Kort over det sydvestlige USA til rejseplanlægning

Indholdsfortegnelse:

Kort over det sydvestlige USA til rejseplanlægning
Kort over det sydvestlige USA til rejseplanlægning

Video: Kort over det sydvestlige USA til rejseplanlægning

Video: Kort over det sydvestlige USA til rejseplanlægning
Video: Kør selv ferie i USA - Planlægning af ferien i USA 2024, April
Anonim
Billede af en dreng, der kigger på et kort
Billede af en dreng, der kigger på et kort

Referencekort til din Southwest-rejse. Staterne Colorado, Nevada, Utah, Texas, Arizona og New Mexico udgør det sydvestlige USA.

Planlægningskort over Arizona

AZ planlægning kort
AZ planlægning kort

Arizona er kendt som Grand Canyon State. De vigtigste byer og byområder i Arizona er Phoenix, Tucson og Flagstaff. Arizona er en af Four Corners-staterne. Det grænser op til New Mexico, Utah, Nevada, Californien, rører ved Colorado og har en 373-mile international grænse til staterne Sonora og Baja California i Mexico.

Arizona er kendt for den meget besøgte Grand Canyon National Park, Hoover Dam og den Saguaro-kaktusbesatte Sonoran-ørken. Besøgende nyder fyrreskovene i det nordlige Arizona og det vilde vestens historie i det sydlige Arizona, hvor du finder Tombstone og minebyen Bisbee.

Arizona er også hjemsted for Navajo Nation eller Diné Bikéyah, (med dele også i Utah og New Mexico), det største indiske reservat i USA.

Planlægningskort over Colorado

Colorado planlægning kort
Colorado planlægning kort

Colorado er kendt som Rocky Mountain State. Colorado er kendt for sine skiområder og fantastiske skønhed. Denver er hovedstaden og største by. Colorado Springs erden næststørste by og er hjemsted for United States Air Force Academy.

Rocky Mountain National Park er et must-see både vinter og sommer med bjerge, skov og højlandstundra.

Planlægningskort over New Mexico

New Mexico planlægning kort
New Mexico planlægning kort

New Mexico er kendt som The Land of Enchantment. Hovedstaden er Santa Fe. Andre store byer og turistattraktioner er Albuquerque, Taos og Gallup. New Mexico er kendt som et indiansk kunst- og kulturcenter med mange indianske pueblos, herunder den ofte besøgte Acoma Pueblo (Sky City) og Zuni Pueblo syd for Gallup.

New Mexico er også hjemsted for naturområder såsom Carlsbad Caverns i den sydlige del af staten og White Sands National Monument og Bandelier National Monument mod nord.

Planlægningskort over Nevada

Nevada planlægning kort
Nevada planlægning kort

Nevada er kendt som Silver State. Det er noget af et træk for folk, der nyder glitter, glitter og gambling. Las Vegas er den mest kendte turistby. Carson City, som er malerisk og lille, er hovedstaden. Andre byer af interesse er Reno og South Lake Tahoe med udendørs rekreation, vintersport og selvfølgelig gambling.

Planlægningskort over Texas

Texas planlægning kort
Texas planlægning kort

Texas er kendt som Lone Star State, men for det meste er Texas kendt for at være STOR! Hovedstaden er Austin, berømt for musik og grill. Store byer er Dallas-Fort Worth, Houston og San Antonio.

Besøgende i Texas nyder de store byer såvel som historien og naturenskønhed. San Antonio med sine missioner og naturskønne downtown River Walk er et stort trækplaster.

Planlægningskort over Utah

Utah planlægning kort
Utah planlægning kort

Utah er kendt som Bikubestaten, hvilket refererer til det hårde arbejde, som de grundlæggende mormonpionerer har udført. Utah grænser op til Idaho og Wyoming mod nord og af Arizona mod syd. Mod øst grænser Utah af Colorado. Mod vest grænser Utah af Nevada. S alt Lake City er hovedstaden og huser mormonernes vigtigste tempel og tempelpladsen samt mange historiske pionersteder for mormonerne.

Utah er også kendt for naturlig skønhed og er hjemsted for "Mighty 5"-nationalparkerne, som omfatter den smukke Zion National Park og Bryce Canyon National Park med dens røde hoodoo-formationer.

Anbefalede: