Perfect Plages: Guadeloupes bedste strande
Perfect Plages: Guadeloupes bedste strande

Video: Perfect Plages: Guadeloupes bedste strande

Video: Perfect Plages: Guadeloupes bedste strande
Video: TOP 50 • Most Beautiful BEACHES in the World 8K ULTRA HD 2024, Kan
Anonim

Perfect Plages: Guadeloupes bedste strande

Grande Anse Strand, Guadeloupe
Grande Anse Strand, Guadeloupe

Guadeloupe er en spændende fransk caribisk ø, der er blevet mere og mere populær blandt amerikanske turister i de senere år takket være nogle ekstremt overkommelige flypriser fra det nordøstlige. En øgruppe bestående af fem øer - Basse-Terre, Grande-Terre, Marie-Galante, Les Saintes og La Desirade - Guadeloupe kan nemt udforskes med færge eller privat båd, og hver ø afslører sin egen unikke karakter og naturlige skønhed.

Det oprindelige navn for Guadeloupe er Karukera, hvilket betyder land med smukke farvande, og på tværs af denne øgruppe finder du flere 270 hav- og lagunestrande, alle offentlige og næsten alle spektakulære. Her er nogle bud på de bedste strande på Guadeloupes fem hovedøer.

Plage de la Perle, Deshaies, Basse-Terre

Plage de la Perle
Plage de la Perle

Denne strækning med blond sandstrand i Deshaies, Basse-Terre, er beskyttet af et koralrev, men nogle gange kan bølgerne være lidt stærke. Også kendt som Pearl Beach, er det en favorit blandt familier og tilbyder et udvalg af små lokale restauranter kendt som "lolos" på stranden. Hotel Fort Royal er i nærheden.

Plage Malendure, Bouillante, Basse-Terre

Plage deMalendure
Plage deMalendure

Denne vulkanske sorte sandstrand fungerer også som et startsted for dykkerudflugter på grund af dens nærhed til Cousteau-reservatet og Pigeon Islands. Selve stranden er også meget populær blandt snorklere. Afslut din stranddag på Le Rocher de Malendure, en fin restaurant med udsigt over det vulkanske sand, eller søg en enklere forfriskning i en håndfuld strandhytter.

Grande-Anse Beach, Deshaies, Basse-Terre

Grande Anse Strand, Guadeloupe
Grande Anse Strand, Guadeloupe

Den største strand i Guadeloupe er også en, hvis den mest berømte, kendt for sit gyldne sand, høje palmer, bjergbaggrund og spektakulære solnedgange. Bølgerne på denne for det meste uudviklede Basse-Terre strand kan være hårde, så ikke-svømmere rådes til at være forsigtige. Point de Vue de Gadet har udsigt over stranden.

Bois Jolan Beach, Sainte-Anne, Grande-Terre

Bois Jolan Strand
Bois Jolan Strand

Denne skønhed i Grande-Terre, oversået med palmer, er tæt på byen, men minim alt udviklet. Familier elsker at tage børn med her på grund af den lave vanddybde, og Bois Jolan er også populær blandt kitesurfere. Guadeloupean camperer traditionelt på stranden i påsken, og dette er en af de mest populære campingpladser, og den norm alt rolige strand kan blive noget mere overfyldt i weekenden.

Datcha Beach, Gosier, Grand-Terre

Datcha Strand
Datcha Strand

Denne uberørte, hvide sandstrand, beliggende i Gosier på øen Grande-Terre, tilbyder en fantastisk udsigt over Gosier Island og bjergene på den nærliggende ø Basse-Terre. Ilet Gosier, markeret med en rød og hvidfyrtårn, er en populær dykkerdestination, og besøgende på Datcha Beach kan svømme, sejle i kajak eller sejle ud til øen. Der er også to restauranter på stranden, der tilbyder fransk kreolsk middag.

Plage Anse Petite Riviere, La Desirade

Plage Anse Petite Rivieire, Guadeloupe
Plage Anse Petite Rivieire, Guadeloupe

Denne strand i den østlige ende af La Desirade er opkaldt efter en lille flod i nærheden og er beskyttet af et koralrev. Det er uoverfyldt (meget som resten af øen, hvor det ligger), har roligt vand og er et godt sted til dykning og snorkling.

Vieux Fort Beach, Marie-Galante

Vieux Fort Beach
Vieux Fort Beach

På øen Marie-Galante har denne smukke, uspolerede strækning af hvidt sand turkisblåt vand, og dets afsidesliggende områder gør det til en populær strand for elskere. Der er et picnicområde, men ingen restaurant på stedet; det er ret tæt på et mangroveområde, der er en destination for kajakture.

Petite Anse du Pain de Sucre, Terre-de-Haut

sugarloaf bjerget Guadeloupe
sugarloaf bjerget Guadeloupe

Denne lille strand i Terre-de-Haut, Les Saintes, har klart smaragdfarvet vand og er fantastisk til snorkling. Stranden er et hemmeligt stop for sejlere, når de sejler tværs over Caribien, og stranden er lettere tilgængelig til søs end på land på grund af den stejle sti ned til vandkanten. Petite Anse du Pain de Sucre minder om de afsondrede strande i Sydfrankrig, og topløs solbadning er almindelig her. Stranden er opkaldt efter øens berømte "sukkerbrød".

Toubana Beach Party, Basse-Terre

Toubana påstranden, Guadeloupe
Toubana påstranden, Guadeloupe

En hæderlig omtale/shout out skal gå til Basse-Terres La Toubana Hotel, som afholder (på halvmånedlig basis) den hotteste strandfest i Guadeloupe. Festen, som er døbt Toubana on the Beach, trækker tusinder til Anse Acculs kyst for at danse til en unik blanding af caribisk, electronica, hiphop og R&B-musik.

Anbefalede: