4 naturskønne veje i Tyskland

Indholdsfortegnelse:

4 naturskønne veje i Tyskland
4 naturskønne veje i Tyskland

Video: 4 naturskønne veje i Tyskland

Video: 4 naturskønne veje i Tyskland
Video: Nordkapp dag 4: Ørnevejen, Geiranger 2024, Kan
Anonim

Kan du lide roadtrips? Tyskland er en bilelskers drøm og det perfekte sted at hoppe ind i bilen og gøre rejsen til din belønning.

Tyskland byder på mange naturskønne køreture og temaveje, der vil føre dig forbi maleriske landsbyer, middelalderborge og uspolerede landskaber. Dejligt hele året, nyd det lækre udbytte af din rejse fra yndlingsretter til vinkultur, og find et værelse på de mest unikke hoteller i Tyskland.

Fra den romantiske vej og t Slotsvejen til Eventyrvejen og vinruten, her er de bedste veje i Tyskland.

Romantic Road

Neuschwanstein
Neuschwanstein

Følg eventyret ved at køre Romantische Straße (Romantisk Vej). Denne 261-mile lange køretur gennem Bayern blev faktisk skabt af engelsktalende rejsebureauer i 1950'erne, men slottene tiltrækker stadig besøgende fra hele verden.

Vejen fører dig fra Frankens vinland til eventyrslottet Neuschwanstein ved foden af de tyske alper. Undervejs kan du nyde det bayerske landskab, som er spækket med maleriske byer, bindingsværkshuse, skjulte klostre og romantiske hoteller. Også på ruten er Würzburg med dens Residenz, Rothenburg ob der Tauber, som er omgivet af mure og Castle Hotel i charmerende Colmberg.

Bemærkdette er den mest populære tyske naturskønne køretur og kan blive meget overfyldt om sommeren med køer af tourbusser, der triller ind. En måde at se byerne minus masserne på (selv i højsæsonen) er at overnatte i en af de mindre byer, når busser har taget de fleste mennesker videre til deres næste destination.

Castle Road

Alte Brucke (den gamle bro) i den gamle bydel, Heidelberg, Baden-Württemberg, Tyskland, Europa
Alte Brucke (den gamle bro) i den gamle bydel, Heidelberg, Baden-Württemberg, Tyskland, Europa

Hvis du vil se så mange slotte som muligt på mindst mulig tid, så tag en tur på Slotsvejen. Rejs tilbage i tiden med en rute foret med mere end 70 slotte og paladser. Besøgende vil finde alt fra romantiske ruiner til at forestille sig perfekte slotsmuseer og endda slotshoteller.

The Castle Road, som er over 625 miles lang, består af en række små, snoede bagveje med skilte, der er nemme at følge. Hvis du vil planlægge det, inden du sætter dig bag rattet, er hjemmesiden på engelsk og har et meget godt kort over ruten, inklusive nøjagtige afstande mellem slotte og byer.

Det starter i Mannheim og fører dig hele vejen til Prag i Tjekkiet. Med så meget at se på Slotsvejen, anbefales det kun at vælge nogle få slotte, som du vil udforske i dybden og nyde den storslåede udsigt over de andre slotte langvejs fra.

Fairy Tale Road

Tyskland, Hessen, Hanau, Steinheim am Main, Platz des Friedens
Tyskland, Hessen, Hanau, Steinheim am Main, Platz des Friedens

Udforsk brødrene Grimms land langs Eventyrvejen, som forbinder de byer og landskaber, der var inspirationen til deresmest berømte eventyr; vandretur i Rødhættes skov, besøg Torneroseslottet, og klatre op i tårnet, hvorfra Rapunzel slap sit hår.

The Fairy Tale Road starter i byen Hanau, fødestedet for de to brødre Jacob og Wilhelm; det bringer dig til deres hjem i Steinau, hvor de voksede op, og gennem alle de byer, hvor brødrene Grimm studerede og arbejdede.

Næsten alle byerne langs Fairy Tale Road tilbyder familievenlige aktiviteter, såsom dukketeater, parader, koncerter og dejlige statuer af dine yndlingseventyrfigurer. Ruten er særlig dejlig omkring jul, når Weihnachtsmärkte (julemarkeder) giver deres store charme.

Vinvej

Vinmarker i efteråret, Rheinland-Pfalz, Tyskland
Vinmarker i efteråret, Rheinland-Pfalz, Tyskland

Den tyske vinvej i Rheinland-Pfalz er landets ældste naturskønne køretur. Startende i det sydvestlige Tyskland snor den 50 kilometer lange rute sig gennem Tysklands næststørste vindyrkningsområde hele vejen til den franske grænse.

Romerne begyndte at udvikle vin her for næsten 1.000 år siden, og tyskerne har perfektioneret det. Fejr vinstokken i maleriske vinlandsbyer, gammeldags restauranter, farverige vinmarker og lokale høstfestivaler. Nyd noget lokal smag på udendørs landmænds markeder og vinfestivaler, som fejres i det sene forår, sommeren og især i løbet af efteråret.

Bemærk, at den sidste søndag i august er vinruten lukket for trafik og kun åben for vandrere, vandrere, cyklister og inlineskatereder besøger sæsonens udendørs vinbarer undervejs.

Anbefalede: