Sådan kommer du til Tarragona fra Barcelona
Sådan kommer du til Tarragona fra Barcelona

Video: Sådan kommer du til Tarragona fra Barcelona

Video: Sådan kommer du til Tarragona fra Barcelona
Video: Испания. Аликанте транспорт как купить билет на вокзале #spain 2024, Kan
Anonim
Tarragona
Tarragona

Tarragona, der ligger på Costa Dorada, 60 miles fra Barcelona, er en populær dagstur, især for at se de romerske ruiner. Tarragona betragtes som den vigtigste romerske by i Spanien.

Selv om der er en lufthavn meget tæt på Tarragona (Reus Lufthavn), og Barcelonas vigtigste lufthavn er tættere på Tarragona end Barcelona by er, er offentlige transportforbindelser faktisk bedst fra Barcelonas centrum til Tarragona.

Fra Barcelona til Tarragona med tog

Toget fra Sants station i Barcelona til Tarragona koster under 10 euro. Der er en bus, men toget er bedre (og ikke dyrere). Der er også et højhastighedstog, der kører turen på 30 minutter.

Du kan tage en guidet tur i Tarragona, kombinere det med en halv dag i Sitges, og overlade rejsearrangementerne til rejseselskabet. Rejseselskabet henter dig på Plaça Catalunya i centrum af Barcelona og returnerer dig dertil cirka ti timer senere.

At komme fra Reus Lufthavn til Tarragona

Der er en bus, drevet af Hispano Igualadina, direkte fra Reus lufthavn til Tarragona. Busserne kører dog kun tre-fire gange om dagen. Dit bedste bud fra Reus lufthavn til Tarragona er at tage en taxa eller en bus til Reus centrum og derefter overføre til en bus til Tarragona. Det er virkelig merepraktisk at rejse fra Barcelonas centrum.

At komme fra Barcelona Lufthavn til Tarragona

Der er en bus, drevet af Bus Plana, fra Barcelona Lufthavn til Tarragona, men det er billigere og lige så hurtigt at tage et tog fra Barcelonas centrum.

At komme fra Madrid til Tarragona

Det direkte højhastighedstog fra Madrid til Tarragona tager lidt over to timer.

Accommodations

Besøgende nyder at bo på hoteller nær havet, hvor Ramblaen ender. Hotel Lauria på Rambla Nova 20, centr alt beliggende og med aircondition er populært. Ferieudlejning er også tilgængelige.

Hvad skal man se og lave i Tarragona

De romerske og førromerske ruiner er hovedattraktionen i Tarragona. Velbevaret kyklopisk og fønikisk arkitektur kan findes i denne gamle romerske bosættelse. Det romerske amfiteater, det mest imponerende af ruinerne, ligger lige ved Rambla Nova. Bygget på en bjergskråning med udsigt over Middelhavet, kan amfiteatret dateres tilbage til det andet århundrede e. Kr. under kejser Augustus' regeringstid.

På Tarragonas spids ligger katedralen fra det 12. århundrede. Katedralen i Tarragona blev bygget i det 12. århundrede på stedet for en maurisk moské fra det 10. århundrede. Indenfor ligger Museu Diocesà med en samling af catalansk kunst.

Museu Necròpolis (Necropolis-museet) uden for byen er et af de vigtigste kristne gravsteder i Spanien, brugt i det tredje til femte århundrede.

Tarragona har en strand, og ikke langt væk ligger Salou, en ferieby med strande lige fra små, klippefyldte bugter tiltravle hoved Llevant og Ponent strimler. Det er populært til windsurfing, sejlads og golf.

Familier kan have det sjovt i forlystelsesparken Port Aventura og den tilstødende Costa Caribe Aquapark.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvor langt er der fra Barcelona til Tarragona?

    Barcelona ligger 97 kilometer fra Tarragona.

  • Hvor meget koster toget fra Barcelona til Tarragona?

    Et tog fra Sants station kan koste så lavt som 10 euro ($12), men priserne kan svinge afhængigt af, hvornår du afgår.

  • Hvordan kommer jeg til Tarragona fra Barcelonas lufthavn?

    Du kan tage en direkte bus fra lufthavnen med Bus Plana eller tage offentlig transport til Sants station og tage et tog til Tarragona.

  • Hvor langt er der fra Madrid til Tarragona?

    Madrid er 265 miles (426 kilometer) fra Tarragona.

Anbefalede: