Bedste madmuligheder i nærheden af indkøbscentret i Washington, DC

Indholdsfortegnelse:

Bedste madmuligheder i nærheden af indkøbscentret i Washington, DC
Bedste madmuligheder i nærheden af indkøbscentret i Washington, DC

Video: Bedste madmuligheder i nærheden af indkøbscentret i Washington, DC

Video: Bedste madmuligheder i nærheden af indkøbscentret i Washington, DC
Video: 50 ting at lave i Buenos Aires Rejseguide 2024, Kan
Anonim
Food Court på National Air & Space Museum
Food Court på National Air & Space Museum

Hvor er de bedste restauranter og steder at spise på National Mall i Washington, DC? National Mall er centrum for de fleste besøg i Washington, DC, men det er ikke så indlysende at finde steder at spise i dette område af byen.

Du kan medbringe en picnic og spise på græsarealerne, når vejret er godt. For blot et par dollars kan du købe en hotdog og en sodavand fra en gadesælger. National Park Service driver også et par forfriskninger i nærheden. Du kan finde dem foran Natural History Museum, i nærheden af National Mall Carousel, i nærheden af Lincoln Memorial og på Tidevandsbassinet i nærheden af lejebådene.

En anden mulighed er museumscaféerne, selvom de er dyre og ofte overfyldte, men er det mest bekvemme sted at spise frokost. De fleste af Washington, DCs museumscaféer er åbne på samme tid som museerne selv.

Cascade Café

For det sted med størst variation, tjek National Gallery of Art og Cascade Café. I East Building byder Cascade Café på supper, salater, specialretter, brændefyrede pizzaer, sushi, sandwich og friskbagte desserter. Espresso og Gelato Bar tilbyder en komplet espressobar med hjemmelavet gelato, panini og slik. DetPavilion Café har panoramaudsigt over Skulpturhaven og serverer specialpizzaer, sandwich, salater, desserter og diverse drikkevarer. I den vestlige bygning er Garden Café en bistro i fransk stil, der tilbyder en à la carte-menu og buffet.

Mitsitam Café

For det mest interessante køkken, prøv Mitsitam Café. Denne restaurant på National Museum of the American Indian byder på indfødte inspirerede sandwiches, hovedretter, supper, desserter og drikkevarer fra fem regioner i de indfødte amerikanere.

Anden museumspisning

  • National Air & Space Museum: Wright Place Food Court byder på McDonald's, Donatos Pizza og Boston Market. Mezzanine Café tilbyder sandwich, supper og salater. En udendørs kiosk er åben i foråret og sommeren.
  • National Museum of American History: Constitution Cafe tilbyder sandwich, salater, supper og hånddyppet is. Stars and Stripes Cafe tilbyder amerikansk mad.
  • Hirshhorn Museum og Skulpturhave: Den udendørs café byder på sandwich og salater og en flot udsigt i forårs- og sommermånederne.
  • Naturhistorisk museum: Atrium Café tilbyder fastfood-muligheder. Fossil Café byder på supper, sandwich, salater, Gelato og en espressobar. IMAX & Jazz Café, livemusik de fleste fredage aftener.
  • Capitol Besøgscenter: Restauranten i cafeteria-stil er på det lavere niveau og er åben mandag til lørdag. Menuen omfatter supper, salater, specialretter, pizzaer, sandwich, desserter og drikkevarer.

Flere spisemuligheder i nærheden

  • Union Station: Food Court på Union Station er et fantastisk sted at nyde en snack eller tage hele familien med til et hurtigt og billigt måltid. Restauranter med fuld service omfatter America's Spirit, East Street Café, Station Grill, Thunder Grill og Uno Chicago Grill.
  • Bedste Capitol Hill-restauranter: Ønsker du at sætte dig ned og nyde et måltid på en udsøgt restaurant? Her er de bedste restauranter i gåafstand fra Capitol.
  • Eastern Market: Beliggende på Capitol Hill i Washington, DC, tilbyder farmers market og loppemarked alt fra lokale råvarer og blomster til frisk fisk til kunst og kunsthåndværk.
  • Ronald Reagan Building og International Trade Center: Denne skelsættende bygning har en foodcourt og et udendørs atrium, der er åbent i løbet af foråret og sommeren.
  • L'Enfant Plaza: Det nyligt ombyggede shopping- og spiseområde byder på en række afslappede spisesteder.

Anbefalede: