Top japanske restauranter i Shanghai

Indholdsfortegnelse:

Top japanske restauranter i Shanghai
Top japanske restauranter i Shanghai

Video: Top japanske restauranter i Shanghai

Video: Top japanske restauranter i Shanghai
Video: 🇯🇵 Ranking EVERY Restaurant in a Legendary Japanese Shopping Street [Ep. 10] 2024, Kan
Anonim

Hvis du har lyst til noget sushi, en tonkatsu eller en skål miso-suppe, er her nogle fremragende valg til dig, mens du er i Shanghai. Itadakimasu!

The Ultimate: Nadaman på Shangri-La Hotel, Pudong

nadaman Pudong Shangri-La, East Shanghai
nadaman Pudong Shangri-La, East Shanghai

Luxus-omgivelser understreger lækker mad præsenteret smukt. Lad som om du er i Tokyo for en nat, priserne lader som om, de også er i Tokyo. Forvent sushi, der smelter i munden, let og sprød tempura og vidunderlig teppanyaki. Menuen er ikke særlig interessant, men den har alle de klassikere, som vestlige elskere af japansk mad nyder.

Børn? Ældre, velopdragne? Ja. Lille og skæv? Måske ikke.

California Dreaming: Haiku af Hatsune

Når der er flødeost på menuen, ved du, at du er i et californisk-japansk etablissement. Haiku er den mest populære (for expats) afslappede japanere i byen. Fremragende sushi (fantastiske ruller, prøv Moto-roll-ah eller Clayton), gode hovedretter (elsker den grillede makrel) og lækre grøntsager. Tjenesten er lidt langsom, så gå med strømmen. Sørg for, at du har nok Kirin-øl til at holde dig natten over.

Børn? Intet problem.

Supercool: Shintori

Sæt tilbage fra Julu Road, du ville ikke vide, at den er der, medmindre du gjorde det. Gågennem en bambusskov og træde ind i et gabende lagerlignende rum. Sushien er fabelagtig, resten af menuen er lidt avantgarde og japansk med et kinesisk twist. Det er bestemt en oplevelse.

Børn? Ældre, velopdragne? Ja. Lille og skæv? Måske ikke.

Gamle Pålidelig: Itoya

Itoya er en kæde af japanske restauranter med forretninger over hele Shanghai. Du kan forvente: god mad, deres menu er omfattende, og hvis du har en japansk favorit, er den der, god værdi og omkring tre japansk-skrigende-irrashaimase! servitricer til hver kunde. Det er en favorit blandt japanske lønmodtagere, så du vil sandsynligvis se nogle sake-drikkere se sumo på fladskærmen.

Børn? Bed om et privat værelse.

Japanese on the Bund: Sun with Aqua

Sol med Aqua Interiør
Sol med Aqua Interiør

Sol med Aqua er bestemt et sted at tage hen, når du holder en aften i byen, du vil være på Bund, og du er i humør til japansk. De fantastiske akvarier er et stop værd, selvom det bare er for en drink.

Børn? Giv det et pass.

Anbefalede: