San Antonio udendørsaktiviteter
San Antonio udendørsaktiviteter

Video: San Antonio udendørsaktiviteter

Video: San Antonio udendørsaktiviteter
Video: San Antonio River Walk: BEST times #sanantonio #texas #travel 2024, Kan
Anonim

San Antonio ligger lige ved den sydlige udkant af Texas Hill Country. Dens beliggenhed gør det til en vidunderlig destination for udendørs aktiviteter. Inden for byens grænser er der en række udendørs rekreationsmuligheder, herunder golf, fiskeri, sejlsport, jogging og vandreture.

Inden for en relativt kort køretur fra byen kan besøgende til San Antonio også nyde sådanne ikoniske Texas udendørsaktiviteter som at vandre i Enchanted Rock, svømme i Garner State Park og flyde Guadalupe-floden i New Braunfels.

Tag en underjordisk vandretur

Naturlige brohuler
Naturlige brohuler

Et underjordisk vidunder, Natural Bridge Caverns, viser familien en side af verden, de sandsynligvis ikke har set. Ud over en række underjordiske ture tilbyder Natural Bridge Caverns et væld af overjordiske uddannelsesaktiviteter for børn i alle aldre. Og fordi det er køligere under jordens overflade end på den, kan besøgende køle af i Cavernens 70 graders temperatur på en varm sommerdag.

Fiskeri og sejlads på Braunig-søen

Lejebåde ved Braunig-søen
Lejebåde ved Braunig-søen

Braunig-søen, der ligger blot et par kilometer uden for San Antonio, er blevet et populært sted for indbyggere i Alamo City og besøgende, der er interesseret i vandsport, fiskeri og naturkiggeri. Som en af kun tresøer i Texas, der er hjemsted for ferskvandsrødfisk, har Braunig en solid følge blandt fiskeentusiaster. Og da den også er blottet for kystlinjeudvikling, er den en favorit blandt fuglekiggere.

Spil en runde golf

Golfbold tæt på hul
Golfbold tæt på hul

Byen har flere fantastiske offentlige golfbaner og golfbaner både inden for byens grænser og i udkanten. San Antonios Hill Country-indstilling, såvel som dens historiske aura, gør mange af disse baner til nogle af de mest unikke golfbaner, der findes i Lone Star State. Og det store antal kurser, der findes i San Antonio, sikrer, at der er et kursus for alle færdighedsniveauer og budgetter.

Hæng ud ved Calaveras-søen

Calaveras-søen
Calaveras-søen

Beliggende lige uden for San Antonio er Lake Calaveras blevet en yndet destination for fiske- og vandsportsentusiaster. Søen kan også prale af masser af faciliteter ved bredden, såsom picnic- og campingområder, samt en fiskemole - alt hvad du behøver til en fantastisk 'dag ved søen'.

Udforsk Cascade Caverns

Cascade Caverns i San Antonio
Cascade Caverns i San Antonio

Åbent for offentligheden i forskellige former siden 1932; Cascade Caverns er en naturlig hule lige uden for Boerne i Texas Hill County. I 1984 blev en Texas Historical Marker dedikeret til Cascade Caverns, som en af Texas' største naturlige attraktioner.

I dag er hulen åben for rundvisninger dagligt og tilbyder campingpladser på stedet til telte, autocampere og rejsetrailere. Campingpladsen tilbyder et legeområde, indendørs træningsfaciliteter, naturstier,grillområder, opholdsrum og en dagligvarebutik

Float the Guad i det nærliggende New Braunfels

Guadalupe-floden
Guadalupe-floden

Nye Braunfels, netop det sted, hvor "floating the Guad" blev opfundet, tilbyder fremragende adgang til Texas' berømte Guadalupe-flod. Float tubing, kajaksejlads, svømning og fiskeri er blot nogle få af de rekreative muligheder, der er tilgængelige på denne strækning af Guadalupe. Selvom det teknisk set ikke er i San Antonio, er New Braunfels en kort 30-minutters kørsel væk.

Vandre i Enchanted Rock State Natural Area

Vandrere i Enchanted Rock State Park
Vandrere i Enchanted Rock State Park

Enchanted Rock er en af Texas' mest ikoniske naturlige attraktioner, en af de største naturlige klippeformationer i USA. Dens kuppel hæver sig 425 fod over jorden og placerer den 1.825 fod over havets overflade.

Enchanted Rock ligger lige nord for Fredericksburg, lige i hjertet af det, der engang var Texas "Indian Territory." Gennem de foregående århundreder spillede denne store klippeformation en vigtig rolle i de indianske stammers liv.

I dag er det udpeget som et statsligt naturområde. Vandring er ekstremt populært på Enchanted Rock. En fire-mile-sti omfatter flere klippeformationer. En kortere, stejlere sti fører til toppen af Enchanted Rock. Campingpladser er tilgængelige for dem, der ønsker at overnatte.

Nyd Frio-floden ved Garner State Park

Garner State Park
Garner State Park

Placeret ved Frio-floden i Concan (lidt over en time fra San Antonio), GarnerState Park er en af Texas' mest populære sommerferier. Uanset om det er svømning, fiskeri, padling eller tubing, finder de fleste besøgende til Garner en måde at komme på eller i vandet. Der er dog også "tørre" aktiviteter såsom minigolf, fuglekikking, naturstier, vandreture og meget mere.

Anbefalede: