De bedste Margaritas i Dallas-Fort Worth

Indholdsfortegnelse:

De bedste Margaritas i Dallas-Fort Worth
De bedste Margaritas i Dallas-Fort Worth

Video: De bedste Margaritas i Dallas-Fort Worth

Video: De bedste Margaritas i Dallas-Fort Worth
Video: Cinco De Mayo Virtual Happy Hour, presented by the Margarita Mile (Teaser) 2024, Kan
Anonim

Her i DFW elsker vi margaritas. Og terrasser. Og margaritas på terrasser. Gudskelov er der en ferie for at fejre det frosne sammenkogt, der hjælper os med at holde fast. Og måske endda et par stykker på klipperne.

Ja, alle der elsker tequila, der er en national Margarita-dag. Det er søndag den 22. februar 2015. Jeg foreslår, at vi alle hæver et glas med s altkant og fejrer denne ferie på en DFW mexicansk madrestaurant eller din yndlingskantine.

Det var et beskidt job, men nogen måtte melde sig frivilligt til at lave research. Jeg havde virkelig ikke noget imod det. Bestå ibuprofen.

Der er så mange forskellige specialitetsmargarita-opskrifter på menuer i hele DFW. De kommer i forskellige størrelser og farver. Frosne eller on-the-rocks, regn med tequila, is, limejuice og et glas med s altkant for at bringe perfektion til en time, som tidligere ikke var så glad.

Klokken er 5 et sted!

Mariano's / La Hacienda Ranch

Mariano Martinez og den første Frozen Margarita Machine
Mariano Martinez og den første Frozen Margarita Machine

Tilbage i 1971 arbejdede Mariano Martinez ihærdigt på at producere frosne drikkevarer til sine kunder. De var så gode, at hans simple blender ikke kunne følge med efterspørgslen. Efter at have set 7-Elevens Slurpee-maskine, arbejdede han sammen med en ven for at opfinde den første margarita-maskine. Resten er (vent på det) historie. Den megetførste maskine er nu i Smithsonian Institute.

Du kan endda fejre Margarita-mandagene på restauranterne med margaritas til halv pris hele dagen lang.

La Hacienda Ranch, Mariano's Hacienda og Mariano's restauranter kan findes i hele DFW.

Bare hvis han ser denne artikel, TAK MARIANO MARTINEZ for dit gode bidrag til samfundet. Du har gjort os alle sjovere, mere sexede og mere populære.

Opdatering: Jeg blev kontaktet af Mr. Martinez, efter at denne artikel først blev offentliggjort, og han sagde, at han ville bruge mit citat i en kommende bog! Jeg er så beæret.

Her er mere om Marianos berømte restauranter.

Gloria's

Image
Image

Hvis du ikke synes, Glorias frosne margaritas er nogle af de bedste i byen, så skal du måske lave noget mere research. Deres terrasser er nogle af de bedste i byen. Og intet slår en iskold drink på en varm dag. Prøv en på National Margarita Day og se, om du er enig med mig. Jeg kan bare finde mig selv på deres terrasse i dag. Men du vil helt sikkert finde mig der hele sommeren.

Placeringer i Arlington, Addison, Dallas, Fairview, Frisco, Fort Worth, Garland, Oak Cliff, Rockwall.

Mi Cocina / Taco Diner

Mambo Taxi er legendarisk på både Mi Cocina og Taco Diner. Er Mambo Taxaen så god, som den plejede at være? Tal indbyrdes. Uanset hvad vil jeg bestille en, når jeg er i restoen.

Placeringer i hele DFW.

Cristinas

Image
Image

Cristina's hæver barren

i

deres bar. Skinny Margaritas er lette og lækre og den kaloriebevidste skare vil helt sikkert godkende. Men min nye yndlingsdrik er Blackberry Mint Margarita. Denne eksotiske drik opretholder den perfekte balance mellem søde og syrlige smage - og der er bare noget eksotisk og forfriskende, når du nyder en drink lavet med brombær. Bare rolig, at det kun er en drink for sommeren. Jeg prøvede min første i september, og sommeren bliver hængende i DFW-området. Cristina's Fine Mexian Restaurants er placeret i Frisco, North Frisco, Garland/Firewheel, Flower Mound, Forney, Lewisville, McKinney, Murphy, Plano/Carrollton, Southlake, Trophy Club.

Joe T. Garcia's

Åh ja, de frosne margs er fantastiske, men on-the-rocks er endnu bedre. Der er ingen tvivl om, at det legendariske Fort Worth-etablissement har den største og bedste margarita-drikkegård i hele DFW. Bestil nogle berømte fajitas og nyd en voksendrik i dag. Og jeg mener bogstaveligt t alt "i dag". Vejret bliver perfekt.

Glem ikke at medbringe kontanter. Kreditkort accepteres ikke her. Ingen problemer. Der er en praktisk hæveautomat til din bekvemmelighed.

Joe T. Garcia's, 2201 North Commerce Street, Fort Worth, TX 76164. 817-626-4356

Blue Mesa Grill

Image
Image

Da jeg først flyttede til DFW, var en af mine yndlingsmargaritaer den klassiske blå signatur Margarita, frossen eller på klipperne og lavet med frisk limejuice. Jeg nyder stadig den karakteristiske drink. Det er $6,95 - men den gode nyhed er, at det kun er $4 under happy hour i Tequila Bar. Det gør mig glad, og det gør den ogsånostalgi fra at nyde denne margarita gennem årtier. Tjek deres Tequila Bar med over 100 varianter. Prøv en iskolt eller on-the-rocks, du kan ikke gå g alt!

PS:

Placeringer i hele DFW.

Mattitos

Image
Image

Tja, jeg kan kun sige, at det er nacho-typisk margarita. Dårligt ordspil? Ja. Fantastisk margarita. Ja. Jeg har været til fødselsdag hos Mattito. Jeg har siddet ude på terrassen med naboer hos Mattito. Uanset arrangementet er stedet som regel overfyldt og altid godt. Jeg kan ikke få en margarita uden deres signatur Bob Armstrong queso. Det er ikke på menuen, men

everybody

Placeringer i Dallas (Uptown og overfor Medical City) og Frisco.

Javier's

Jeg er ikke sikker på, om det er smagen af margaritaerne eller stemningen i Cigar Bar/Lounge, der er så sjovt hos Javier's. Uanset hvad, så er det en win-win.

Javiers, 4912 Cole Avenue Dallas, TX 75205. 214-521-4211.

Mesa Veracruz

Image
Image

Jeg elsker, elsker, elsker en krydret cocktail. Og hvis du kan lide det varmt, kan jeg varmt anbefale et besøg på Mesa Veracruz i Oak Cliff. Tænk på al smagen af din yndlings on-the-rocks 'rita, der er skudt i gang med den krydrede smag af serrano peberfrugt infunderet i tequilaen.

¡Ay, caramba! For favor amigo, Jeg skal have en til!

Wild Salsa

Image
Image

Her er endnu en favorit på min liste. Se mere fra Wild Salsa her.

Anbefalede: