de små løber løbsk ved Valley Fair Malls interaktive springvand. Med 31 jetfly når springvandet højder på over 30 fod. LED-lys i hver vandstrøm kombineres med musik for at skabe et koreograferet show på det farverigestænkpude.

Jump Around at the Wairhouse

Få Air Sportsplex
Få Air Sportsplex

En af S alt Lakes foretrukne familieattraktioner i Wairhouse, en trampolinpark, hvor du kan bestille tid til at hoppe på din helt egen trampolin eller i et rum fyldt med dusinvis. Med mere end 35.000 kvadratfod har Wairhouse masser af aktiviteter for dem, der ikke er trampolinfans, herunder basketballbaner, undvigebaner og mere.

Go Bowling

Fede katte
Fede katte

Fat Cats kombinerer en bowlingbane med en spillehal, et pizzasted og en mexicansk restaurant. Det er ikke en original idé, men Fat Cats slår konkurrenterne med konsekvent anstændig mad og en ren, energirig atmosfære. Det er et fantastisk sted til en fødselsdagsfest, genforening eller familieudflugt.

Tour Temple Square

Temple Square er S alt Lake Citys mest populære turistattraktion og er det bedste sted at få et glimt af S alt Lake Temple, det største og mest kendte af de 150 fungerende LDS-templer. Pladsen kan prale af utrolige haver i forårs- og sommermånederne og imponerende lysudstillinger i løbet af ferien. Hele komplekset er gratis at besøge og inkluderer også Tabernaklet, Forsamlingshuset, Family History Library og LDS Church History Museum.

Hike Cascade Springs

Bonneville Shoreline Trail
Bonneville Shoreline Trail

Vandreture med børn kan være hårde: Du har brug for en sti, der ikke er for lang, ikke for stejl og også interessant nok til at holde de små engageret. For en blanding af alle disse ting, besøg Cascade Springs, en serieaf terrasserede kilder og vandfald over en naturlig kilde, sat langs en halv mils sti på en strandpromenade. Cascade Springs er også en del af Alpine Loop Scenic Byway.

Gå på skattejagt

Dobbelt nøgle skattejagt
Dobbelt nøgle skattejagt

Et dobbeltnøgle-skattejagtsæt giver dig mulighed for at løse et mysterium og udforske S alt Lake City på samme tid. Et sæt fungerer som en selvguidet tur, der fører dig til forskellige historiske steder. I sidste ende vil du finde en rigtig skat. Det er en unik og mindeværdig aktivitet for familie- og vennegrupper.

Tilbring tid på isen ved Utah Olympic Oval

Utah Olympic Oval, en rest fra de olympiske vinterlege 2002 i S alt Lake, er et avanceret sportsanlæg, der både fungerer som et unikt stykke historie og et aktivitetsrum for sporty børn. På Oval kan du stå på skøjter, spille hockey og endda prøve curling. Udstyr kan også lejes.

Besøg Wheeler Farm

Wheeler historiske gård
Wheeler historiske gård

Wheeler Historic Farm er en S alt Lake County Park- og rekreationsfacilitet, åben for offentligheden 365 dage om året. Det er en fungerende gård, og køerne, hestene, hønsene, svinene, fårene, kalkunerne, gederne og kaninerne tjener et landbrugsformål. Gården byder på sælgere, underholdning, smededemonstrationer, uldspinderi og fåreklipning på daglig basis samt særlige Halloween- og påskebegivenheder, et landmandsmarked og sommerlejre.

Der er ingen adgang til grunden, som er åben ved daggry indtil skumringen. Der er gebyrer for aktiviteter såsom vognture, malkningkoen og særlige begivenheder.

Anbefalede: