Wailea Beach Resort Marriott: Luksus for mindre på Maui
Wailea Beach Resort Marriott: Luksus for mindre på Maui

Video: Wailea Beach Resort Marriott: Luksus for mindre på Maui

Video: Wailea Beach Resort Marriott: Luksus for mindre på Maui
Video: The "Ritz" Experience...Or was it the Marriott? 2024, Kan
Anonim
Wailea Beach på den sydvestlige kyst af Maui Hawaii
Wailea Beach på den sydvestlige kyst af Maui Hawaii

The Wailea Beach Resort – Marriott, Maui er ikke et typisk Marriott. Det er beliggende i den livlige, dejlige Maui resort udvikling af Wailea. Dette hotel konkurrerer og holder sit eget med tilstødende feriesteder fra eksklusive hotelnavne som Four Seasons, Fairmont, Waldorf Astoria og Relais & Chateaux. Dens mange femstjernede faciliteter inkluderer en fabelagtig luau, en ankomst-/afgangslounge med brusere og skabe og en overordentlig spa. Det vigtigste er, at Wailea Beach Marriott indtager den bedste beliggenhed i Wailea.

hurtige fakta

Hawaii-kanoer på Wailea Marriott strandresort på Maui
Hawaii-kanoer på Wailea Marriott strandresort på Maui

Location

Resortet omfavner en strækning ved havet, som var Waileas første sektion, der blev udviklet. Det åbnede oprindeligt som InterContinental i 1976, og det fik sit udvalg af steder. På det tidspunkt var InterContinental det regerende luksushotelmærke, og hvert eneste hotel, det åbnede, var en designerklæring.

Denne indstilling misunder sine naboer. Dens topografi tillader det at have værelser og suiter praktisk t alt på toppen af vandkanten - det er det Wailea-resort, der er tættest på kysten. Resortet tilbyder også to førsteklasses strande, Wailea Beach og Ulua Beach, i hver ende af ejendommen.

Atmosfære og tilgængelighed

Ejendommen blev moderniseret i 2006 og igen omfattende renoveret i 2016, med rene linjer og en vandpalette, der understreger resortets unikke intimitet med Stillehavet. Det er lige så storslået og imponerende som nogensinde, med en ceremoniel "ankomstoplevelse" på Grand Lanai, en ceremoniel veranda med kærtegnende Tradewind-brise. Resortet har stadig en privat følelse og er romantisk hawaiiansk med utrolige udsigtspunkter over hele dens 22 hektar store ejendom.

Ud over det bedste sted er Marriott meget bekvemt i forhold til alt, hvad Wailea tilbyder. Lokale attraktioner og andre feriesteder er let tilgængelige via den uimodståelige Wailea Coastal Walk, der ligger langs havnefronten.

Hvem kommer her?

Resstedet tiltrækker et varieret klientel, men mange gæster er amerikanere fra fastlandet. Hotellet afholder jævnligt hawaiianske destinationsbryllup og pigeferier, men familier er også tiltrukket af dette børnevenlige feriested. Golfspillere bliver også her - Wailea Golf Club tilbyder tre berømte baner.

Why stay here

Fantastiske værelser med havudsigt på Wailea Beach Marriott Maui i Wailea
Fantastiske værelser med havudsigt på Wailea Beach Marriott Maui i Wailea

Du vil sandsynligvis elske dette feriested, hvis du ønsker at være i et feriestedsområde, der giver dig nem adgang til restauranter, sociale, rekreative og shoppingmuligheder ud over dit eget hotel; hvis du rejser med rastløse børn, der altid leder efter noget andet at lave; hvis du kan lide moderne, komfortable værelser med sensationel udsigt; eller hvis du vil have et resort med et godt spa, fitnesscenter og tennis på ejendommen.

DenWailea Beach Resort - Marriott, Maui er muligvis ikke din ideelle Maui-tilflugtssted, hvis du kan lide at blive indhyllet i et behageligt, fredfyldt luksusresort med privat følelse. Hvis dette er mere din hastighed, kan du prøve The Ritz-Carlton Kapalua. Du kan også blive skuffet, hvis du foretrækker en rustik hawaiiansk kro eller et intimt boutiquehotel, for mens værelserne har enkel, moderne strandindkvartering, har denne ejendom over 500 værelser. Endelig, hvis du er vant til hoteller, der tilbyder opgraderet klubstatus, så du kan blive forkælet i Club Lounge, vil du ikke finde det her, da der ikke er noget klubniveau på Wailea Beach Resort.

Forhåndsvisning af gæsteværelserne

Wailea Marriott Maui kingsize-værelse
Wailea Marriott Maui kingsize-værelse

The Wailea Beach Resort – Marriott, Maui tilbyder i alt 547 overnatningssteder i form af værelser og suiter (suiter inkluderer et eller flere soveværelser). De deler den samme stil, men to særskilte miljøer: gæster kan vælge enten villafølelsen med luftige tre-etagers Hales-villaer i hawaiiansk stil - hver med et par dusin værelser beliggende meget tæt på havnefronten; eller lejlighedsfølelsen med værelser i det otte etager høje Wailea-tårn.

Uanset om de er placeret i resortets lave eller højhuse, er alle værelser luftige, rene og ikke over-dekorerede. Samlet set formidler de stemningen af et strandhotel, og sandede fodspor ville ikke være malplacerede på deres forfriskende kølige stenflisegulve.

Værelsesfunktioner

Resstedets komfortable, moderne indkvartering i boligstil har funktioner designet til den moderne rejsende, mensforbliver tro mod sin strandplacering. In-room-teknologi inkluderer spejlcasting af personlige enheder, tilpasset musikstreaming og personligt Netflix- og Hulu-indhold. Hvert værelse her har en udendørs Lanai (balkon), mens 62 værelser i stueetagen har udvidede Lanai terrasser, der skaber en problemfri indendørs/udendørs opholdsoplevelse. Nogle overnatningssteder er kun få meter fra vandet, hvilket sikrer en nærhed til havet, som ikke kan kopieres andre steder på Maui. Gratis frynsegoder for gæster inkluderer gratis wifi over alt på resortet, vand på flaske, en shuttle rundt i feriestedet Wailea og selvparkering (parkeringsservice er tilgængelig mod et gebyr).

Fristende spisesteder

Kapa Lounge cafebar på Wailea Beach Resort Marriott på Maui
Kapa Lounge cafebar på Wailea Beach Resort Marriott på Maui

Mens resortets beliggenhed gør det lige så nemt at spise udenfor hotellet som at gå en tur på Wailea Coastal Walk, men der er en række fristende spisemuligheder placeret lige ved selve resortet.

  • Humble Market Kitchin af Roy Yamaguchi er feriestedets signaturrestaurant. Dens menu ærer de panasiatiske traditioner fra berømthedskokkens hjemlige Hawaii, med opskrifter fra japansk, filippinsk, kinesisk og indfødt hawaiiansk køkken. Denne enestående restaurant tilbyder indendørs/udendørs spisning, panoramaudsigt over havet og en venlig stemning.
  • KAPA Bar & Grill er en destination ved poolen til både spisning og social drink og afslapning med håndlavede cocktails, en komplet menu og adspredelser som billard, shuffleboard, spillestationer og storskærms-tv. Familierelsker især atmosfæren og den afslappede menu.
  • Whale's Tale,skridt fra havets kant, er en ny afslappet strandbar, der tilbyder sunde økologiske snacks, salater, skåle og drikkevarer om dagen og håndværkscocktails og mere hjertelige retter fra nat.
  • Mo Bettah Food Truck and Pool Bar ved NALU Adventure Pool serverer grab-and-go-muligheder, børnevenlige favoritter og lokale lækkerier som barberet is og poké.

The Can't-Miss Luau

Ilddanser på Marriott Wailea på Maui, Hawaii
Ilddanser på Marriott Wailea på Maui, Hawaii

Te Au Moana, feriestedets luau, er en kulturel oplevelse, der fører op til en kulinarisk ekstravaganza. Det udføres udelukkende for gæster på resortet. Et medrivende program med sang, dans, musik, akrobatik og ildvandring transporterer gæster på en rejse gennem Mauis historie og dets folk i ø-fødte sange, hawaiiansk dans og "talk story".

Den traditionelle hawaiianske luau byder på et uendeligt udvalg af lækre hawaiianske retter. Adskillige hovedretter omfatter Maui seafood pasta, shoyu kylling, hawaiiansk stegt ris, teriyaki bøf. Måltidets midtpunkt er Kalua svinekød, et helt eksemplar tilberedt i en stenbeklædt underjordisk grube. En alt inklusive pris dækker showet, alt-du-kan-spise chow og så mange skiver kokosnøddekage og glas piña colada, som du kan klare.

Fantastiske pools, strande, spa og mere

Børn leger i eventyrpoolen på Wailea Beach Resort – Marriott, Maui
Børn leger i eventyrpoolen på Wailea Beach Resort – Marriott, Maui

Wailea Beach Resort har udnyttet sine 22 acres ved at skabe tre meget forskellige poolsoplevelser, der giver gæsterne mulighed for at vælge deres eget rum til afslapning, foryngelse og (ofte) opstemthed.

  • NALU Adventure Pool består af et poolkompleks på 2 hektar, der tilbyder en sjov oplevelse for familier og børn. Midtpunktet i NALU Adventure Pool er fire vandrutsjebaner. Den længste er 325 fod - den længste vandrutsjebane på et Hawaii-resort - med et fald på fem og en halv etager. Tillokkelser for alle aldre inkluderer en interaktiv splash-zone med vandpistoler, sprøjtede havpattedyrskulpturer, jetfly og bobler og en gennemsvømningsgrotte. Rummelige familiehytter giver komfort og ekstra sjov.
  • Maluhia Serenity Pool er en infinitypool kun for voksne, med private strandhytter over vandet, "casabella" minihytter til to og luksuriøse chaiselonger. Poolens pooldæk i flere niveauer giver uhindret panoramaudsigt over Stillehavet.
  • 'Ohi Pools er resortets to swimmingpools ved havet og tilbyder et ekstra udsigtspunkt for at nyde en spektakulær udsigt over Stillehavet. Perfekt til hvalsafari, den dramatiske uendelighedskant er så tæt på havet, at gæsterne mærker vandets sprøjt og tåge, når bølgerne møder kysten. To boblebade og talrige hytter giver yderligere afslapning.
  • Dykkerbassinet er en del af NALU Adventure Pool-komplekset er et vandområde dedikeret til scuba-certificering og instruktion i dykning, snorkling og andre vandsportsgrene.

strande

Hotellets to smukke strande, Wailea og Ulua, er højt værdsat af Maui-lokalbefolkningen. Beggestrande vender mod vest, mod regnbuesolnedgange og kan prale af puddersand, safirvand og surf, der er skånsomt nok til, at småbørn kan plaske i. Vandsport af enhver art er let at arrangere, fra kajaksejlads til surfing.

Mandara Spa

Mandara Spa er en fuld-service afslapningsstation, der bringer et hjørne af Fjernøsten til denne Hawaii-ø Maui. Mandara er et verdensomspændende spamærke, der stammer fra blide Bali, kendt for sin spakultur.

En bred spa-menu omfatter ansigtsbehandlinger, massage, krops- og skønhedsbehandlinger og tjenester til børn, teenagere, fyre og par. Lounges tilbyder helbredende pools og dampbade. Behandlinger bruger Maui-ingredienser såsom lavasten og havmineraler. Nogle behandlinger kan endda udføres på dit værelse eller suite.

Fitness og golf

Gæster på feriestedet har en hel del ikke-vandtræningsmuligheder. Det veludstyrede fitnesscenter er tilgængeligt 24 timer i døgnet, og gæsterne har privilegier på Wailea Tennis Club.

Wailea er en bucket-list rejsedestination for golfspillere. Wailea Golf Club, en kort gåtur væk fra resortet, tilbyder tre berømte mesterskabsbaner (Gold, Blue og Emerald). Par-72 Gold Course er lidt over 1,6 km væk fra resortet via gratis shuttle. Hotellets concierge hjælper med finesser af reservationer og starttider.

Den bedste Wailea-træning er langtfra også den mest populære: en gåtur, løbetur eller løb på den halvanden mile lange Wailea Coastal Walk. Året rundt vil vandrere se Mauis honu havskildpadder. December til april er lokale farvande vært for en årlig Maui-turgruppe: Maui'strækkende pukkelhvaler, som glider ned fra deres sommerhjem i Alaska for at parre sig og yngle her. Resortets concierge kan arrangere vandbårne hvalsafari-ekspeditioner og kan hjælpe med Maui-eventyr uden for ejendommen, såsom vandreture på hesteryg på Hawaii og den legendariske Road to Hana-dagstur.

Anbefalede: