Hvad skal man se i Lafayette Park i Washington, D.C

Indholdsfortegnelse:

Hvad skal man se i Lafayette Park i Washington, D.C
Hvad skal man se i Lafayette Park i Washington, D.C

Video: Hvad skal man se i Lafayette Park i Washington, D.C

Video: Hvad skal man se i Lafayette Park i Washington, D.C
Video: VDNKh: En fantastisk park i Moskva, kun lokalbefolkningen ved | Rusland 2018 vlog 2024, Kan
Anonim
Lafayette Park i Washington, DC
Lafayette Park i Washington, DC

Lafayette Park, også kendt som Presidents Park eller Lafayette Square, er en syv hektar stor offentlig park beliggende overfor Det Hvide Hus i Washington, D. C. Det grønne område er en arena for offentlige protester, ranger-programmer og særlige begivenheder.

Da parken, som Lafayette Square, først blev etableret, skulle den bruges til at forbedre grunden til Det Hvide Hus. Gennem årene siges det at have været brugt som en racerbane, en kirkegård, en zoologisk have og en lejr for soldater under krigen i 1812.

Parken, afgrænset af Jackson Place mod vest, Madison Place mod øst, og Pennsylvania Avenue, er nu et populært sted for dem, der ønsker at tage billeder af Det Hvide Hus. Parken er hjemsted for fem statuer, fire til ære for udenlandske revolutionskrigshelte og en af præsident Andrew Jackson.

Rochambeau-statue

General Rochambeau statue
General Rochambeau statue

Rochambeau-statuen, der blev rejst i 1902 i det sydvestlige hjørne af Lafayette Park i Washington, D. C., er en kopi af en original skulptur skabt af den franske billedhugger Fernand Hamar. Den blev afsløret i Vendôme, Frankrig, inden den blev flyttet til USA.

Statuen af den amerikanske uafhængighedskrigshelt, general Comte de Rochambeau, var beregnet til at hjælpestyrke forholdet mellem USA og Frankrig efter den spansk-amerikanske krig. Jean-Baptiste-Donatien de Vimeur, Comte de Rochambeau (1725–1807), var chef for den franske hær, der kæmpede sammen med George Washington og den kontinentale hær under uafhængighedskrigen.

Lafayette-statue

Lafayette statue
Lafayette statue

Den syv hektar store park overfor Det Hvide Hus blev navngivet til ære for Marquis De Lafayette, den franske general, der blev venner med George Washington og kæmpede i uafhængighedskrigen. Statuen af Lafayette er placeret i det sydøstlige hjørne af Lafayette Park.

Andrew Jackson Statue

Præsident Andrew Jackson Statue -- Lafayette Park NW Washington (DC)
Præsident Andrew Jackson Statue -- Lafayette Park NW Washington (DC)

I centrum af Lafayette Park er en rytterstatue af general Andrew Jackson i slaget ved New Orleans. Skulpteret i 1853 af Clark Mill, det var den første statue af en person til hest nogensinde støbt i USA og den første rytterstatue i verden, der blev balanceret lige på hestens bagben.

Kosciusko-statue

General Taduesz Kosciuszko-statuen
General Taduesz Kosciuszko-statuen

Statuen af Andrzej Tadeusz Bonawentura Kościuszko (også kendt som Thaddeus Kosciusko) er placeret i det nordøstlige hjørne af Lafayette Park. Kosciusko var en polsk oberst, der kæmpede i den amerikanske uafhængighedskrig i den kontinentale hær.

Han var militær-uddannet og en dygtig ingeniør, der stod bag et vigtigt britisk nederlag ved Saratoga og var ansvarlig for design og konstruktion afmilitære fæstningsværker ved West Point.

Von Steuben-statuen

Von Steuben statue
Von Steuben statue

Von Steuben-statuen, placeret i det nordvestlige hjørne af Lafayette Park i Washington, D. C., er til ære for Friedrich Wilhelm von Steuben, en tysk hærofficer, der tjente som generalinspektør og generalmajor for den kontinentale hær under Amerikansk uafhængighedskrig.

fontæner i Lafayette Park

Gråænder ved springvandet i Lafayette Park
Gråænder ved springvandet i Lafayette Park

Lafayette Park er også hjemsted for en række rislende springvand og skyggefulde trælunde. Den store runde springvand, et midtpunkt, er især velkommen i de varme, fugtige somre. At sidde ved et springvand på en af parkens bænke er en afslappende måde at hvile sig, nyde udsigten og have en picnic.

Seværdigheder omkring Lafayette Park

President's Park (Det Hvide Hus)
President's Park (Det Hvide Hus)

Bygningerne omkring Lafayette Park omfatter Det Hvide Hus, Old Executive Office Building, Department of the Treasury, Decatur House, Renwick Gallery, White House Historical Association, Hay-Adams Hotel og Department of Veterans Affairs.

Anbefalede: