Harry Potter Optagesteder i London
Harry Potter Optagesteder i London

Video: Harry Potter Optagesteder i London

Video: Harry Potter Optagesteder i London
Video: Гарри Поттер и Проклятое Дитя - Первый Трейлер (2025) По Мотивам Книги | Концепт-версия от Тизер ПРО 2024, Kan
Anonim
Diagonalgyden
Diagonalgyden

Der er mange "Harry Potter"-optagelsessteder at udforske i London, og dette galleri burde hjælpe dig med at identificere nogle af dem. Du vil måske også gerne besøge Warner Bros. Studio Tour: The Making of Harry Potter.

The Leaky Cauldron

Leaky Cauldron, Leadenhall Market, London
Leaky Cauldron, Leadenhall Market, London

Dette er indgangen til 'Leaky Cauldron', som faktisk er i Leadenhall Market. Bygningen ligger på Bull's Head Passage, en lille gyde ud for Gracechurch Street på siden af Leadenhall Market.

Diagon Alley

tomt overdækket Leadenhall-marked i tusmørket
tomt overdækket Leadenhall-marked i tusmørket

Leadenhall Market blev brugt som Diagon Alley og indgangen til Leaky Cauldron i den første "Harry Potter"-film.

Leadenhall Market er et restaureret victoriansk overdækket marked designet af Sir Horace Jones i 1881 (også arkitekten bag Old Billingsgate og Smithfield Market). Det var oprindeligt et kødmarked, og du kan stadig se kødkrogene over mange af butikkerne, men i dag er det en fantastisk frokostdestination med nogle mode- og gavebutikker.

Dette er en kort gåtur fra Monumentet, hvis du har lyst til at bestige de 311 trin for en fremragende udsigt over byen. I nærheden kan du finde en ikke særlig kendt Viewing TerraceTæt på Tower Bridge for at se Tower Bridge og HMS Belfast. Disse sider er begge med i Harry Potter og Føniksordenen.

St. Pancras Renaissance Hotel

St Pancras Renaissance London, Euston Road, London NW1 2AR
St Pancras Renaissance London, Euston Road, London NW1 2AR

The St. Pancras Renaissance Hotel blev brugt som indgangen til King's Cross-stationen i "Harry Potter"-filmene. Harry og Ron parkerede Mr. Weasleys Ford Anglia flyvende bil foran hotellet i "Harry Potter and the Chamber of Secrets", før de vendte tilbage, da de ikke kunne komme ind på Platform 9 3/4.

Dette gotiske mesterværk blev oprindeligt designet af George Gilbert Scott og åbnede som Midland Grand Hotel den 5. maj 1873. Det genåbnede som St Pancras Renaissance Hotel den 5. maj 2011.

King's Cross Station

King's Cross Station, Perron 9 3/4 | Harry Potter
King's Cross Station, Perron 9 3/4 | Harry Potter

For at få adgang til perron 9 3/4 for at nå toget til Hogwarts, måtte de unge troldmænd løbe mod en mur mellem perron 9 og 10. Når du besøger King's Cross Railway Stationvil du se, at perron 9 og 10 har en toglinje mellem sig og ikke en væg. Til optagelser blev platform 4 og 5 omnummereret til 9 og 10, og det er her du finder den skjulte adgang til platform 9 3/4. For at tage et billede med en trolley foran et platform 9 3/4 skilt, find Harry Potter Shop i King's Cross.

Ministry of Magic - Visitors Entrance

Indgangen til Ministry of Magic, Great Scotland Yard, London
Indgangen til Ministry of Magic, Great Scotland Yard, London

Ministeriet for Magiblev indtastet via en rød telefonboks i Harry Potter og Føniksordenen, da Harry og Mr. Weasley skulle til Harrys høring for at bruge magi foran Muggles. Du finder ikke telefonboksen her, da den kun var en rekvisit til at filme.

Placeringen er lige ved Trafalgar Square. Gå ned ad Northumberland Avenue eller Whitehall og Great Scotland Yard er en vej, der løber mellem de to. Se efter krydset med Scotland Place, og du vil se buegangen over Scotland Place, men da denne vej blev anset for at være for kort, blev der filmet på Great Scotland Yard, og buegangen over vejen blev tilføjet på linje med den første lygtepæl (der dækkede døråbningen, hvor mændene taler på dette billede), og den røde telefonboks blev placeret foran den, lige før det første vindue.

Westminster Station

Westminster metrostation, London
Westminster metrostation, London

Harry Potter og Mr. Weasley brugte Westminster Station i "Harry Potter og Føniksordenen" på vej til Harrys høring ved Ministry of Magic. Mr. Weasley havde problemer med sin billet, da han forsøgte at forlade billetbarriererne.

Westminster er stationen tættest på Houses of Parliament, Westminster Abbey, og en kort gåtur over Westminster Bridge (også set når Harry og medlemmerne af Føniksordenen flyver langs Themsen på deres kosteskaft) til London Eye.

Gringott's Wizarding Bank

Australia House, The Strand, London WC2B 4LU
Australia House, The Strand, London WC2B 4LU

Det indre afAustralia House blev brugt som Gringotts troldmandsbank. Desværre er bygningen ikke åben for offentligheden, men spørg sikkerhedsvagterne pænt, og de vil måske lade dig kigge ind ad døren.

Australia House blev åbnet af kong George V i 1918 og er hjemsted for den australske højkommission, så du kan kun gå indenfor, hvis du er på besøg i officielle forretninger som f.eks. visum, migration og statsborgerskab.

Mens du er i området, besøg London Roman Baths for at se en bizar National Trust-ejendom i det centrale London.

Hvis du er i området i weekenden, så overvej en Somerset House Guided Tour eller besøg Courtauld Gallery, som er åbent hele ugen.

Lambeth Bridge

Londons bybillede, Lambeth Bridge
Londons bybillede, Lambeth Bridge

Dette er broen, hvor ridderbussen måtte klemme sig mellem to London-busser i "Harry Potter and the Prisoner of Azkaban." Bemærk venligst, at broen faktisk har tovejstrafik.

Lambeth Bridge ligger ved siden af Westminster Bridge, hvor du finder Houses of Parliament nord for Themsen og London Eye på South Bank.

Grimmauld Place

Grimmauld Place - Claremont Square, London N1
Grimmauld Place - Claremont Square, London N1

Der er en vis usikkerhed om placeringen af Grimmauld Place, Black-familiens forfædres hjem og hovedkvarteret for Føniksordenen mellem 1996-1997. Men da nummer 12 ikke kan ses af mugglere, kan vi acceptere, at dette er den mest sandsynlige placering ved Claremont Square (en kort gåtur fraKing's Cross station).

Lincoln's Inn Fields blev brugt som gaden udenfor nr. 12 Grimmauld Place i "Harry Potter and the Order of the Phoenix".

Grimmauld Place er et ordspil om "Grim Old Place", og de georgiske bygninger på pladsen, selvom de er velholdte i disse dage, kunne godt have været meget mere grimme tidligere.

Leaky Cauldron Second Location

Leaky Cauldron, Stoney Street, Borough Market, London
Leaky Cauldron, Stoney Street, Borough Market, London

Optagelsesstedet for Leaky Cauldron blev flyttet fra Leadenhall Market til Borough Market i "Harry Potter og fangen fra Azkaban." Det var uden for døren til denne blomsterbutik, at ridderbussen stoppede for at Harry skulle komme ind i den utætte kedel.

Placeringen kan findes på nr. 7 Stoney Street, under jernbanebroen. Kun det ydre blev brugt til at filme, da interiøret blev filmet i et studie.

Next door, på 8 Stoney Street er placeringen af Third-Hand Bookshop, en stort set brugt boghandel, angiveligt på Charing Cross Road, hvor Harry mødte Gilroy Lockhart, hans fremtidige underviser.

Borough Market er et populært filmsted, og området kan ses i "Bridget Jones's Diary", Guy Ritchies "Lock, Stock and Two Smoking Barrels", "The French Lieutenant's Woman", "Entrapment" og andre.

Mens du er i området, efter at have snuppet noget at spise på Borough Market, hvorfor så ikke gå rundt om hjørnet og se den oprindelige placering af Shakespeare'sGlobe Theatre på Park Street.

Fortsæt til 11 af 13 nedenfor. >

Reptile House i London Zoo

Reptile House London Zoo
Reptile House London Zoo

En scene fra "Harry Potter and the Sorcerer's Stone" blev filmet i Reptile House i London Zoo i løbet af september og november 2001. I denne scene t alte en burmesisk Python til Harry Potter.

Fortsæt til 12 af 13 nedenfor. >

Millennium Bridge

St Paul's Blush
St Paul's Blush

I filmen "Harry Potter and the Half-Blood Prince" fra 2009 bruges London's Millennium Bridge til at repræsentere Brockdale Bridge, der kollapser efter et dramatisk angreb fra dødsæderne. Heldigvis blev denne scene skabt med specialeffekter, og gangbroen er stadig intakt og forbinder byen nær St. Paul's Cathedral med South Bank i nærheden af Tate Modern.

Under nordsiden kan være et sjovt sted at tage på Mudlarking, en gratis aktivitet for hele familien.

Fortsæt til 13 af 13 nedenfor. >

Lincoln's Inn Fields

Lincolns Inn Fields, London
Lincolns Inn Fields, London

Lincoln's Inn Fields blev brugt som gaden udenfor nr. 12 Grimmauld Place i "Harry Potter and the Order of the Phoenix".

På Lincoln's Inn Fields finder du Sir John Soane's Museum og Hunterian Museum.

Anbefalede: