De bedste brunchsteder i DUMBO, Brooklyn

Indholdsfortegnelse:

De bedste brunchsteder i DUMBO, Brooklyn
De bedste brunchsteder i DUMBO, Brooklyn

Video: De bedste brunchsteder i DUMBO, Brooklyn

Video: De bedste brunchsteder i DUMBO, Brooklyn
Video: Tina Turner - The Best (Official Music Video) 2024, April
Anonim
Brunch
Brunch

DUMBO er et lillebitte kvarter med et stort ry for en fantastisk udsigt over Manhattan, højteknologiske virksomheder, kunstfestivaler og en håndfuld maddestinationer såsom Jacques Torres chokoladebutik. Det er et sjovt hjørne af Brooklyn at udforske. Kombiner et besøg på DUMBO med weekendbrunch - find ud af, hvor du kan få en bluegrass-brunch, en elegant brunch og en brunch i en familievenlig restaurant, hvor børnene kan bevæge sig rundt. Efter brunch kan du nyde en dag i Brooklyn Bridge Park, den naturskønne park ved vandet, der strækker sig fra DUMB) til Brooklyn Heights. Hvis du også er en morgenmadsfan, kan du overveje at starte din dag med en morgenmad på en af Brooklyn-restauranterne.

River Cafe

River Cafe
River Cafe

Swanky, med upåklagelig service, fremragende mad, fantastisk udsigt over Manhattan og et eksklusivt publikum, River Cafe, rangerer i toppen af Brooklyns brunchfavoritter. Betragt dette som en af Brooklyns bedste restauranter til "særlige lejligheder", perfekt til fødselsdage og jubilæer.

Tip: Mænd er forpligtet til at bære en jakke, og hvis du ikke har en på, vil de give dig et lån.

Prisinterval: $$$$

Vinegar Hill House

Denne lokale favorit er svær at komme ind på, men besværet værd. Det er et sted med karakter, meget højt vurderet mad med et locavore twist, og det er barelidt væk fra alfarvej.

Tip: Prøv at gå tidligt på en dag med meget dårligt vejr (når andre brunchere kan dase derhjemme), fordi det er en lillebitte restaurant, der hurtigt fyldes op, med god mad og en afslappet stemning - og der er absolut intet at gøre på blokken, mens de venter i kø. Eller medbring en bog, din iPad (der er WIFI i DUMBO) og venner.

Prisinterval: $$$

Grimaldi's

Grimaldis Pizzeria
Grimaldis Pizzeria

Grimaldi's laver ikke rigtig brunch. Det, de GØR, er berømt fabelagtig pizza.

Her er aftalen: De serverer pizza, kun tærter, ingen skiver, ingen reservationer, ingen kreditkort, no-nonsense. Menuen er kortfattet; du kan bestille en salat, vin eller øl, og der er et stort udvalg af pizzapålæg fra kylling til oliven og salami, men dette er dybest set et pizzamåltid.

Ligesom Grimaldis mad er restaurantens indretning beskeden, enkel og fokuseret; bordene er dækket af traditionelle rødternede duge.

Grimaldis succes skyldes både deres pizzas fortræffelighed og ubarmhjertigheden af deres markedsføring.

Folk bliver vilde med Grimaldis tærter, som kommer i enten 6 eller 8 skiver tærter - og ja, én person kan spise en hel tærte.

Forvent at vente på linje med snesevis af turister, for hvem Grimaldi's er "DUMBO-destinationen". I lyset af køerne kan beboere i Brooklyn, som godt kender til andre fremragende pizzeriaer i bydelen, finde cost-benefit-forholdet mellem ventetiden og måltidet uattraktivt, afhængigt af hvor dedikeret de er til den specifikke smag afGrimaldi's.

Hvad er Grimaldis hemmelighed? De kan prale af "friske ingredienser, håndlavet mozzarella, 'hemmelig opskrift'-dej og pizzasauce." Selv deres friske tomater er tilsyneladende importeret fra Italien.

En af Brooklyns adskillige succeshistorier om familiepizzeriaer, Grimaldi's består i dag af et veritabelt imperium af pizzeriaer med udløbere på Manhattan, Long Island, Queens, plus et par flere i Jersey. Der er otte steder i Arizona, ni i Texas, fire i Florida, Nevada og flere kommer snart. I mellemtiden kan fans endda bestille Grimaldis t-shirts og baseballkasketter.

Prisinterval: $$

Superfin

Superfint
Superfint

For en fantastisk, hektisk, støjende, sjov Bluegrass-brunch, tag til Superfine på søndag fra kl. 11.00 til kl. 15.00. søndage. (Livemusik begynder norm alt omkring middagstid.) Der er et gratis poolbord, en bohemestemning, og selve den fantastiske genbrugte industribygning kan ikke slås.

Prisinterval: $$

Atrium Dumbo

Bestil røræg med forkullet grønkål, tomat, svinepølse på denne charmerende rummelige franske restaurant på DUMBO's Main Street. Brunchmenuen indeholder alle de sædvanlige favoritter fra æg til kiks. Kendt for sit fantastiske personale, er dette en fast bestanddel i DUMBO. Det bliver travlt, så sørg for at foretage reservationer.

Prisinterval $$

Almondine

Almondine bageri
Almondine bageri

Denne lille cafe har fået et stort ry for croissanter; NY Magazine vurderede Almondine's som "Bedste Croissant i New York City." Snup et bord til en fremragende kop kaffe oglæskende, smørfyldte kager og brød. Denne teknisk kyndige butik (som også har en beliggenhed i Park Slope) tilbyder en bestillingsservice kaldet "roomservice". Kom tidligt, eller forvent lange køer, hvor det er sjovt at se på mennesker. Det er overfor den legendariske chokoladehandler Jacques Torres, hvis du har brug for et sukkerfix før morgenmaden.

Anbefalede: