Bedste Margaritas i Austin
Bedste Margaritas i Austin

Video: Bedste Margaritas i Austin

Video: Bedste Margaritas i Austin
Video: 10 The Best Margarita Cocktails You Need to Try 2024, Kan
Anonim
Tequila og lime Margaritas
Tequila og lime Margaritas

Gå ud til happy hour i Austin, og du vil se margaritas i massevis - og ikke kun på Tex-Mex-restauranter. Byen er fuld af margarita-fanatikere, så konkurrencen om at producere den lækreste er hård. Frisk limejuice og tequila af høj kvalitet er must-haves, men nogle restauranter og barer rundt omkring i byen tilføjer kreative drejninger for at holde tingene interessante.

Gill's Margarita på Maudie's Tex-Mex

Gill's Margarita hos Maudie's
Gill's Margarita hos Maudie's

Gill's Margarita er opkaldt efter en stamgæst og er en ren og sprød margarita på klipperne, lavet med friskpresset limejuice, Don Julio Blanco og Cointreau. Foretrækker du den frosne variant? Maudie's House Frozen er lige så populært, især efter en lang, varm sommerdag i Austin. I modsætning til mange, er denne frosne margarita ikke blandet af nogen form for færdiglavet sammenkogt.

Sølvmønt Margarita i Fonda San Miguel

Sølvmønt Margarita
Sølvmønt Margarita

Traditionalister vægrer sig måske ved tanken om en rød margarita, men deres bekymringer vil hurtigt forsvinde, når de har fået en tår af sølvmønten Margarita. Denne sommerlige cocktail er blandet med vandmelon-infunderet sølvtequila og Cointreau og perfekt toppet med en frisk vandmelonskive.

Mezcalina hos El Naranjo

Subning i mezcal fortequila, mezcalinaen har mere en røget smag end din traditionelle margarita. El Naranjo's er en overraskende blanding af ingredienser, der er lige så velsmagende som den er innovativ. Med blandede serrano-peber, agavenektar, basilikum, ananasjuice og limejuice har du en drink, der er både krydret og sød.

Chilanga på El Alma

Hvis du kan lide din margarita med et strejf af krydderi, så prøv Chilanga, en frossen margarita med stødt chilipeber på kanten. Der er også en blanding af chili i selve drinken, plus et strejf af Valentina hot sauce, appelsinjuice og limejuice. Den krydderi-infunderede frosne cocktail falder glat ned efter de første par slurp. For en mere traditionel drink, prøv Charlie's Special, serveret på klipperne med Don Julio-sølv, Cointreau, lime og agavenektar.

Abita Rita hos Fixe Southern House

En anden ukonventionel variant af margaritaen, Abita Rita blander Abita Amber-øl med appelsinjuice, Avion Silver, Grand Marnier og limejuice. Selvom du norm alt holder din øl adskilt fra din tequila, så stol på os på denne. Den populære Louisiana-øl har en m altet karamelsmag, hvilket giver denne usædvanlige cocktail en glat finish.

Prickly Pear på El Chile Café y Cantina

Iøjnefaldende pink, den frosne flossede pæremargarita på El Chilé Cafe er fremragende foder til din Instagram. Lad ikke den lyserøde narre dig: Den er kun lidt sød og har et lusket spark. Hvis du er i humør til en klassiker, så vælg den øverste hylde i stedet.

Margarita La Clásica på La Condesa

Der er ingen mangel på kreativiteti La Condesas imponerende drinksmenu. En vidunderlig blanding af syrlig og sød smag, Margarita La Clásica er lavet med El Jimador Blanco, Patrón Citrónge, lime og agavenektar. I stedet for standards alt rundt om kanten drysses glasset med et aromatisk kaktus-citrongræss alt. Eller prøv Alma Blanca margarita, en finurlig blanding af ingefærlikør, habanero-infunderet Exotico Blanco, majs, ananasjuice og agave-nektar-poleret af med en hibiscus-og-rose-infunderet s altrand.

Avocado Margarita på Curra's Grill

Avocado-margaritaen er ligesom koriander - folk elsker den enten entusiastisk eller hader den aktivt. Men den cremede tekstur og subtile smag vinder mange mennesker hos Curra's. Hvis du ikke er klar til at tage springet, har Curra's også flere smagsvarianter af traditionelle frosne og on-the-rocks margaritas.

512 Rita på Güero's Taco Bar

512 Rita
512 Rita

512 Rita skylder meget af sin glathed til dens 100 % agave-tequila, hentet fra det Austin-baserede mærke Tequila 512. Selvom den er tredobbelt-destilleret med vulkansk vand i Jalisco, Mexico, har denne tequila en karakteristisk Austin-flair. Guero's Longhorn Margarita-sammensat af Corzo Silver, Cointreau, limejuice og et stænk appelsinjuice - er også en stor publikumsbehag.

Anbefalede: