Sparks Marina Park til svømning, sejlsport og fiskeri

Indholdsfortegnelse:

Sparks Marina Park til svømning, sejlsport og fiskeri
Sparks Marina Park til svømning, sejlsport og fiskeri

Video: Sparks Marina Park til svømning, sejlsport og fiskeri

Video: Sparks Marina Park til svømning, sejlsport og fiskeri
Video: Аудиокнига «Зов предков» Джека Лондона 2024, Kan
Anonim
Tegn til Sparks Marina Beach Park
Tegn til Sparks Marina Beach Park

Sparks Marina Park er en af de største og mest kendte parker i Sparks, Nevada. Parken giver en bred vifte af rekreative muligheder for beboere i Sparks og hele Truckee Meadows-regionen. Det centrale i parken er den 77 hektar store Sparks Marina Lake, der giver et af de bedste offentlige svømmehuller i området i de varme sommermåneder. Hele parken er på 81 acres.

Dagsaktiviteter

Sparks Marina Park tilbyder både beboere og besøgende mange rekreative faciliteter. Uanset om du vil være vært for en stor familie-picnic eller fødselsdagsfest, tage børnene med til at svømme, besøge hundeparken med Bowser, slentre på stien rundt om søen eller bare slappe af på græsset, kan du gøre disse og mere i Sparks Marina Park. Faciliteter tilgængelige i parken:

  • To strande
  • Picnicområder
  • Offentlig fiskemole
  • To-mile vandresti rundt om søen
  • To volleyballbaner
  • To legepladser
  • Koncessionsstand (kun sommer)
  • Toiletter og brusere
  • Skyggebaldakiner
  • Hundepark

Ring til Sparks Parks and Recreation på (775) 353-2376.for at få oplysninger om leje af et gruppedagsområde.

Andre populære aktiviteter på SparksMarina Park omfatter dykning og sejlsport (kun elektriske motorer er tilladt). Du skal have en Nevada-licens for at fiske. Fiskeri er forbudt i svømmeområder, og den daglige besiddelsesgrænse er tre.

Huse ved søen, Sparks Marina Park, Sparks, Nevada
Huse ved søen, Sparks Marina Park, Sparks, Nevada

Særlige begivenheder

Sparks Marina Park er stedet for adskillige særlige begivenheder i Sparks. Kombinationen af landfaciliteter og Sparks Marina Lake gør parken til en ideel ramme for samfundsaktiviteter. Begivenheder afholdt i Sparks Marina Park omfatter:

  • Børn gratis fiskeri-dag - sent forår
  • Mark Wellmans eventyrdag-juni
  • Scheels Kids Triathlon-juli
  • Scheels Turkey Trot-Thanksgiving Day

Andre særlige begivenheder har inkluderet sandvolleyballturneringer og wakeboardkonkurrencer.

Kom til parken

Parkeringsområdet og de vigtigste faciliteter på Sparks Marina Park er placeret på 300 Howard Drive i Sparks, Nevada. Parken og søen ligger på nordsiden af Interstate 80 og mellem N. McCarran Boulevard mod vest og den store Scheels-butik i The Legends indkøbscenter mod øst. Den nemmeste måde at nå parkeringspladsen på er fra N. McCarran på enten Nichols Boulevard eller East Lincoln Way.

Om Sparks Marina Lake

Hullet i jorden, der rummer Sparks Marina Lake, var tidligere et industriområde kendt som Helms grusgrav. I årenes løb blev der hentet nok tonsvis af sten fra graven til vejbygningsprojekter, så den blev omkring 100 fod dyb.

Planlægger at forvandle området til en parkmed en beskeden sø var undervejs, da den store Truckee River-oversvømmelse i 1997 ramte. Bogstaveligt t alt, natten over, fyldtes Helms-graven med omkring en milliard gallons vand, hvilket skabte Sparks Marina Lake.

En underjordisk kilde tilføjer konstant anslået 2 millioner gallons om dagen til søen, så overskuddet udledes i Truckee-floden for at opretholde søniveauet. Dette holder søen frisk og ren til rekreativ brug. For mere om Helms-gravens historie, se The Gravel Pit That Became a Lake af Rich Moreno.

Anbefalede: