Canada hastighedsgrænser i kilometer og mil i timen

Indholdsfortegnelse:

Canada hastighedsgrænser i kilometer og mil i timen
Canada hastighedsgrænser i kilometer og mil i timen

Video: Canada hastighedsgrænser i kilometer og mil i timen

Video: Canada hastighedsgrænser i kilometer og mil i timen
Video: Convert km to miles and miles to km #math #youtube #tutor #shorts #mathtrick #learning 2024, Kan
Anonim
Fall Road i Niagara Falls
Fall Road i Niagara Falls

Hvis du tænker på en enestående roadtrip på tværs af Canada fra Newfoundland på Atlanterhavet og hele vejen til British Columbia på Stillehavskysten, forpligter du dig til en rigtig lang køretur: Det er en afstand på 2.770 miles eller 4.458 kilometer. Eller du overvejer måske bare en kort tur over den canadisk-amerikanske grænse til Toronto, Montreal, Quebec eller Vancouver, eller en naturskøn tur til de canadiske Niagara Falls eller gennem de canadiske klippebjerge omkring Banff. Uanset hvilken køretur du overvejer, skal du være opmærksom på kørereglerne og hastighedsgrænserne i hele Canada. At få en billet på ferie i et land, hvor du ikke er bosiddende, er ikke nogens idé om et feriehøjdepunkt.

Canada udtrykker sine grænser og afstande i kilometer (km/t), og så i enhver bil, der er købt i USA, bliver du nødt til at foretage din egen konvertering, da dit speedometer er i miles i timen, ikke kilometer. Det er en god idé at udskrive en konvertering, så du kan læse skilte i kilometer og ved, hvad det betyder på dit speedometer.

Gennemsnitlige hastighedsgrænser i hele Canada

Du kan forvente hastighedsgrænser svarende til disse i hele landet, men du skal være opmærksom på, at hastighedsgrænserne varierer afhængigt af hvilken provins eller territorium du befinder dig i, så hvis du erkører på tværs af provins- eller territorialgrænser, skal du være opmærksom på hastighedsgrænseskiltene i siden af vejen, når du krydser grænserne. De fleste af disse typiske hastighedsgrænser minder meget om USA, så det kræver ikke meget at vænne sig til.

Hastighedsgrænse for forskellige typer kørsel

Kilometer i timen Miles pr. time
Du kører for hurtigt 120 km/t 75 mph
Multi-bane motorvejskørsel 100 km/t 62 mph
De fleste 2-sporede motorveje uden for byer 80 km/t 50 mph
Større veje i by- og forstadsområder 60 til 70 km/t 37 til 44 mph
Beboelsesgader 40 til 50 km/t 25 til 30 mph
Skolezoner 30 til 50 km/t 20 til 30 mph

Hvis du ikke kender grænsen

Hvis hastighedsgrænsen ikke er markeret, skal chauffører holde sig til de provinsielt fastsatte hastighedsgrænser som skitseret i hastighedsgrænserne i Canada-tabellen. Tjek ved den canadiske grænse, når du krydser ind i Canada, eller på et udlejningsbilkontor, hvis du lejer en bil i landet for lokale hastighedsgrænser og andre vejregler.

Kørekortregler

Chauffører fra andre lande skal muligvis have et internation alt kørekort for at køre i Canada, hvis de er på længerevarende besøg, men generelt giver et kørekort fra dit hjemland dig mulighed for at køre lovligt i Canada på kort sigt.

Anbefalede: