Vintage Airline-håndtasker
Vintage Airline-håndtasker

Video: Vintage Airline-håndtasker

Video: Vintage Airline-håndtasker
Video: Merc Airline Bag 2024, Kan
Anonim

Dengang han var vicepræsident for kommunikation hos JetBlue, gav min kære ven Gareth Edmonson-Jones mig en sej håndbagagetaske, der var en tilbagevenden til dem, flyselskaberne plejede at give væk og endda sælge. Jeg ejer også stadig den Pan Am-taske, som min bedstemor havde fra sin tur, da hun besøgte os i Bruxelles, Belgien, tilbage i 1970'erne. Selvfølgelig skulle jeg lave et Pinterest-bræt, Vintage Airline Carry-on Bags. Nedenfor er 15 poser, der fangede mit øje.

Braniff International Airways

Image
Image

Dette er en vintagetaske givet af den Dallas-baserede transportør, som lukkede brat den 12. maj 1982 i 1960'erne. Logoet på posen blev introduceret i 1950'erne.

TWA

Image
Image

Denne taske fra det New York City-baserede luftfartsselskab, som blev erhvervet af American Airlines i 2001, blev oprettet i 1961 for at fremhæve deres Royal Ambassador-tjeneste. Tjenesten blev tilbudt i en 20-sæders førsteklasses kabine. Tjenesten var fremtrædende med i sæson 7 af tv-showet "Mad Men."

Pan Am

Image
Image

Amerikas internationale flagskib skabte en serie tasker for at give kunder i alle klasser. Du kan finde tasker på steder som Amazon og eBay, men der er også et stort udvalg hos Pan Am Brands.

KLM

Image
Image

Dette er en plakat af en håndbagagebrugt af det hollandske flagskib. Det er værket af kunstneren Joop van Heusden, som har designet og malet en række plakater for KLM.

Delta Air Lines

Dette er en vintagetaske, der blev distribueret af den Atlanta-baserede transportør i 1970'erne. Tasken har det klassiske Delta "widget"-logo brugt fra 1962 til 1993.

British Airways

Image
Image

Det britiske flagrederi tilbød denne begrænsede udgave af overnatningsflystaske til sit besætning i 1974. Luftfartsselskabet, der blev dannet gennem fusionen af BOAC og British European Airways, fik dette nye logo skabt af Negus & Negus.

Japan Airlines

Image
Image

Dette er en vintage JAL flybesætnings- eller passagerhåndbagagetaske fra 1960'erne, der har transportørens ikoniske hvide kranlogo. Tsurumaru-logoet blev skabt i 1958 af Jerry Huff, den kreative direktør hos det San Francisco-baserede bureau Botsford, Constantine og Gardner.

Nigeria Airways

Dette er en flytaske, der blev uddelt af landets flagrederi i 1960'erne. Eagle-logoet blev afsløret i 1967 og blev brugt af det statsejede luftfartsselskab, grundlagt i 1958 indtil dets død i 2003.

Continental Airlines

Image
Image

Dette er en vintage rejsetaske, der tilbydes af den Houston-baserede carrier.it har det klassiske frikadellelogo, designet af Saul Bass og brugt fra 1967 til 1991.

Finnair

Image
Image

Denne flytaske blev givet til passagerer af det Helsinki-baserede luftfartsselskab i slutningen af 1960'erne. det har et logo, der blev skabt i 1968 af grafikeren Kyösti Varis.

NordøstFlyselskaber

Image
Image

Dette er en taske med den Boston-baserede transportørs ikoniske yellowbird-logo, der blev skabt i 1965, efter at den blev købt af Storer Broadcasting. Flyselskabet, grundlagt i juli 1931 som Boston-Maine Airways, fusionerede med Delta Air Lines i 1972.

Canadian Pacific Airlines

Denne flytaske blev lavet af det nu hedengangne Vancouver-baserede luftfartsselskab for at fejre Expo 67, også kendt som International and Universal Exposition, afholdt fra 27. april til 29. oktober 1967. Flyselskabet, grundlagt i 1942, fusioneret med Nordair og Pacific Western Airlines og omdøbt til Canadian Airlines i 1987.

Eastern Airlines

Image
Image

Det Miami-baserede luftfartsselskab uddelte disse overnatningstasker på flyvninger i 1960'erne. Tasken har Easterns ikoniske hockeystav-logo, officielt kendt som Caribbean Blue over Ionosphere Blue. Flyselskabet, der blev dannet i 1926, gik konkurs i januar 1991.

Qantas

Image
Image

Dette er en skuldertaske, som blev brugt af stewardesser på Australiens flagskib i 1970'erne. Tasken har Flying Kangaroo-logoet, brugt af flyselskabet fra 1968 til 1984.

Republic Airlines

Image
Image

Dette var en flytaske, der blev brugt af piloter hos det Minneapolis-baserede luftfartsselskab, der blev grundlagt i 1979 efter fusionen af North Central Airlines og Southern Airways. Tasken har en gråand, der var en del af North Centrals originale logo.

Anbefalede: