Alternative britiske internationale lufthavne i Storbritannien

Indholdsfortegnelse:

Alternative britiske internationale lufthavne i Storbritannien
Alternative britiske internationale lufthavne i Storbritannien

Video: Alternative britiske internationale lufthavne i Storbritannien

Video: Alternative britiske internationale lufthavne i Storbritannien
Video: Culture shocks after moving to the UK for study as an international student 😂 2024, April
Anonim
Jetfly over London
Jetfly over London

Glem London. Ankom til en alternativ britisk international lufthavn for at spare tid og penge

De fleste besøgende i Storbritannien tager til Heathrow eller Gatwick, fordi London er Storbritanniens mest berømte indgangssted. Og Londons Heathrow er trods alt verdens travleste internationale lufthavn.

Men hvis din ultimative destination er en rejse i det skotske højland eller en musikpilgrimsrejse til Liverpool eller en af Englands indie-hovedstæder - Birmingham, Manchester eller Newcastle - kan det koste dig alt, hvad du har sparet på din budgetflyvning for togbillet, hotelværelser, udlejningsbil eller benzin (benzin) bare for at komme derhen, hvor du virkelig gerne vil hen.

Et bredt udvalg af britiske lufthavne

Hvis du flyver transatlantisk, har du muligvis flere valg af, hvor du vil lande, end du tror. Der er flere lufthavne, der understøtter flyvninger til USA, end der var for et par år siden, men de når færre destinationer i USA. Ikke desto mindre er der stadig mindst 10 lufthavne i hele Storbritannien, der har regelmæssige ruteflyvninger og forbindelsesflyvninger til og fra nordamerikanske destinationer. Nogle flyver kun til nogle få nordamerikanske byer, men andre har enten direkte fly eller tilslutningsfly til øst- og vestkyst- og midtvestlige destinationer i hele USA og Canada.

Afleder efter fly til alternative lufthavne, kan du gøre et kup. Og hvis din endelige destination er langt fra den britiske hovedstad, kan du sandsynligvis spare lokale rejse- og hotelomkostninger samt tid.

How It All Add Up

Flypriser går op og ned, og afhængigt af hvordan og hvor du køber din, kan priserne for den samme flyrejse variere meget. Den bedste måde at se, hvor meget tid og penge du rent faktisk kan spare, er at vælge et tidspunkt og sammenligne tallene.

For sammenligningens skyld, antag, at du er på vej til det vestlige højland i Skotland - til touring, golf, et krydstogt på Loch Lomond og besøg på nogle af øerne - Skye måske, eller Islay for whiskyen. Du kan flyve til London og derefter oprette forbindelser, eller du kan flyve smart og tage direkte til Glasgow International Airport, der betjener byer på øst- og vestkysten af USA og Canada.

Den 8. december 2017 ledte vi efter de billigste rejsearrangementer for en maj-ferie (norm alt en mild og varm måned i hele Storbritannien) fra den 7. til 21. maj. Her er, hvordan tallene stablet op:

  • Newark Lufthavn til London Heathrow - Den billigste direkteflyvning var en Air France-flyvning fra Delta fra JFK til London Heathrow. Det kostede 601 $ og tog 7 timer og 5 minutter. At flyve fra Heathrow til Glasgow med British Air kostede 144 $ og tilføjede yderligere 1 time og 25 minutters rejsetid uden at tælle ventetid mellem flyvninger - det kan være timer eller endda en hel dag (tilføj en hotelregning og dyre lufthavnsmåltider til dit tal). Så det er i alt brugt på $745 og8 timer og 30 minutter sendetid uden at tælle ventetid mellem flyvninger, plus muligheden for lufthavnsmåltider eller overnatning.
  • Newark Airport til Glasgow International Airport – Den billigste direkteflyvning var en Lufthansa-flyvning fra United Airlines til $589 med en rejsetid på 6 timer og 55 minutter.

Det er en besparelse på $156 og en tidsbesparelse på næsten to timer. Hvis du besluttede dig for at overføre fra London til Glasgow med tog, ville tur-retur-prisen være omtrent den samme, men du kan tilføje mindst fem eller seks timers rejsetid, ikke medregnet den tid, du muligvis skal vente på at koordinere din flyankomst med din togafgang.

Så for nogle britiske destinationer giver alternative internationale lufthavne rigtig god mening. Tjek disse lufthavne, der understøtter transatlantiske flyvninger for at se, hvilken der er bedst til dine rejseplaner.

Alternative UK Destination Airports

  • Manchester Lufthavn - Porten til det nordlige og nordvestlige England betjener 13 nordamerikanske flyrejseknudepunkter, herunder Atlanta, Boston, Charlotte, Chicago, Houston, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Orlando, Philadelphia, San Francisco og Washington. Den betjener flere nordamerikanske lokationer på øst- og vestkysten end nogen anden britisk lufthavn uden for London.
  • Glasgow Lufthavn - Skotlands vigtigste internationale lufthavn betjener øst- og vestkystdestinationer i Nordamerika. De har for nylig tilføjet direkte fly til Montreal og Toronto og betjener også Miami, New York, Philadelphia, Orlando, Las Vegas, Halifax,Calgary, Vancouver og one-stop-forbindelsesflyvninger til Los Angeles og San Francisco.
  • Edinburgh Lufthavn - Flyv fra New York - JFK, Newark og Stewart i Orange County, NY - Toronto, Chicago og Orlando (i rejsepakker) Providence til Boston og Washington DC. Skotlands hovedstad er også praktisk i forhold til Englands nordøstlige grænseland.
  • Birmingham Lufthavn - Flyv fra New York JFK eller Newark, Boston eller Toronto for at få adgang til Midlands og Midt-Wales og gode videreforbindelser til resten af Storbritannien, Europa og endnu længere.
  • East Midlands Airport - Beliggende i Derbyshire, praktisk t alt i centrum af England, fløj flere ferieoperatører til populære amerikanske destinationer som New York og Florida.
  • Bristol Lufthavn - har ingen direkte fly til USA, men denne gateway til Englands West Country og South Wales har forbindelsesflyvninger fra Boston, Chicago, Los Angeles, New York og San Francisco.
  • Cardiff - Cardiff har direkte fly til Orlando (hvem gør ikke det), men der er også forbindelsesflyvninger til de fleste øst- og vestkystknudepunkter samt Texas-destinationer.
  • Liverpool John Lennon Airport - Siden oktober 2015 er denne lufthavn i det nordvestlige England blevet en gateway til Nordamerika gennem Dublin. Byer, der nås via denne one-stop-rute, omfatter Boston, Chicago, New York, Newark, Hartford (halvvejs mellem Boston og New York), Orlando, Los Angeles, San Francisco, Toronto og Washington D. C. Som en ekstra bekvemmelighed, hvis du er på vej hjem med masser af lækkerier, kan du drage fordel af US Customs and Immigration Pre-clearancefacilitet i Dublin Lufthavn.
  • Newcastle International Airport - Forbinder til New York, Orlando og Las Vegas.

London-lufthavnene

London har fem lufthavne. I 2016 støttede de alle nogle transatlantiske flyvninger.

  • London City Airport Hvis du er glad for at bruge førsteklasses rejser, har British Airways premium-flyvninger til New York JFK fra denne lufthavn. Hvis du overvejer at tilføje Storbritannien til en længere rejse, kan du flyve til London City fra de fleste populære europæiske byer.
  • Heathrow - Det største og alles oplagte valg.
  • Gatwick - Gatwick engang en sekundær lufthavn, har nu bedre transportforbindelser til London og et større udvalg af rutefly. Det er praktisk til destinationer i Kent, Sussex og sydkysten.
  • Stansted -Denne lille, men hurtigt voksende lufthavn nordøst for London håndterer fly fra hele Europa. Selvom tjenesterne til Nordamerika er begrænsede, er det muligt at flyve fra Orlando eller Las Vegas til Stansted.

Anbefalede: