Long Island Koncertsteder
Long Island Koncertsteder

Video: Long Island Koncertsteder

Video: Long Island Koncertsteder
Video: Какие в России есть речные круизные теплоходы? 2024, April
Anonim

Du behøver ikke at gå hele vejen ind til byen for at nyde verdensklasseforestillinger på koncertsteder. Øen kan prale af vidunderlige scenekunstcentre og teatre, hvor du kan høre berømtheder såvel som kommende musikere. Her er et udpluk af disse spillesteder.

AU PAC - Adelphi University Performing Arts Center

Image
Image

Fra strygekvartetter til Adelphi Symphony Orchestra, jazzklaver og opera tilbyder Adelphi University Performing Arts Center en bred vifte af underholdning. Her opføres også dans og teater.

Adelphi University

Garden City, NY(516) 877-4000

Boulton Center for Performing Arts

Image
Image

YMCA Boulton Center for Performing Arts of the Great South Bay YMCA byder på en bred vifte af programmer, herunder musik, dans, film og det t alte ord. Boulton Center-centret blev bygget i en renoveret biograf fra 1920'erne og åbnede i 2003 som et teater i stadionstil med 261 pladser. Performere fra Richie Havens til Marvin Hamlisch og Rockapella har alle stået på scenen i Boulton. Gå til Boulton Center for at få flere oplysninger og deres spilleplan.

Boulton Center for Performing Arts

37 West Main Street

Bay Shore, NY(631) 969-1101

Brookhaven Amphitheatre

Image
Image

Det udendørs amfiteater har plads til 7.000 og endnu flere på sin vidtstrakte græsplæne. Medvirkende her har inkluderet Blondie, Steppenwolf, Led Zeppelin og Eagles hyldest-bands, Alice Cooper, Pat Benatar og andre.

Udover livekoncerter byder Brookhaven Amphitheatre også på familievenlige filmaftener på sin enorme skærm under udvalgte sommernætter, mens besøgende slapper af på den store græsplæne.

The Brookhaven Amphitheatre Arts & Cultural Center at Bald Hill

South Bicycle Path Drive

Farmingville, NY(631) 451-8010

Dix Hills Center for Performing Arts

Image
Image

Dix Hills Center for Performing Arts på Five Towns College tilbyder alt fra Broadway-musical til jazzkoncerter, klaverkoncerter og stand-up-komedie. Teateret med 500 pladser har særlige priser til børn og seniorer ved de fleste forestillinger.

Dix Hills Center for Performing Arts

i samarbejde med The John Lennon Center for Music & Technology

Five Towns College

305 North Service Road

Dix Hills, NY(631) 656-2148

Dolphin Cafe, Port Washington

Foto © Linda Tagliaferro
Foto © Linda Tagliaferro

Denne lille cafe, der ligger i Dolphin Bookshop, byder på GRATIS koncerter hver fredag aften i deres Cafe Music Series. Du kan bestille supper, sandwich, desserter, kaffe, te og mere, mens du nyder musik, der spænder fra folkemusik til klassisk til opera, jazz til rock og meget mere.

The Dolphin Cafe

299 Main Street

Port Washington, NY(516) 767-2650

Eisenhower Park

Image
Image

Eisenhower Parks Harry Chapin Lakeside Theatre tilbyder gratis sommerkoncerter og filmvisninger. Teatret har udsigt over parkens Salisbury Lake. Programmer er GRATIS og åbne for offentligheden.

Lakeside Theatre i Eisenhower Park ligger i nærheden af parkeringspladser nummer 6 og 6A.

Eisenhower Park

Merrick and Stewart Avenues

East Meadow, NYFor mere information, ring til Nassau County Parks på (516) 572-0200 eller Special Events Line på (516) 572-0223.

Landmark on Main Street - Jeanne Rimsky Theatre

Image
Image

Fra gospel til pop, til skuespil og danseforestillinger, Jeanne Rimsky Theatre på Landmark på Main Street i Port Washington byder på en bred vifte af underholdning.

Jeanne Rimsky Theatre

232 Main Street

Port Washington, NY(516) 767-6444

Nassau Veterans Memorial Coliseum

Image
Image

Med over 18.000 pladser kan Nassau Coliseum rumme store, glade skare af musikelskere såvel som besøgende til sportsbegivenheder, udstillinger, familiebegivenheder og meget mere.

Nassau Veterans Memorial Coliseum

1255 Hempstead Turnpike

Uniondale, NY(516) 794-9300

NYCB Theatre at Westbury

Image
Image

Fra bluegrass til hård rock, jazz, latin, hiphop, familievenlige optrædener og meget mere, Capital One Bank Theatre i Westbury har noget for enhver smag.

NYCB Theatre at Westbury

960 Brush Hollow Road

Westbury, NY(516) 334-0800

Southampton Cultural Center

Image
Image

Fra en kammermusikserie til koncerter i parken ved Coopers Beach og Agawam Park og andre programmer bringer Southampton Cultural Center levende musik og mere til besøgende og beboere i Southampton.

Southampton Cultural Center

Levitas Center For The Arts

25 Pond Lane

Southampton, NY(631) 287-4377

The Paramount

Image
Image

Reinkarnationen af det tidligere Inter-Media Arts Center (IMAC), Paramount åbnede i 2011 og kan rumme et publikum på 1500. De har også et privat Founder's Room, hvor medlemmer kan interagere med kunstnere og mere. Lokalet er vært for folk som ZZ Top, LeAnn Rimes, Elvis Costello og mange andre.

The Paramount

370 New York Avenue

Huntington, NY(631) 673-7300

Patchogue Theatre for Performing Arts

Image
Image

Oprindeligt et teater bygget i 1920'erne, nutidens spillested i Patchogue er blevet restaureret til sin tidligere overflod. Med over 1.000 pladser har teatret været kulisse for alt fra koncerter til danseforestillinger og meget mere.

Patchogue Theatre for Performing Arts

71 East Main Street

Patchogue, NY

(631) 207-1300Patchogue Theatre for the Performing Arts siddekort

Staller Center for Performing Arts

Image
Image

Med forestillinger i verdensklasse, hver september til maj og Stony Brook Film Festival hver juli, har Staller Center for Performing Arts været vært for koncerter lige fra klassisk til cool jazz.

Staller Center for Performing Arts

Stony BrookUniversity

100 Nicolls Road

Stony Brook, NY(631) 632-ARTS

Tilles Center for Performing Arts

Image
Image

Tilles Center for Performing Arts i Brookville ligger på C. W. Post-campus ved Long Island University og præsenterer koncerter og shows lige fra klassisk musik til Broadway-favoritter og børnemusicals. Kunstnere i verdensklasse har optrådt her, fra Yo-Yo Ma til MET Orchestra med James Levine, såvel som lokale talenter, herunder Long Island Philharmonic og Eglevsky Ballet..

Tilles Center for Performing Arts

C. W. Post Campus - Long Island University

720 Northern Boulevard

Brookville, NY(516) 299-3100

Vail-Leavitt Music Hall

Image
Image

Fra sangskrivernes showcases til musicals og den årlige Riverhead Blues & Music Festival har den historiske Vail-Leavitt Music Hall meget at byde på.

Vail-Leavitt Music Hall

18 Peconic Avenue

Riverhead, NY(631)727-5782

Anbefalede: