Sisterhood of the Traveling Pants 2 filmsteder

Indholdsfortegnelse:

Sisterhood of the Traveling Pants 2 filmsteder
Sisterhood of the Traveling Pants 2 filmsteder

Video: Sisterhood of the Traveling Pants 2 filmsteder

Video: Sisterhood of the Traveling Pants 2 filmsteder
Video: Along for the Ride | Official Trailer | Netflix 2024, Kan
Anonim
Santorini, Grækenland
Santorini, Grækenland

The Sisterhood of the Traveling Pants 2 er delvist optaget i Grækenland. Grækenland står også for de tyrkiske steder, der blev brugt i Sisterhood. De samme græske steder blev også brugt i Sisterhood I.

Traveling Pants-steder i Grækenland

De græske dele af filmen Traveling Pants II blev optaget på øen Santorini. Scener blev optaget i landsbyen Oia, ved Ammoudi Havn og ved klippeformationer og andre smukke steder rundt om på øen.

Den officielle lokationsliste fra Alcon Entertainment angiver dog kun græske lokationer i Europa. Men dele af filmen er angiveligt sat i Tyrkiet. De tyrkiske steder er faktisk skudt i Grækenland; som vi havde mistanke om ud fra et glimt af et arkæologisk sted i traileren, blev det også skudt på Santorini, dog tilsyneladende ikke ved Akrotiri, en gammel minoisk by begravet i Thiras vulkanske eksplosion. Det ligner et arkæologisk sted, der er skabt udelukkende til filmen, selvom det kammer, en karakter falder ind i, kan være et rigtigt rum på Akrotiri, der er skåret ind i sekvensen.

Filmen er baseret på de vildt populære bøger for unge voksne og følger de fire venners eventyr under og efter deres første år på gymnasiet.

Forresten, Alexis Bledel, der portrætterer Lena ifilmen er ikke græsk på trods af et græsk-klingende fornavn; hun er argentiner og mexicansk-amerikansk.

Anbefalede: