Det moderne tyske slot Drachenburg

Indholdsfortegnelse:

Det moderne tyske slot Drachenburg
Det moderne tyske slot Drachenburg

Video: Det moderne tyske slot Drachenburg

Video: Det moderne tyske slot Drachenburg
Video: Det dansk-tyske forhold fra 1800 / Relationship between Denmark and Germany from 1800 2024, Kan
Anonim
Drachenburg Slot
Drachenburg Slot

Kører du fra Berlin til Belgien, vil en kort omvej bringe dig til et slot i kort afstand fra Bonn og Köln. Drachenfels (Drageklippen) refererer til de middelalderlige ruiner på toppen af toppen, men der er også en moderne og imponerende fortolkning af et slot tre fjerdedele af vejen op ad skråningen.

History of Drachenfels

Siegfried, Nibelungenlieds helt, siges at have dræbt dragen Fafnir her og badet i dens blod for at blive usårlig. Alene historien er grund nok til at besøge.

Mere jordnært ligger slottet i de syv bakker i Siebengebirge mellem Königswinter og Bad Honnef. Drachenfels er en bakke i Siebengebirge-højlandet og ser ned på Rhinen fra en højde på 1.053 fod (321 meter). Bjergets klippe blev dannet af en gammel vulkan og blev brugt som trakytbrud i romertiden. Stenen fra stedet blev brugt til at bygge den ikoniske Kölnerdom.

Fæstningens historie begyndte som et forsvar fra angribere mod syd. Arnold I, ærkebiskoppen i Köln, beordrede dens opførelse fra 1138 til 1167. Men fæstningens udvikling blev annulleret i 1634, da en ærkebiskop rev den ned under Trediveårskrigen. Erosion fortsatte menneskets arbejdeog i dag er der kun murbrokker tilbage af den tidligere struktur på toppen af bakken.

Det betyder ikke, at det var enden på Drachenfels. Det forblev et populært stop for Rhinromantikere med bemærkelsesværdige besøg fra eliter som Lord Byron. Nutidens besøgende kommer norm alt til det maleriske Schloss Drachenburg, et neogotisk slot fra 1882 bestilt af baron Stephan von Sarter. Det har haft adskillige private ejere, som hver har efterladt et excentrisk twist på slottet (tænk på potentiel Zeppelin-landingsplads, forlystelsespark og 1970'er-diskoteksfester).

Det ejes nu af delstaten Nordrhein-Westfalen og er åbent for offentligheden. Dets kunstfærdige værelser og kongelige grunde tilbyder en fantastisk udsigt over floden og dalen nedenfor, og på en klar dag kan slottets besøgende se hele vejen til tårnene i Kölns katedral.

Drachenburg Slot i efteråret, Koenigswinter, Rhindalen, Nordrhein-Westfalen, Tyskland
Drachenburg Slot i efteråret, Koenigswinter, Rhindalen, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

besøger Schloss Drachenburg

Slottets moderne oprindelse (for europæiske standarder) betyder, at lidt er ægte antikt ved Schloss, men det er stadig et besøg værd. Vinket til flere tidlige tyske arkitektoniske stilarter er en form for smiger, og det er et stort eksempel på det 19. århundredes overflod. Folk er enige, da webstedet tiltrækker over 120.000 besøgende om året.

En bistro, restaurant og butik er også tilgængelig på grunden, og for dem, der ikke er interesserede i at gå op ad den stejle bakke, er der en historisk kabelbane, der tager besøgende fra bunden til toppen.

Sådan kommer du til Drachenfels

Adresse:Drachenfelsstrasse 118, 53639 Königswinter Tyskland

Med tog:Köln (Köln) - Koblenz-ruten (RE8 eller RB27) med et stop ved Königswinter hvert 30. minut.

Med bil:Fra Köln (Köln): Tag A555 til Bonn og A565 Bonn, Beuel Nord, derefter A59 mod Königswinter og fortsæt på B42.

  • Fra Ruhr-området: Tag A3, derefter A59 og fortsæt på B42 til Königswinter.
  • Fra Frankfurt : Følg A3 indtil afkørsel Siebengebirge/Ittenbach, følg derefter gaden til Königswinter.
  • Fra Koblenz : Tag B42 efter Rhinen indtil Königswinter, eller tag B9 / Bonn og Rhin-færgen til Königswinter.

Med bådFlodkrydstogter på flere Rhinen stopper ved Drachenfels.

Adgang til Schloss Drachenburg

  • Voksne: 7 Euro
  • Børn/rabat (studerende, ældre, handicappede): 5 Euro
  • Familiebillet: 17 Euro

Anbefalede: