De bedste Margaritas i San Antonio
De bedste Margaritas i San Antonio

Video: De bedste Margaritas i San Antonio

Video: De bedste Margaritas i San Antonio
Video: I Drank 30+ Tequilas and Ranked Them ALL! 2024, April
Anonim

Margaritas og mexicansk mad er en uundværlig del af San Antonios festlige stemning. Mens mange restauranter er glade for at lave søde eller højoktan drinks uden at være særlig opmærksom på ingredienserne, gør restauranterne nedenfor den ekstra indsats, der kræves for at skabe mesterlige margaritas.

La Gloria - Mangonada

La Glorias Mangonada drink
La Glorias Mangonada drink

Margaritaerne på La Gloria er virkelig enestående, fordi kokkeejeren Johnny Hernandez rejser regelmæssigt til Casa Herradura for personligt at vælge tequilaen med en enkelt tønde.”Ved hvert besøg i Hacienda San Jose del Refugio smager jeg en række enkeltfade, som er udvalgt af mesterdestilleriet Maria Theresa Lara. Det er umuligt at lave en god margarita uden god tequila." Ud over denne håndvalgte tequila er Mangonada lavet med frisk mango, cantaloupe og Patron Citronge. En anden favorit er La Catrina, som er lavet med Herradura Reposado, ananas, mango, Granny Smith æbler og limejuice. Beliggende på grunden til det historiske Pearl Brewery, fokuserer La Gloria på "gademad" i Mexico, fra simple tacos til fantastiske ceviche.

Sustenio - Passion Chili Margarita

Sustenio restaurant's Passion Chili margarita
Sustenio restaurant's Passion Chili margarita

Blaire Biles, mad- og drikkevarechef for Eilan Hotel and Spa, beskriverhvad der gør Sustenios Passion Chili margarita så speciel: "Først starter vi med at rode en skive jalapeño for sig selv, frø og det hele! Ved at gøre dette hjælper det med at frigive smagene, så de binder sig bedre til alkoholen." Derefter tilføjer bartenderen et stænk simpel sirup, en ounce passionsfrugtpuré, 1 1/2 ounce Republic Tequila (som er produceret i Austin), 3/4 ounce Patron Citronge og 2 ounce citronsaft (ikke Citron). Bartenderen ryster det derefter med is og sir det dobbelt i et afkølet glas med Tajin chilipulver på kanten. Ud over de førsteklasses margaritas serverer restauranten det prisvindende moderne Texas-køkken fra Stephan Pyles i elegante omgivelser.

El Jarro - Arturo's Margarita

Arturos Margarita
Arturos Margarita

En simpel blanding af Silver Patron tequila, Cointreau og friskpresset limejuice, Arturos Margarita har trukket legioner af loyale fans i San Antonio, siden restauranten åbnede i 1975. Dekoreret med farverige mexicanske fliser, restaurantens hovedspisestue er åben, luftig og munter. Den plantefyldte udendørs terrasse er en fremragende ramme for et afslappet samvær med venner over en kande margaritas og tallerkener med uforglemmelig mexicansk mad.

Jacala - Oro Margarita

El Oro Margarita
El Oro Margarita

Jacala-medejer Lucille Hooker siger, at den helt rigtige kombination af friske ingredienser hjælper med at gøre Oro Margarita "ikke for stærk eller sød, bare glat." Familieejet siden 1949, har restauranten flere generationer af loyale kunder. Overår, har Jacalas mad opnået adskillige læser- og kritikeres valgpriser fra San Antonio Express-News. De puffede taco-, tamale- og chile-relleno-retter er særligt populære. De afslappede omgivelser er ideelle til store grupper eller familier.

La Fogata - øverste hylde Margarita

La Fogato San Antonio
La Fogato San Antonio

La Fogata har stået øverst på næsten alle "bedste margarita"-lister i San Antonio i årtier. Restauranten bruger blå agave tequila, agave nektar og frisk lime i sine margaritas. Og hver drink er pyntet med en smuk og spiselig orkidé. Den vidtstrakte spisestue kan blive lidt larmende i weekenden, især når mariachierne er serenade-middage. Mange af La Fogatas signatursmag er produceret ved at brænde både kød og grøntsager. Den røgfyldte godhed gør også restaurantens salsa til en prisvinder.

Rosario's - La Tuna

Rosarios San Antonio
Rosarios San Antonio

La Tuna er lavet med sølvtequila, frisk lime og kaktusjuice, og er en af de få frosne margaritaer, der har en stor og loyal tilhængerskare. Med hensyn til maden udmærker Rosario's sig ved alle Tex-Mex-klassikere såvel som mere usædvanlige retter som Quinoa Chile Relleno og Sopa de Fideo, som inkluderer vermicelli-pasta i en tomatbouillon, toppet med queso fresco og koriander.

Palenque Grill - øverste hylde Margarita

Denne afslappede restaurant laver en konsekvent fremragende Margarita på øverste hylde. Faste kunder sætter pris på lidt ekstra, såsom gratis refried bønner serveret med chips og salsa. I koldt vejr rammer Sopa de Tortilla og Sopa de Verduras virkelig plet. Alle enchilada- og tacopladerne er også vindere.

Nuestra Margarita – The Esquire Tavern

Esquire Tavern, en af de ældste barer i San Antonio, har haft masser af tid siden åbningen i 1933 til at perfektionere sin margarita-opskrift. Barens signaturdrink er Nuestra Margarita, lavet med en blanding af blanco tequila og reposado tequila, fransk triple sec og både Key og Persiske limefrugter. Begge tequilaer er 100 procent agave-tequilaer, som sikrer en glathed, der passer godt sammen med syrligheden og blomsternoterne fra key lime. Og du kan nyde margaritaen ved at vide, at du støtter en god sag. For hver solgte Nuestra Margarita donerer baren $1 til Tequila Interchange Project, som understøtter miljøvenlig praksis i tequilabranchen.

Anbefalede: