De smukkeste kirkegårde i Paris
De smukkeste kirkegårde i Paris

Video: De smukkeste kirkegårde i Paris

Video: De smukkeste kirkegårde i Paris
Video: Эз, Франция: тур по французской деревне - самые красивые деревни Франции 4k видеопрогулка 2024, Kan
Anonim
Père Lachaise-kirkegården i Paris, Frankrig
Père Lachaise-kirkegården i Paris, Frankrig

Paris er kendt for at lave en kunst af næsten alt - selv død og sorg. Det er derfor ingen overraskelse, at selv byens kirkegårde er poetiske og inspirerede steder, der føles lidt som frilandsmuseer. Disse historiske steder åbnede for det meste i det 18. og 19. århundrede, og begravelsessteder for utallige forfattere, filosoffer, musikere, politikere og andre berømte personer er også ofte meget behagelige steder at slentre og drømme.

Kort sagt: Kirkegårde behøver ikke at være deprimerende, og disse 4 smukke hvilesteder i byen beviser det meget.

Père Lachaise: A Tranquil Haven in Northeast Paris

Père-Lachaise kirkegård i Paris, Frankrig
Père-Lachaise kirkegård i Paris, Frankrig

Nummer et på vores liste over Paris' smukkeste hvilesteder er Père Lachaise, et roligt tilflugtssted i det tydeligt uturistiske nordøstlige kvarter Menilmontant. Dens blidt bølgende bakker, tusindvis af træer i snesevis af varianter og berømte grave - Frederic Chopin, Oscar Wilde, Colette, Victor Hugo, Marcel Proust og Jim Morrison er kun nogle få af de bemærkelsesværdige mennesker begravet her - gør det til en bemærkelsesværdig behagelig sted at slentre og tænke. Faktisk er denne kirkegård så smuk, at den endda kom med på vores liste over de 10 bedste attraktioner i Paris.

Montparnasse: Quiet Refuge in the South

montparnasse-Alans1948-ccl
montparnasse-Alans1948-ccl

Montparnasse-kirkegården, der flytter til den modsatte ende af Paris, er måske mindre berømt end Pere-Lachaise, men den er stadig en af byernes smukkeste og mest fredelige hvilesteder. Det kan også tilbyde et velkomment tilflugtssted fra den travle bystemning i Montparnasse, som var berømt i begyndelsen til midten af det 20. århundrede for sin pulserende moderne kunst og litterære scene. Denne kunstneriske og kulturelle arv afspejles i kirkegårdens "beboere", som omfatter den franske digter Charles Baudelaire, filosof og forfatter Simone de Beauvoir, symbolistiske maler Eugene Carriere og mange andre.

Kom derhen

  • 3 Boulevard Edgar Quinet, 14. arrondissement
  • Metro: Edgar Quinet eller Montparnasse

Montmartre Cemetery

Montmartre-kirkegården--harshlightccl
Montmartre-kirkegården--harshlightccl

Beliggende på en kuperet høj i det nordlige Montmartre-distrikt rager denne usædvanlige kirkegård under en stor bybro og er kendt som den sære store kirkegård i lysets by. Måske på grund af dets nærhed til et kvarter kendt for sine idiosynkratiske kunstnere, eller måske fordi en koloni af vildkatte er berømt for at have overtaget kirkegården, er dette et forholdsvis mindre og mere ydmygt hvilested sammenlignet med Pere-Lachaise eller Montparnasse. Den franske maler og billedhugger Edgar Degas, Gustave Moreau og filmskaberen François Truffaut er alle begravet her. Sørg for at stoppe her på en solskinsdag under en rundvisning iområde, eller kom omkring Halloween eller Alle sjæles dag for en lidt uhyggelig forkælelse.

Kom derhen

  • Hovedindgangen på Avenue Rachel, 18. arrondissement
  • Metro: Blanche

Passy Cemetery: Gorgeous Grounds and Views of the Eiffel Tower

PassYcemetery-kimble-youngccl
PassYcemetery-kimble-youngccl

I dette billede af den dejlige Passy-kirkegård i byens nordøstlige hjørne kan du skimte Eiffeltårnet fra gravene og træerne. Beliggende i det smarte distrikt, også kendt som Passy, er dette den fjerde vigtigste historiske kirkegård i byen, men den bliver ofte overset af turister på trods af den fantastiske udsigt, som Frankrigs mest berømte monument har. Den franske impressionistiske maler Edouard Manet og musikeren Claude Debussy er begravet her, blandt andre bemærkelsesværdige personer fra fransk politisk og kunstnerisk liv.

Kom derhen

  • 2 Rue du Commandant Schloesing, 16. arrondissement
  • Metro: Passy

Anbefalede: