Gratis vandreture i New York City
Gratis vandreture i New York City

Video: Gratis vandreture i New York City

Video: Gratis vandreture i New York City
Video: НЬЮ-ЙОРК: Мидтаун Манхэттен - бесплатные развлечения 2024, Kan
Anonim
Turister på Brooklyn Bridge
Turister på Brooklyn Bridge

Vandreture er en vidunderlig måde at besøge et nyt sted på, især New York City. At udforske til fods giver dig mulighed for at se et kvarter tæt på og lære om de mennesker og steder, der får det til at tikke. Vi har sammensat en oversigt over gratis vandreture i New York City for besøgende på et budget. Disse ture dækker en række kvarterer såvel som to af New York Citys store parker - Central Park og High Line. Vær opmærksom på, at gratis ture har tendens til at tiltrække store grupper, så du kommer ikke til at få den samme intime oplevelse, som du måske oplever nogle af New York Citys bedste vandreture, men du kan ikke slå prisen!

The Grand Central Neighborhood Tour

Grand Central Station NYC
Grand Central Station NYC

Hver fredag kl. 12.30. du kan opleve en vidunderlig rundvisning i Grand Central og det omkringliggende kvarter ledet af Justin Ferate eller Peter Laskowich. Ud over at udforske nogle af højdepunkterne i Grand Central Terminal, omfatter den også mange højdepunkter i kvarteret, herunder Pershing Square og Chrysler Building.

  • Hvornår: fredage kl. 12:30
  • Længde: 90 minutter
  • Hvor: Sculpture Court på 120 Park Avenue (det sydvestlige hjørne af East 42nd Street)
  • Sponsor: Grand Central Partnership

Big Apple Greeter Tours

New York Central Park
New York Central Park

Vil du have en privat, guidet tur i New York City? Gratis? Synes det er svært at tro, men det er præcis, hvad Big Apple Greeters tilbyder besøgende til New York City. Siden 1992 har denne non-profit organisation forbundet besøgende med frivillige New Yorkere, der ønsker at dele deres knowhow og yndlingskvarterer med besøgende i New York City. De har endda en politik uden drikkepenge, men hvis du elsker det, du oplever, bør du give en donation til Big Apple Greeters for at holde deres tjenester tilgængelige.

Bemærk venligst: Ture tildeles efter først-til-mølle-princippet, så bestil i god tid for at have den bedste chance for at få en rundvisning.

Gratis ture til fods

MET museum NYC
MET museum NYC

Free Tours By Foot tilbyder en række forskellige vandreture i New York City, hvoraf de fleste er gratis (på deres madture betaler du for dine egne prøver). De fleste ture varer 2 timer og dækker et enkelt kvarter, men de har også en alt-i-en-tur, der er 6 timer lang og dækker mange områder i New York City. Guiderne på disse ture arbejder udelukkende for tips, så husk det og tip passende, hvis du er tilfreds med din oplevelse. De anbefaler at give drikkepenge $10/person for deres 2-timers ture og $25/person for 6-timers tur.

Central Park Conservancy guidede ture

Shakespeare Garden i Central Park
Shakespeare Garden i Central Park

The Central Park Conservancy tilbyder gratis guidede vandreture, der dækker mange forskellige områder af Central Park. Ture varer fra 30 minutter til 2 timerog ledes af frivillige fra Central Park Conservancy Walking Tour Program. Disse ture giver besøgende en fantastisk mulighed for at forstå Central Park og lære om parkens historie og design. Ture er bedømt til sværhedsgrad, og nogle er handicapvenlige.

Tips? Nej, men overvej at give en donation til Central Park Conservancy.

"Crossroads of New York"-vandretur

Union Square NYC
Union Square NYC

Lær om Union Square-kvarteret med en rig politisk og social historie på en vandretur skabt med hjælp fra eksperterne på Big Onion Walking Tours. Lær om menneskerne, begivenhederne og arkitekturen i dette vidunderlige kvarter.

  • Længde: 90 minutter
  • Hvor: Abraham Lincoln Statue på 16th Street tværgående
  • Sponsor: Union Square Partnership

Gratis Lower East Side Historic Tours

Katz's delikatesseforretning
Katz's delikatesseforretning

Denne tre-timers vandretur i Lower East Side udforsker både historien og den moderne side af dette dynamiske kvarter.

  • Længde: 3 timer
  • Hvor: Katz's Delicatessen (hjørnet af East Houston og Ludlow Street)
  • Detaljer: Lower East Side Historic Tours

Not Helt gratis: Municipal Arts Society-vandreture

Bagfra af en turist, der fotograferer Times Square
Bagfra af en turist, der fotograferer Times Square

The Municipal Arts Society tilbyder to ugentlige ture med "foreslåede donationer" på $10. Om tirsdagen dækker turen DowntownManhattan, mens onsdagsture besøger Grand Central Terminal. MAS tilbyder også mange andre ture, og deres rejseledere er meget velansete.

  • Tirsdag Downtown Tour Start: Foran 55 Exchange Place
  • Onsdag Grand Central Tour Start: Infostand i Grand Central

Anbefalede: