5 bedste filmrejser i NYC
5 bedste filmrejser i NYC

Video: 5 bedste filmrejser i NYC

Video: 5 bedste filmrejser i NYC
Video: TOP 10 Things to do in NEW YORK CITY | NYC Travel Guide 2024, Kan
Anonim
En gruppe piger, der tager et billede på Gossip Girl-tur
En gruppe piger, der tager et billede på Gossip Girl-tur

Med en by så filmisk som New York er det ikke så mærkeligt, at dens wow-faktor bybilleder er blevet brugt som baggrund for utallige film. Faktisk føler mange førstegangsbesøgende til NYC, at de allerede kender byen, simpelthen baseret på alle de film, de har set den afbildet i. Men der er intet som at se den ægte vare, og cinefiler vil sætte pris på disse 5 NYC-film ture, der gør det til en leg at fusionere filmfantasien med virkeligheden på jorden.

On Location Tours omkranser stort set markedet for filmture i NYC med sine mangfoldige og højkvalitets film- og film-tema bus- og vandreture; hver kommer styret af licenserede rejseledere, der fungerer som lokale skuespillere og skuespillerinder. Ture inkluderer stop for fotoops og spillefilm fra de film/tv-shows, der vises. Her er 5 af deres bedste NYC-filmture for at hjælpe dig uden besvær med at guide dig gennem den mest filmede by i verden:

1. NYC TV- og filmbustur

Dette er On Location Tours klassiske og mest populære udflugt. Gæster hopper ombord på en busbus til en guidet 2,5- til 3-timers tur, der dækker mere end 40 tv- og filmsteder over hele Manhattan. Fremhævede steder er hentet fra elskede tv-serier som Friends og Seinfeld og film som Spider-Man, Birdman,Da Harry mødte Sally og mere.

2. When Harry Met Seinfeld Bus Tour

Det nyeste tilbud fra On Location Tours (lanceret i efteråret 2015), denne 2-timers bustur rammer mere end 40 film- og tv-steder i Uptown Manhattan, inklusive på Upper West Side, Central Park, Upper East Side og mere. Du vil ramme steder som Monk's Diner fra Seinfeld, caféen hvor Meg Ryan ventede på sin date i You've Got Mail, museet med i Men in Black og meget mere.

3. Vandretur på tv- og filmwebsteder i Central Park

Måske NYC's mest berømte filmbagtæppe, Manhattans vidstrakte Central Park, har været med i hundredvis af film. Denne vandretur dækker mere end 30 film- og tv-steder på kun to timer, inklusive bandskallen fra Breakfast at Tiffany's, bådehuset fra When Harry Met Sally, Bethesda Terrace from Elf og mere.

4. TCM Classic Film Bus Tour

Præsenteret i samarbejde med Turner Classic Movies (TCM), denne 3-timers bustur skubber ind på ikoniske filmlokationer fra TCM-mærket. Undervejs vil gæster se filmlokationer fra klassikere som King Kong, Woody Allen's Manhattan, The Seven Year Itch, Superman, Breakfast at Tiffany's og meget mere.

5. Bustur til ferielys og filmsteder

Denne sæsonbestemte 2,5-timers tur (kører mellem Thanksgiving og nytårsferien) viser et udvalg af lokationer fra film optaget i NYC julesæsonen, og bringer gæster til websteder med i klassiske feriefilm som Miracle den 34. Street, Home Alone 2, Elf, Scrooged og mere.

Anbefalede: