Top Shanghai Markets
Top Shanghai Markets

Video: Top Shanghai Markets

Video: Top Shanghai Markets
Video: Shanghai fake market (2021)| luxury brands shopping (Gucci,Bvllgari,Air Jordan...) 2024, Kan
Anonim

Udtrykket "marked" er fleksibelt, og i Shanghai gælder det for leverandører, der sælger stort set det samme alt sammen under ét tag eller i en åben del af rummet. I modsætning til den vestlige konkurrencefølelse, tror kineserne, at hvis I alle sælger det samme, vil I tiltrække flere kunder. Fair nok.

Det gør faktisk livet nemt for den handlende. Vil du have perler? Gå til perlemarkedet. Vil du have stof? Gå til stofmarkedet. Vil du have fårekyllinger? Du gættede det, gå til cricketmarkedet. Bare husk dine forhandlingsevner! Du skal bruge dem på markederne i Shanghai.

Pearl's Circles, Engros perle- og stenmarked

Perlemarked
Perlemarked

Lad fantasy være din guide. For skillinger kan du designe smykker efter hjertens lyst. Hver leverandør vil have masser af færdiglavede smykker, som du kan se over, men du kan også designe dine egne med engros ferskvandsperler, havvandsperler, natursten og krystaller. Bare vent et par minutter, og de vil strenge alt for dig, mens du ser. Husk den gyldne regel: prut, prut, prut!

First Asia Jewelry Plaza, 3. sal, 288 Fuyou Lu

Shanghai Shiliu Puhong Qixiang Cloth Market

Tekstiler i shanghai marked
Tekstiler i shanghai marked

Dette marked ligner meget og har samme pris som det andet stofmarked på listen, men det er meget mere støjsvagt oghar meget færre udlændinge, der står og ser forvirrede ud. Du finder tre etager med skræddere og stof: Cashmere, silke, hør, uld og bomuld. Mange forhandlere taler lidt engelsk, men hvis du skal have lavet noget kompliceret, er det bedst at tage en person med, der kan tale lidt kinesisk.

168 Dongmen Road, ikke langt fra Yuyuan Garden

Blomster-, fugle-, fiske- og insektmarked

Udsigt over bambusfuglebure på blomster-, fugle-, cricket- og fiskemarkedet i den gamle del af Shanghai, Kina
Udsigt over bambusfuglebure på blomster-, fugle-, cricket- og fiskemarkedet i den gamle del af Shanghai, Kina

Medmindre du er på udkig efter at bekæmpe fårekyllinger eller larver for at fodre dine birdies, er dette mere et gawk-stop end en rigtig shoppingtur. Det er turen værd for det mærkelige og usædvanlige, og du får nogle fantastiske billeder. Du vil finde en vanvittig labyrint af sælgere, der sælger kæledyr og forsyninger. Fejlene er virkelig hovedattraktionen.

Tibet Road ved Fuxing Road (kun få minutters gang fra Dong Tai Road)

Shanghai Optical Glasses Market

Shopping efter briller i Kina
Shopping efter briller i Kina

De fleste mennesker har råd til et par briller hvert par år. Du bruger dem så længe, at dine venner må fortælle dig, at runde Harry Potter-briller virkelig er ude. De tider er forbi. En tur til Shanghai Optical Market, og du vil have nye ansigtsmøbler til hvert outfit med 2 etager i et indkøbscenter fuld af intet andet end briller.

Ugentlig fredag muslimsk gademarked

Fredag muslimsk marked i shanghai
Fredag muslimsk marked i shanghai

Dette er et interessant sted at se noget ikke-han-kinesisk kultur. Det er et lille områdeaf en gade med vejsælgere samlet og solgt muslimske fødevarer og produkter. Tjek de forskellige tilbud, prøv noget streetfood og gå endda en tur rundt i moskeen. De fleste af sælgerne kommer fra Xinjiang-provinsen, og deres køkken er meget anderledes end det østlige Kina. Folk er venlige, men taler ikke meget mandarin - håndtegn og smil er nyttige. Spørg før du tager billeder. Markedet er åbent ugentligt om fredagen fra morgen til eftermiddag. Det er bedst at gå om morgenen før frokosttid for at fange alle sælgere.

Foran Huxi-moskeen, 1328 Changde Lu, nær Aomen Lu, Northern Jing'an District

Tianshan Tea Market

Assorteret kinesisk te på åbent marked
Assorteret kinesisk te på åbent marked

Hvis du vil have alle dine te-indkøb gjort på ét sted, er dette stedet. Det er et 3-etagers marked fyldt med kinesisk te. Hvis du kan, så tag en kinesisktalende med. Ingen tilgængelige? Intet problem, giv dig selv god tid. Bevæbn dig selv med en ordbog og prøv te. Butiksejere er meget venlige. Vær ikke bange for at røre ved, lugte og bede om smag. De fleste vil invitere dig ind for at få en kop te, dufte til varerne og browse efter forgodtbefindende. De første to etager er alle te, tredje sal er en blanding af te og kuriositeter. Du finder alt fra Long Jing grøn te, Yunnan Province Pu'er te, jasmin og oolong, alt er her.

Caojiadu blomstermarked

Blomster på et Shanghai-marked
Blomster på et Shanghai-marked

Gå for at se blomsterkulturen i Kina med to etager med blomster, både levende og falske. Der er også gaver til rådighed. Isæri det kinesiske nytår er blomsterne og planterne bare fantastiske.

Mu Lan Hua Ge Antique, Curio and Junk Warehouse

antikke lommeure, Shanghai
antikke lommeure, Shanghai

Sørg for, at du besøger dette marked med god tid. Et par godt brugte timer på at grave gennem bunkerne i dette enorme pakhus proppet gulv til loft med gamle møbler, keramik og skrammel vil helt sikkert give nogle fantastiske skatte.

Nej. 1788-A Ji Yang Road, nær Shang Pu South Road

Hongqiao New World Pearl Market

Hong Qiao perlemarked
Hong Qiao perlemarked

Markedet er lidt af vejen for den normale turist, der opholder sig i centrum, men hvis du har tid, da de har åbent til sent på aftenen, så tag turen ud. Ligesom Pearl's Circles har sælgere færdige varer, som du kan købe, men du kan selv designe. Ferskvandsperler er en reel værdi i Kina.

Hong Mei Road på hjørnet af Hongqiao Road

Yatai Xinyang mode- og gavemarked

Beskåret hånd, der holder dyreposer på markedet
Beskåret hånd, der holder dyreposer på markedet

Hvad skete der med Xiang Yang-markedet? Efter det berømte "falske" marked lukkede sine porte i 2006, flyttede mange leverandører til Yatai Xinyang. Dette er et godt sted at købe billige souvenirs: Shanghai t-shirts, spisepinde, legetøj, smykker, pudebetræk og pashminas. Lad køberen passe på: Når det kommer til forfalskninger, får du, hvad du betaler for (og du har sandsynligvis bet alt for meget).

Science and Technology Museum Metrostation (metrolinje 2), Pudong

Shanghai South Bund stofmarked

Turister shopper efter kjoler på South Bund Fabric Market, berømt for stoffer og skæredragter, i Shanghai, Kina
Turister shopper efter kjoler på South Bund Fabric Market, berømt for stoffer og skæredragter, i Shanghai, Kina

Her kan du gøre dine couture-drømme til virkelighed med yderligere tre etager med stof og skræddere. Store værdier er qipaos, kashmirfrakker og herreskjorter. Næsten hver bod har sin egen skrædder, som kan piske, hvad du vil, på cirka en uge. Dit bedste bud er at få noget, du kan lide, kopieret over i dit nye stof. Tøj lavet ud fra fotos eller beskrivelser giver blandede (for det meste dårlige) resultater. Hvis du kan, så tag en kinesisktalende med dig. Nogle skræddere taler engelsk.

399 Lujiabang Road (nær Bund)

Nihong Børnetøjsmarked

legetøjsbutik Kina
legetøjsbutik Kina

Hvis det er billigt børnetøj eller legetøj, du leder efter, så tag fat på dette marked. Nogle gange er du nødt til at grave rundt efter størrelser og kvalitet, men der er nogle gode fund, især til babyer og piger. Nogle forhandlere sælger mærketøj såsom Ralph Lauren, Jacadi, Gant, Janie & Jack osv. Legetøj er en god handel her, især hvis du skal have små overraskelser til flyet.

Det nordvestlige hjørne af Pu'an Road ved Jinlin Road

Møbel- og sengetøjsmarked

silke butik Kina
silke butik Kina

Dette marked er et fantastisk sted at bestille specialfremstillet sengetøj som disse silkedynetæpper til en brøkdel af, hvad du betaler på Suzhous silkemarkeder. Skræddersyede lagner og sengetøj og møbelstof er alt sammen god værdi her.

Anbefalede: