Sainte-Catherine Street i Montreal

Indholdsfortegnelse:

Sainte-Catherine Street i Montreal
Sainte-Catherine Street i Montreal

Video: Sainte-Catherine Street i Montreal

Video: Sainte-Catherine Street i Montreal
Video: 🇨🇦 Street Life in Montreal - Walking Tour of St. Catherine - Street Canada City Walk [4K HDR/60fps] 2024, Kan
Anonim

Sainte-Catherine Street, der dækker en strækning på omkring syv mil, er mere end 250 år gammel og blev med tiden Montreals vigtigste kommercielle færdselsåre.

Skærer igennem så langt mod vest som Westmount og så langt mod øst som Hochelaga-Maisonneuve-kvarteret, og der lægges særlig vægt på midtbyens 1,6 km lange del, hvor Sainte-Catherine Street er foret med store stormagasiner, shopping centre, restauranter, hoteller, gymnasier og universiteter og biografer. Det fungerer også som byens centrum for kultur, underholdning og festival. At gå længere mod øst afslører Montreal Gay Village.

Sainte-Catherine Street: A Montreal Street Profile

Ste Catherine i Montreal
Ste Catherine i Montreal

Bliver bilfri

En gang om året vælter detailhandlere i centrum ud på fortovet til Sainte-Catherine Streets årlige fortovsudsalg, som dækker tre fjerdedele af gadens shoppingmekka. Ifølge arrangørerne er det den største udendørs salgsbegivenhed af sin art i Canada givet dets 300.000 shoppere og 300 deltagende købmænd, restauranter. og diverse leverandører.

Men Sainte-Catherine Street-fortovsudsalget er ikke den eneste lejlighed, hvor Montreals hovedgade skinner på fodgængere. Flere blokke af Sainte-Catherine Street i Gay Village lukkede ned for biltrafik i foråret ogsommer for at gøre plads til live underholdning, festivaler, fortovssalg og meget mere.

Sainte-Catherine Street Fair

Gadekunstnere på Sainte-Catherine Street i Montreal
Gadekunstnere på Sainte-Catherine Street i Montreal

Sainte-Catherine Street-fortovsudsalget betragtes som det største fortovsudsalg i Canada og er mere end blot en undskyldning for at nyde store rabatter på lagerbeholdningen ved slutningen af sæsonen.

Gademad, udstillingsmontre til klassiske biler, mandlige modeller, der poserer i skotsk udstyr, livemusik, karaokeoptrædener og anden tilfældig underholdning lige fra fremragende til togvrag-i-fremskridt ses let fra blok til blok. Hvert år tiltrækker det to-dages udsalg omkring 300.000 mennesker.

Koret

Accueil Bonneau-koret er sammensat af hjemløse mænd hjulpet af Accueil Bonneaus måltids-, tøj- og hygiejnetjenester samt dets sociale genindsættelsesprogrammer. Ved fortovssalget i Sainte-Catherine Street i 2011 sang koret en række klassiske melodier, herunder Quebec-ikonet Gerry Boulets Toujours Vivant. Det er fransk for "stadig i live."

Anbefalede: