Carnival Breeze - Spisning og køkken
Carnival Breeze - Spisning og køkken

Video: Carnival Breeze - Spisning og køkken

Video: Carnival Breeze - Spisning og køkken
Video: Disney's BoardWalk Resort & Disney's Caribbean Beach Resort Hotel Tour Overview (2021) 2024, Kan
Anonim

Carnival Breeze krydstogtskib har mere end et dusin forskellige spisesteder med internationale retter fra hele verden. Nogle af spisemulighederne er afslappede og lidt ligesom en madbane i indkøbscenteret - du bestiller ved skranken og tager maden væk. Andre spisesteder er mere fuld service, såsom Bonsai Sushi eller frokost på Cucina del Capitano. Gæster sætter sig ved et bord, udfylder en ordreseddel og giver den til et tjenerpersonale og får derefter deres ordre leveret til bordet. Selvfølgelig er det rart at have et ordreark, når du ikke er sikker på, hvordan man udtaler en ret. Og selvfølgelig er der den traditionelle krydstogtbuffet på Lido Marketplace eller menu-restaurant i de to hovedspisestuer, Blush og Sapphire, og på Carnival Breeze fine specialitetsteakhouse, Fahrenheit 555.

Det er også rart at have så mange steder, hvor man kan få en snack, som kan hjælpe dig til næste måltid. For eksempel kan voksne, der nyder solen og havbrisen på Serenity, området kun for voksne på dæk 15, nyde salater, sandwich, wraps og andre lette retter uden at skulle opgive deres yndlingsmuslingeskal, loungestol eller hængekøje. Flere dæk nede, Ocean Plaza Cafe på Promenade dæk 5 har specialkaffe, kager og andre søde sager serveret det meste af dagen, og The Taste Bar ved siden af har gratis snacks fra forskellige steder servereti cocktailtimen nogle aftener.

Blush Dining Room

Blush spisestue
Blush spisestue

Den 1.248-sæders Blush Dining Room er placeret på dæk 3 og 4 agter på Carnival Breeze. Dette dejlige spisested har havudsigt og blød belysning, der giver det en elegant glød (som en rødme). Blush har åbent siddepladser morgenmad og to faste siddepladser tider til middag--18:00 og 20:15. Gæster, der vælger traditionelle (faste siddepladser), tildeles enten Blush eller Sapphire Dining Rooms. De, der vælger "Your Time" (åben siddeplads) middag bliver tildelt Sapphire Dining Room.

Middagsmenuerne i Blush Dining Room byder på et godt udvalg af forretter, salater, supper, hovedretter og desserter. Den højre side af menuen skifter dagligt, og hovedretterne inkluderer altid en fisk-, fjerkræ-, kød- eller vegetarret. Den venstre side af menuen ændres ikke og byder på gæstefavoritter såsom rejecocktail, forårsruller, løgsuppe og Cæsarsalat som forretter; og hovedretter med laks, stegt kylling eller bøf. En fremragende hovedret hummer og grillede rejer er et af tilbuddene på den første "elegante cruise-aften".

Dessertmenuen skifter også dagligt, men favoritter såsom is og Carnivals chokoladesmeltekage er altid på menuen.

Sapphire Dining Room

Safir spisestue
Safir spisestue

Sapphire Dining Room med 948 sæder er placeret midt på skibet på dæk 3 og 4. Selvom den ikke har den agterudsigt, som findes i Blush, har restauranten vinduer med udsigthavet på dæk 3 og 4 på styrbord side og dæk 4 på bagbord side.

Menuen i Sapphire Dining Room på Carnival Breeze er identisk med menuen i Blush Dining Room med et godt udvalg af varierede menupunkter. Sapphire har åbent til komediebrunchen på havdage og har både faste og åbne ("Din Tid") siddepladser til middag. Ved bestilling af et krydstogt vælger passagererne, om de vil have faste eller åbne siddepladser. De, der vælger faste siddepladser, bliver også spurgt, hvilken størrelse bord de gerne vil have. Diners med faste siddepladser har samme tid, tjenere og bordkammerater hver aften til middag (medmindre de spiser et andet sted end en af de to hovedspisestuer). Diners med åbne siddepladser vælger tid og bordstørrelse og har forskellige tjenere hver aften. Der er fordele og ulemper ved begge typer siddepladser, og det er virkelig et personligt valg, hvad du foretrækker.

Lido Marketplace afslappet buffetrestaurant

Lido Marketplace på Carnival Breeze
Lido Marketplace på Carnival Breeze

Lido Marketplace med 826 sæder på Carnival Breeze er placeret agter på Lido dæk 10. Kun få skridt fra Beach Pool og Tides Pool serverer denne afslappede buffet tre måltider hver dag. Til morgenmad omfatter buffetlinjerne kager, frugt, korn og varm mad som æg, pølse og bacon. De serverer endda gryn og har en skål ost ved siden af gryngryden og omeletstationerne. Selvbetjent juice, iste og kaffe er også tilgængelige.

Frokosten er international med mad fra hele verden. Den længste linje er ofte ved den mongolske Wok, mendet nye amerikanske comfort food-sted og salatbar er også meget populære. Gratis drinks til buffeten inkluderer selvbetjening iste, limonade, kaffe og isvand. Derudover er der flere softice-/frossenyoghurtmaskiner.

Aftensmaden serveres norm alt på Lido Marketplace på Carnival Breeze fra kl. 18.00 til 21.30. Det er meget populært blandt dem, der gerne vil have en hurtig middag, eller som ikke ønsker at blive klædt ud i deres "cruise casual" eller "cruise elegant" tøj (de to dresscodes, der findes på krydstogtskibet.) Lido middagen omfatter bl.a. nogle af de samme menupunkter, som findes i de to hovedspisestuer, Blush og Sapphire, men har også nogle ekstra retter til rådighed.

Guy's Burger Joint

Carnival Breeze spisesteder - Guy's Burger Joint
Carnival Breeze spisesteder - Guy's Burger Joint

De fleste krydsere elsker en god hamburger, og Guy's Burger Joint på Carnival Breeze har noget af det bedste, jeg nogensinde har smagt. Guy's Burger Joint blev først introduceret på Carnival Liberty som en del af et moderniseringsinitiativ, og blev skabt i samarbejde med Food Network-personligheden Guy Fieri. Hamburgerne er varme og saftige, med mange toppings såsom stegte løg, svampe, salat, tomat og løg tilgængelige fra Toppings Bar. Pommes frites er lækre.

Placeret ved siden af strandpoolen på Lido dæk 10, er det et perfekt sted for en afslappet burger. Og da spisestedet er åbent fra middag til 18.00 hver dag, er det også et godt sted for en sen frokost, eftermiddagssnack eller tidlig middag.

BlueIguana Cantina

BlueIguana Cantina
BlueIguana Cantina

The BlueIguana Cantina findes på Lido-dækket 10 af Carnival Breeze på den modsatte side af Beach Pool fra Guy's Burger Joint. Det er åbent til frokost hver dag, og gæster kan få skræddersyede burritos eller bløde tacos. Burrito-skallerne er enten hvede eller jalapeno, og kødvalgene omfatter grillede rejer, kylling eller bøf. De bløde tacos er toppet med grillet kylling, fisk eller svinekød.

Når din taco eller burrito er lavet, kan du toppe den med en bred vifte af toppings i salsabaren. Kantinen deler siddepladser med BlueIguana Tequila Bar, så den har en fantastisk beliggenhed.

Bonsai Sushi

Carnival Breeze Dining - Bonsai Sushi Bar
Carnival Breeze Dining - Bonsai Sushi Bar

Bonsai Sushi er et nyt mødested for Carnival Cruises, først introduceret på Carnival Breeze. Denne afslappede specialitetsrestaurant serverer a la carte maki sushi ruller, sashimi og andre tilbud, men det er værd at betale ekstra.

Selv om maki-sushi og sashimi på Bonsai Sushi koster lidt ekstra, holder dette lille gebyr de lange køer nede, plus at maki-sushi-tilbuddene er mere forskelligartede og komplekse end gratis valg på andre karnevalsskibe. Den krydrede tun med avocado er mange gæsters yndlingsrulle, men restauranten serverer også ruller fra Californien, rejetempura og triple E sushi (aubergine, æg og ål). De har også søde "både" af sashimi og maki sushi og en række forskellige supper, salater osv. Ingefæren er et perfekt, frisk tilbehør.

Bonsai Sushi er på dæk 5 Promenade og er åbenhver dag fra kl. 17.00 til midnat, og til frokost på havdage fra kl. 11.00 til 15.00. Kunder sidder ved bordene, udfylder et ordreark med deres udvalg og giver det til en af tjenerne, og maden (og regningen) bliver leveret til dit bord frisklavet.

Fat Jimmy's C-Side BBQ

Fed Jimmy's C-Side BBQ
Fed Jimmy's C-Side BBQ

Fat Jimmy's C-Side BBQ Restaurant er kun åben på Carnival Breeze havdage. Den findes på dæk 5 udendørs ved siden af Ocean Plaza. Det afslappede spisested er nemt. Du snupper en tallerken, står i kø ved grillen og disker op med den gratis pulled pork, kyllingebryst, kielbasa eller italiensk pølse. Fat Jimmy's har også tilbehør af kartoffelsalat, majsbrød, cremet majs, baked beans og coleslaw. Det er en god idé til en krydstogtsskibsrestaurant og var meget populær på Carnival Breeze.

Fahrenheit 555

Fahrenheit 555
Fahrenheit 555

Fahrenheit 555 er special-steakhouse på Carnival Breeze. Den er fundet agter på dæk 5 ved siden af Limelight Lounge. Ligesom de andre steakhouses i Carnival-flåden, er Fahrenheit 555 pålagt et tillæg. Det kan være lidt stejlt for nogle feriebudgetter, men restauranten er et fantastisk sted at fejre en særlig dag.

Menuen er omfattende med spændende ting som tuntartar-forretter, oksekødstomat og gorgonzola-ostsalat, surf & turf (maine-hummerhale plus en 4-oz filet) og dadel-/yoghurtsorbet til dessert.

Portionsstørrelserne på Fahrenheit 555 er meget store, og måltidet starter med en visning af de bedste udskæringer af kød. Det er sjovt for en storfest for at vælge forskellige forretter, hovedretter og desserter.

Cucina del Capitano

Cucina del Capitano
Cucina del Capitano

Cucina del Capitano er en italiensk restaurant i familiestil på Carnival Breeze, der byder på retter inspireret af de italienske køkkener hos Carnival Cruise Lines skibskaptajner. Indretningen er meget som du ville forvente, med rød-hvidternede duge, store omgange parmesanost, hvidløgsløg og friske tomater. Det er en sjov restaurant at spise på med en stor gruppe, da deling af antipasti, pasta og hovedretter gør middagen endnu mere behagelig. Bidrager til det sjove er Chianti-vognen med dens fritflydende vin serveret fra en fad.

Cucina del Capitano findes ovenpå Lido Marketplace på dæk 11 agter. Frokost er gratis, men der er et tillægsgebyr for middag.

RedFrog Pub

RedFrog Pub på krydstogtskibet Carnival Breeze
RedFrog Pub på krydstogtskibet Carnival Breeze

De fleste forbinder RedFrog Pub på dæk 5 Promenade of the Carnival Breeze med musik, pubspil og øl. Men pubben med ø-tema har også nogle sjove og velsmagende pubsnacks som kyllingevinger, kokosstegte rejer og grouper fingre. Snacks har et lille a la carte-tillæg.

Fortsæt til 11 af 12 nedenfor. >

Tandoor

Tandoor indisk restaurant på Carnival Breeze
Tandoor indisk restaurant på Carnival Breeze

Tandoor er en afslappet udendørs restaurant agter Lido Marketplace på dæk 10 nær Tides Pool. Det serverer gratis indisk takeaway-mad.

Fortsæt til 12 af 12 nedenfor. >

Pizza Pirate

Carnival Breeze Dining - Pizza Pirate
Carnival Breeze Dining - Pizza Pirate

Pizzapiraten findes agter på dæk 10 af Carnival Breeze nær Tides Pool og Tandoor og Lido Marketplace. Takeaway-restauranten serverer varm pizza 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Anbefalede: