San Franciscos besøgsguide til Union Square
San Franciscos besøgsguide til Union Square

Video: San Franciscos besøgsguide til Union Square

Video: San Franciscos besøgsguide til Union Square
Video: San Francisco - Scott McKenzie 2024, September
Anonim
Union Square, San Francisco
Union Square, San Francisco

Union Square San Francisco er USA's tredjestørste shoppingområde. Byens første borgmester havde nok ikke forestillet sig, at det ville ske, da han afsatte Union Square som offentlig plads i 1849. Det gjorde heller ikke folk, der deltog i 1860'ernes pro-Union Borgerkrigs-møder her. Ikke desto mindre blev Union Square San Franciscos shopping-epicenter i begyndelsen af 1900-tallet, og i dag omgiver eksklusive butikker og hoteller Union Square, og shopping strækker sig blokke fra den centrale plads.

De fleste Union Square-butikker har tøj, kunstværker eller ting til hjemmet. Det er et rart sted at browse og shoppe i vinduer, men hvis du skal købe noget, skal du være forberedt på at åbne din tegnebog helt op, fordi priserne er høje.

Bliv orienteret

Stå midt på Union Square med front mod Macy's for at blive orienteret. Finansdistriktet og havnefronten er til venstre; foran dig (ud over Macy's) er SOMA (syd for markedsområdet) og San Francisco Museum of Modern Art. Chinatown og North Beach er bag dig, og teater-/kunstgalleridistriktet ligger til højre.

San Francisco, St Francis Hotel ved Union Square
San Francisco, St Francis Hotel ved Union Square

Bemærkelsessteder omkring Union Square

På Union Square-pladsen, overfor St. Francis Hotel, ligger TIX halv-prisbilletstand. Denne butik hjælper teatre med at fylde usolgte sæder samme dag til skuespil og shows, og det er en fantastisk måde at se en på uden at sprænge dit budget. For at få det bedste udvalg skal du stå i kø cirka 30 minutter før halvprisbilletterne sættes til salg.

Ved pladsens modsatte ende finder du Emporio Rulli, et godt sted for kaffe og wienerbrød eller en eftermiddagssnack. Sæt dig ved et udendørs bord for at nyde folk, der ser på.

Ved plazaen, Macy's Union Square, det største stormagasin vest for New York City, strækker sig fra Powell til Stockton langs Geary og løber ind i flere nærliggende bygninger.

Det elegante Westin St. Francis Hotel ligger på Powell Street-siden af Union Square. Lad være med at stå og kigge på det, gå på tværs af gaden, gå ind og se på lobbyen. Når du kommer ud, kan du begynde at udforske gaderne omkring pladsen.

I julen er der en skøjtebane på pladsen.

Interiør, V. C. Morrist Shop/Xanadu Gallery
Interiør, V. C. Morrist Shop/Xanadu Gallery

Sidegader omkring Union Square-området

Maiden Lane er på østsiden af pladsen på Stockton halvvejs mellem Geary og Post. Kun til fods er det fyldt med kunstgallerier og restauranter. V. C. Morris Gift Shop på 140 Maiden Lane er San Franciscos eneste Frank Lloyd Wright-designede bygning, der betragtes som en forløber for hans design til New Yorks Guggenheim Museum. San Francisco City Guides tilbyder gratis vandreture på gaden og tilbagekalder historier om de "professionelle" kvinder, der engang levedei området.

Geary Street: På den vestlige side af Union Square ligger hjertet af San Franciscos teaterdistrikt med American Conservatory Theatre og Curran Theatres i centrum. Også på denne gade er Hotel Diva (440 Geary), et sjovt stop for at se deres "berømmelsesfortov" dækket med underskrifter fra berømthedsgæster. Hos Stockton og Geary skaber Neiman Marcus et link til fortiden, bygget omkring rotunden og det storslåede farvede glasloft fra City of Paris, et af San Franciscos vigtigste stormagasiner, som stod på det samme hjørne fra 1850 til 1976.

Bare en halv blok ned mod havnefronten fra Market and Geary er et af San Franciscos mest berømte hoteller, Palace Hotel. Det er værd en hurtig sidetur for at se deres dejlige lobby og Palm Court restaurant - og deres Pied Piper bar er et dejligt sted for en aftendrink.

Post Street: Sanfranciskanere har forkælet sig selv i Gump's Department Store siden 1861. Det er 2 gader øst for Post og Stockton

Market Street: I nærheden af Powell Street and Market ligger San Francisco Shopping Center. Dens spiralrulletrapper er et besøg værd i sig selv.

Panhandlers

San Francisco gør fremskridt med at hjælpe hjemløse med at komme væk fra gaden, men du kan støde på dem her. Hvis du vil hjælpe, foreslår eksperter at donere til organisationer i stedet for at give enkeltpersoner penge.

Bare fakta om Union Square

  • Location: Bounded by Geary, Powell, Post &Stockton, centrum af et større shoppingområde
  • Hvor længe: En time eller to til at gennemse hele dagen for seriøs shopping
  • Bedste tidspunkt at besøge: Når butikkerne er åbne, er der mest travlt i weekenden. Dette område bliver særligt flot pyntet til jul
  • Websted

Kom til Union Square

Skilte fører til Union Square fra de fleste motorveje i området. Hvis du bruger en GPS, skal du indtaste 335 Powell Street, som er adressen på St. Francis Hotel.

Det praktiske parkeringshus under Union Square er ikke dyrere end andre bydrevne garager i centrum. Gå ind på Geary overfor Macy's. Hvis de 985 pladser er fulde, skal du cirkulere rundt om Union Square og dreje til højre, indtil du er på Powell Street. Drej til højre ad Bush Street ud for Powell, og du vil finde Sutter-Stockton Garage.

Gå fra North Beach eller Chinatown, tag Grant Street mod syd gennem Chinatown-porten til Maiden Lane og drej til højre.

San Francisco Muni buslinje 30 og 45 går til Union Square. I det nærliggende kryds mellem Powell og Market kan du fange Powell-Mason og Powell-Hyde svævebanelinjer, BART og den historiske trolleyvogn "F"-linje.

Læs mere: Union Square i julen | Union Square-kort

Anbefalede: