De bedste brunchsteder i Chicago
De bedste brunchsteder i Chicago

Video: De bedste brunchsteder i Chicago

Video: De bedste brunchsteder i Chicago
Video: Top 10 Bruce Lee Moments 2024, Kan
Anonim
Højvinklet udsigt over morgenmaden serveret på bordet på Chicago restaurant
Højvinklet udsigt over morgenmaden serveret på bordet på Chicago restaurant

Brunchscenen i Chicago er mangfoldig og omfattende, med muligheder over alt i Windy City, der serverer dette middagsmåltid til tidlig eftermiddag i weekenden hele året. Mange af disse fantastiske restauranter ligger også i nærheden af berømte Chicago-vartegn som Lincoln Park Zoo, Magnificent Mile, Millennium Park og Willis Tower, mens andre er væk fra turiststien og giver besøgende en chance for at udforske Chi-Towns farverige kvarterer.

De fleste brunchrestauranter i Chicago serverer deres menuer på lørdage og søndage fra midt på formiddagen til eftermiddag, men nogle af dem tilbyder "brunch hele dagen" eller endda hele ugen, hvis du har brug for en omelet og nogle mimosaer uden for weekenden. Fra passende familievenlige fund til eksklusive destinationer med stjernekokke, er du sikker på at finde et sted til brunch for at gøre din Chicago-rejse mindeværdig.

Luellas sydlige køkken

Luella's Southern Kitchen french toast
Luella's Southern Kitchen french toast

Opkaldt efter kokken og ejeren Darnell Reeds oldemor-hvis lækre sydstatslige opskrifter inspirerede ham til at forfølge sin passion for madlavning som en karriere-Luella's Southern Kitchen ligger i Lincoln Square-kvarteret en blok væk fra Old Town School af folkemusik. Denne BYOB restaurant tilbydernutidige opdateringer om sydstatsfavoritter som brun farin og fransk bourbon toast, en pimento cheeseburger, rejer og gryn og Nashville varm kylling og vafler.

North Pond

North Pond restaurant
North Pond restaurant

Beliggende en kort gåtur fra Lincoln Park Zoo, North Pond Restaurant serverer brunch hver søndag. Denne James Beard prisvindende restaurant tilbyder en spektakulær udsigt over en dam med udsigt over Chicagos skyline. Oprindeligt bygget i 1912 som et opvarmende ly for skøjteløbere, har denne nydesignede restaurant nu en menu tilberedt af kokken Bruce Sherman med friske, lokale ingredienser fra små gårde i nærheden. Den faste menu ændrer sig konstant, men du kan vælge mellem sæsonbestemte retter til et lækkert 3-retters måltid fra jord til bord og bestille specialcocktails fra baren mod et ekstra gebyr.

avec Restaurant

West Loop-kvarteret i Chicago
West Loop-kvarteret i Chicago

Bare et par gader nord for Old Saint Patrick's Cathedral i West Loop-kvarteret i Chicago tilbyder avec Restaurant en brunch om søndagen med en blanding af middelhavs- og midtvestlige krydderier og fødevarer. Menuens højdepunkter inkluderer træovnsbagt fransk toast med frisk ricotta, bagt lavendelyoghurt med friske ferskner og honningmandelgranola og squashblomstpizza med røget mozzarella og et æg.

Bijans Bistro

interiør af Bijan's Bistro
interiør af Bijan's Bistro

Beliggende i River North-delen af Chicago tilbyder Bijan's Bistro sin brunchmenu i weekenden. Restauranten er to gader væk fra Richard H. Driehaus Museum, hvilket gør det til et godt stop for en eftermiddagsbrunch med bøf og æg, belgiske vafler, en pancetta-burger eller en rejerulle. Du kan bestille sangria på glas til at ledsage eller gå helt ud og bede om den bundløse mimosa-aftale.

Wishbone

Ønskeben
Ønskeben

Wishbone, som blev besøgt af Oprah Winfrey, da hun boede i Chicago, byder på retter inspireret af traditionerne i det dybe syd. Med retter som Savannah-rejeomelet, Kentucky røræg og krabbe- eller langusterkager i North Carolina-stil med hollandaisesauce, er Wishbones brunch en West Loop-favorit på lørdage og søndage. Menupunkter er relativt billige her, og den komplette bar tilbyder nogle gange rabatter på cocktails, når man spiser til brunch.

Au Cheval

Udenfor Au Cheval
Udenfor Au Cheval

Hvis du leder efter et godt tilbud på brunch i West Loop-kvarteret, serverer Au Cheval traditionelle middagsretter med fokus på æg. Dens navn er trods alt en madsætning, der betyder "med et æg på toppen." Ventetiden kan være op til to timer lørdag og søndag på brunch, da de ikke tager imod reservationer, men med velsmagende menupunkter som cheeseburger á cheval, chilaquiles og sprød kartoffelhash med andehjertesovs på menuen, er det tiden værd i kø.

The Florentine

Stor åbning af JW Marriott Chicago
Stor åbning af JW Marriott Chicago

Beliggende kun to gader fra Willis Tower inde i JW Marriott Chicago, byder The Florentine på bundløse mimosaer og Bloody Mary-cocktails på lørdage og søndage. Denne printerrækkenabolagets restaurant tilbyder et italiensk twist til brunch samt sæsonbestemte retter med lokale råvarer af høj kvalitet. Amatricianaen med solrige æg, karamelliserede løg, pancetta, krydret tomatsauce og grillet surdej er særlig god, og det samme er æggehvidefrittataen.

Chicago Q

Chicago Q røget bacon baklava
Chicago Q røget bacon baklava

Beliggende i Gold Coast-kvarteret i Chicago, kun en kort gåtur fra Oak Street Beach og Museum of Contemporary Art, er Chicago Q en af byens foretrukne BBQ-restauranter med brunchservice, der tilbydes fredag til søndag. Sammen med karakteristiske BBQ-genstande som røget kylling eller brisket eggs Benedict, finder du også kreolsk stegt alligator, hush puppies og rejer og gryn. Mod et ekstra gebyr kan du også købe ind til nogle bundløse mimosaer.

Bistronomic

Eggs Benedict, Canadisk Bacon, Hollandaise, Fines Herbes hos Bistronomic,
Eggs Benedict, Canadisk Bacon, Hollandaise, Fines Herbes hos Bistronomic,

Beliggende en kort gåtur fra Magnificent Mile i Chicago, den fransk-inspirerede menu på Bistronomic byder på en lækker traditionel croque-monsieur sammen med pandekager med korte stakke, fransk brioche-toast, omeletter og æg Benedict. Den prisvindende ret er dog Le French Burger med country pate og cognac sauce. På lørdage og søndage kan gæster også betale lidt ekstra for 90 minutters bundløs mimosa - masser af tid til at få noget for pengene.

Baptiste og flaske

Hilton arkiverer planer for indledende offentlig udbud
Hilton arkiverer planer for indledende offentlig udbud

Hvis du leder efter en sprudlende brunch, kan du tage over tilspisested på lobbyniveau Baptiste & Bottle inde i Conrad Chicago. Lørdags- og søndagsbrunchmenuen byder på favoritter som Nutella-fransk toast med hasselnødder, jordbær og vaniljechantilly og en hashbrun stegepande med et kyllingelår og et spejlæg. For et ekstra fast gebyr kan du nyde en ubegrænset bloody mary og mimosa bar, der er fyldt med alle mulige hjemmelavede blandinger og garniture serveret med bourbon, vodka eller tequila.

Sinhá Elegant Cuisine

Chicago United Center
Chicago United Center

Direkte på den anden side af gaden fra United Center finder du en sydamerikansk restaurant i modsætning til nogen anden i byen. Sinhá Elegant Cuisine blev åbnet af en brasiliansk-født kvinde, som stadig sammensætter den ugentlige søndagsbrunchmenu. Sinhá Elegant Cuisine byder på levende underholdning, sambadans og et alt-du-kan-spise udvalg af klassiske brasilianske retter såsom fiskegryderet og sorte bønner med krydret basmatiris, og er et fantastisk BYOB brunchsted, hvis du leder efter noget sydpå af grænsen. Den brasilianske brunchbuffet er kun tilgængelig om søndagen, men Sinhá serverer en "minibrunch" hele ugen.

Shaw's Crab House

Chicago Navy Pier
Chicago Navy Pier

Bare en kort gåtur fra Navy Pier er Shaw's Crab House en af Chicagos mest velansete fiskerestauranter. En brunch i familiestil serveres hver lørdag og søndag med en fast fire-retters menu, som du kan dele med dit bord. Da dette er et krabbehus, kan du forvente, at menuen indeholder nogle af de bedste fisk og skaldyr i Chi-Town, herunder østers, rejercocktail, kølede muslinger og hummerbisque.

Pearl's Place

Rejer og gryn på Pearl's Place
Rejer og gryn på Pearl's Place

Sydstatsfokuserede klassikere serveres hele dagen på dette afslappede familiespisested i Chicagos historiske Bronzeville-kvarter. Menuen byder på muligheder som specialfremstillede omeletter, hjemmelavede kartofler, gryn og kærnemælk-kiks, hvilket gør det til det perfekte sted for en "down home" sydlig kogt brunch. Pearl's Place har været en fast bestanddel i kvarteret i årtier og har bidraget til adskillige lokale begivenheder og organisationer hvert år.

Peach's on 47th

to morgenmadstallerkener på Peaches
to morgenmadstallerkener på Peaches

Rangeret som "Bedste brunch i Chicago" af Condé Nast Traveler Magazine, Peach's den 47. tilbyder morgenmad og frokostvarer dagligt. Dybt rodfæstet i det afroamerikanske samfund i Chicago, Peach's er et hovedkvarter i kvarteret og kun en hurtig køretur fra Hyde Park, hvor du vil være i nærheden af præsident Barack Obamas hjem. Ud over specialiteter som laksekroketter og ostegryn, fersken bourbon fransk toast og stegte kyllingevinger med kanel fransk toast og sødt honningsmør, kan du også vælge mellem æggehvideomeletter og glutenfri pandekager.

Lula Cafe

Lulas bud på jibarito benedict
Lulas bud på jibarito benedict

Lula Cafe, der ligger nær Logan Square, var en af Chicagos pionerer inden for det lokale, økologiske og bæredygtige køkkenscene. Brunchen er særlig populær her og tilbydes hver morgen fra torsdag til søndag. Mens menuen er begrænset, er det kun fordi despecialisere sig i det bedste. Hvad der tilbydes afhænger af, hvilke produkter der er i sæsonen, så menuen bliver konstant opdateret, men nogle eksempler omfatter en sommersquash-morgenmadssandwich, røget ørredscramble eller deres signatur-morgenmadsburrito.

Lille ged

Udenfor lille ged
Udenfor lille ged

Stephanie Izards moderne West Loop-diner er åben hele dagen, og du kan bestille morgenmad eller brunch når som helst på dagen. Denne menu på denne børnevenlige restaurant byder på favoritter som knasende mørk chokoladepandekager med chokoladem altsmør eller store hjemmelavede kiks smurt i sovs. Men tag ikke "børnevenlig" for at betyde, at alt på menuen er rettet mod en ung gane; Japanske okonomiyaki-omeletter eller en morgenmadsburrito i indisk stil viser, at Little Goat har noget for alle.

Kitsch'n på Roscoe

interiør af Kitsch'n On Roscoe
interiør af Kitsch'n On Roscoe

Kitsch'n on Roscoe ligger i det hyggelige kvarter Roscoe Village og er en finurlig restaurant, der tilbyder tilbagevendende retter som Green Eggs & Ham, kandiseret bacon BLT, kaneltoast og forskellige varianter af den klassiske franske toast. Restauranten ligger heller ikke så langt fra Wrigley Field, hjemsted for Chicago Cubs Major League Baseball-hold, og Southport Corridor shoppingdistrikt, hvor du kan gennemse nogle af de største designernavne sammen med lokale kunstnere og sælgere.

Bub City

Biscuit-sandwich på Bub City
Biscuit-sandwich på Bub City

Med en beliggenhed lige uden for Chicago O'Hare Lufthavn såvel som i det travle River North-kvarter iselve byen, Bub City er et fantastisk sted at snuppe en BBQ-inspireret brunch, mens du lytter til countrymusik. Du kan bestille forretter, herunder kiks og sovs, morgenmadstacos og stegte kyllingesandwicher sammen med sider som osteagtig gryn, sprøde tots eller mac and cheese. Brunch serveres lørdage og søndage ved River North-lokationen og dagligt på Rosemont-lokationen nær lufthavnen.

The Publican

Indendørs siddepladser ved tolderen
Indendørs siddepladser ved tolderen

Publican, som er udtænkt af Michelin-kokken Paul Kahan, laver ukonventionelle bidder til glæde for sine mange fans. Brunch serveres på lørdage og søndage, og sæsonens menu skifter ugentligt, men inkluderer altid de friskeste ingredienser og råvarer, såsom fava bønnesandwich med løbende æg eller en blomkålscramble med romesco sauce (alle retterne er som standard vegetariske, men du kan tilføje bacon eller pølse til enhver af dem). Publicans "Libations"-menu er lige så kreativ som deres madmenu med friske juicecocktails eller deres karakteristiske witbier mimosa.

River Roast

Blues and Brews Brunch menupunkt på River Roast
Blues and Brews Brunch menupunkt på River Roast

Med udsigt over floden og en britisk-amerikansk fusionsmenu med brunchfavoritter fra begge sider af dammen på lørdage og søndage, er River Roast blevet en af de mest populære i Chicago-stil blues og god mad. Lokale bands roterer ugentligt, mens gæster spiser opdaterede sydstatsretter som kylling og vafler, bøf og æg med salsa verde og en sæsonbestemt omelet.

Anbefalede: