6 borgerkrigsslagmarker nær Washington, D.C
6 borgerkrigsslagmarker nær Washington, D.C

Video: 6 borgerkrigsslagmarker nær Washington, D.C

Video: 6 borgerkrigsslagmarker nær Washington, D.C
Video: Lp. Последняя Реальность #6 УЛУЧШЕННОЕ ЗДОРОВЬЕ • Майнкрафт 2024, Kan
Anonim

Washington, D. C. er gennemsyret af historie - især omkring sine borgerkrigs slagmarker. De er smukke steder at besøge og hylde amerikanske krigshelte. Hovedstadsregionen var kritisk i udviklingen af krigen, ikke kun som hjemsted for den føderale regering, men også på grund af dens nærhed til grænserne i nord og syd. Følgende slagmarker er nemme steder at planlægge en dagstur og opleve regionens borgerkrigsarv. Planlæg et besøg og udforsk besøgscentret, se en introduktionsfilm, tag en rundvisning på egen hånd, eller slutt dig til en parkvagt for en informativ snak.

Antietam National Battlefield

Antietam slagmark
Antietam slagmark

Beliggende 70 miles nord for Washington, D. C., Slaget ved Antietam var den første invasion af den konfødererede hær i nord under borgerkrigen. På bare én dag blev 23.000 soldater dræbt, såret eller savnet. Tag på en selvguidet otte-mile biltur eller vandretur gennem slagmarken. Regelmæssigt planlagte arrangementer er planlagt i løbet af året. Det nye Pry House Field Hospital Museum byder på udstillinger om pleje af sårede.

Bristoe Station Battlefield Heritage Park

Bristoe Station i kamp
Bristoe Station i kamp

Prince William Countys nyeste Civil War Battlefield Park åbnede for offentligheden iOktober 2007. Den 127 hektar store park har fortolkende skilte, en dam og næsten tre miles af vandre- og ridestier gennem naturskønne skove, der fører op til 203 for det meste umarkerede konfødererede soldatergrave.

Fredericksburg & Spotsylvania National Military Park

Fredericksburg & Spotsylvania National Park
Fredericksburg & Spotsylvania National Park

Der er fire borgerkrigs slagmarker i Fredericksburg & Spotsylvania Counties i Northern, Virginia: Fredericksburg, Chancellorsville, Wilderness og Spotsylvania. Køreture og vandrestier er tilgængelige gennem hver slagmark. Det foreslås at starte din dag ved besøgscentrene ved Fredericksburg og Chancellorsville Battlefields for at indsamle information, kort og anvisninger. Guidede ture og særlige begivenheder er planlagt sæsonbestemt.

Gettysburg National Military Park

Slaget ved Gettysburg
Slaget ved Gettysburg

Slaget ved Gettysburg var et vendepunkt i borgerkrigen, hvor 51.000 soldater blev dræbt, såret eller taget til fange over en tre-dages periode. Dette vigtige historiske sted - 80 miles nord for Washington, D. C. - tiltrækker besøgende fra hele landet til at deltage i en bred vifte af aktiviteter, herunder vandre- og køreture, bålprogrammer, demonstrationer af levende historie, Junior Ranger-programmer og specialiserede gruppeture. Et nyt museum og besøgscenter og Cyclorama Gallery åbnede i 2008. Den historiske by byder på en bred vifte af aktiviteter ud over slagmarken.

Manassas National Battlefield Park

Manassas nationale slagmarkParkere
Manassas nationale slagmarkParkere

Den 5.000 hektar store park bevarer stedet for det første og andet slag ved Manassas under borgerkrigen. Henry Hill Visitors Center byder på en 45-minutters orienteringsfilm og et museum, der udstiller borgerkrigsuniformer, våben og artefakter. Parken byder på en række aktiviteter, naturskønne udsigter og vandrestier. Som hjemsted for adskillige fuglearter er Manassas National Battlefield Park for nylig blevet udnævnt til et vigtigt fugleområde af National Audobon Society.

Monocacy National Battlefield

Monocacy National Battlefield
Monocacy National Battlefield

Slaget om Monocacy var sidste gang, at Konføderationen invaderede Norden under borgerkrigen. Denne kamp er vigtig for regionens historie, fordi den reddede Washington, D. C. fra angreb. Besøgscentret har elektroniske kort, historiske artefakter og fortolkende visninger af slaget. En række programmer tilbydes af rangers og frivillige. Der er en fem-stop selv-guidet biltur og flere vandrestier.

Anbefalede: