Feast of San Gennaro Los Angeles Italian Festival

Indholdsfortegnelse:

Feast of San Gennaro Los Angeles Italian Festival
Feast of San Gennaro Los Angeles Italian Festival

Video: Feast of San Gennaro Los Angeles Italian Festival

Video: Feast of San Gennaro Los Angeles Italian Festival
Video: Feast of San Gennaro LA 2011 2024, September
Anonim
Stringster og venner ved festen i San Gennaro Los Angeles
Stringster og venner ved festen i San Gennaro Los Angeles

Feast of San Gennaro Los Angeles er en italiensk festival, der finder sted hver september i hjertet af Hollywood.

Newyorkere er længe bekendt med Little Italy's Feast of San Gennaro, der blev fejret siden 1920'erne på Mulberry Street i New York. Denne 10-dages festival dedikeret til den katolske Saint Gennaro, martyrdøden i 305 e. Kr., er så elsket af newyorkere, at transplanterede New York-italienere genskabte Feast of San Gennaro i Los Angeles i 2002. Selvom den kun varer tre dage i stedet for 10, og den mangler den traditionelle Cannoli-spisekonkurrence, har vestkystfestivalen, der fejrer den ærværdige skytshelgen for Napoli, masser af italiensk musik, mad og kultur, inklusive en årlig sauce/sovs-konkurrence.

Datoer: 23.-25. september 2016

Åbningstider: Fredag kl. 17.00 - midnat, lør kl. 11.00 - midnat, søn kl. 11.00 - 22.00

Location: Highland og Hawthorne, en blok syd for Hollywood Blvd ved siden af Hollywood High School. Adgang til Highland og Orange.

Pris: Festival $5, børn under 12 er gratis. Merudgift til mad og forlystelser. En række weekend- og familiepakker er tilgængelige på hjemmesiden. $1 rabat med metrokort

Parkering: Hollywood & Highland Center, gå indHighland nord for Hollywood Blvd. $2 for 2 timer med validering fra Hollywood & Highland butikker eller Visitor Center (BEMÆRK: Festivalen kan ikke validere parkering), $1 for hver 15 minutter derefter op til $13 maksimum. $10 betjent underjordisk parkering ved Madame Tussauds. Priser på andre omkringliggende grunde varierer.

Metro: Red Line to Hollywood & Highland

Info: www.feastofla.org

Feast of San Gennaro Festivals højdepunkter

Fest for San Gennaro LA Procession
Fest for San Gennaro LA Procession

Festival music inkluderer italienske, italienske amerikanske og gæstekunstnere, der optræder med standarder som Volare og That's Amore skiftevis med tenorer, der synger Nessun Dorma og O Sole Mio, blandet med italiensk folkemusik, rockbands, swingbands og harmonikaspillere. Der vil også være:

  • Børnehåndværk
  • Den store sovs-sauce-konkurrence
  • madlavningsdemonstrationer
  • Bocce
  • Bingo
  • Carnival
  • Fantastisk italiensk mad

Et andet højdepunkt er San Gennaro Procession, hvor medlemmer af lokalsamfundet og præster paraderer busten af San Gennaro rundt om blokken forbi det kinesiske teater og tilbage til festivalscenen. Det efterfølges af messe på Hovedscenen. Alle er velkomne til at være med eller se optoget.

Historien om LA-festen i San Gennaro

History of the Feast of San Gennaro i LA

Jimmy Kimmel og Adam Carolla ved festen i San Gennaro i 2005
Jimmy Kimmel og Adam Carolla ved festen i San Gennaro i 2005

Jimmy Kimmel (hvis mor er italiensk), Doug DeLuca, Co-Executive Producer af Jimmy Kimmel Live!, og en gruppe bemærkelsesværdige italienske amerikanere fra New York organiserede den første Feast of San Gennaro i Hollywood på en parkeringsplads overfor Capitol Records-bygningen i 2002. Da dette er Hollywood, er det ikke overraskende, at italiensk-amerikanske berømtheder som Tony Danza, Tommy Lasorda, Dom DeLuise, Joe Mantegna, Tony Orlando, Deana Martin og Gianni Russo alle har været involveret i begivenheden. Festen var så vellykket, at den i 2004 flyttede til et større mødested, der fyldte gaden bag Grove shoppingkompleks nær Los Angeles Farmers Market. I 2006 vendte den tilbage til Hollywood til Highland og Hawthorne, kun en blok syd for Hollywood Blvd, og lukkede hele gaden af. Dette er ved siden af Hollywood High School på blokken bag Disney Entertainment Center, hvor Jimmy Kimmel Live! er tapet. Pladsen er dobbelt så stor som de havde på Grove, og festivalen har til tider inkluderet begivenheder inde i Hollywood High School Auditorium ved siden af. Siden 2014 er fodaftrykket blevet reduceret noget på grund af budgetmæssige begrænsninger, men det er stadig lige syd for Hollywood og Highland.

Feast of San Gennaro Photos - 2007 GalleryFeast of San Gennaro Photos - 2005 Gallery at the Grove

Anbefalede: