Bedste restauranter i Atlantas internationale lufthavn
Bedste restauranter i Atlantas internationale lufthavn

Video: Bedste restauranter i Atlantas internationale lufthavn

Video: Bedste restauranter i Atlantas internationale lufthavn
Video: Best Restaurant In Atlanta International Airport (Phillips Seafood) 2024, April
Anonim
Concourse F ved Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport International Terminal
Concourse F ved Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport International Terminal

Atlanta er hjemsted for verdens travleste lufthavn med i gennemsnit 275.000 passagerer om dagen i 2018 i den vidtstrakte enkeltlufthavn. I de seneste par år har lufthavnen gjort store fremskridt for at opgradere lufthavnens spisemuligheder og bringe nedskalerede versioner af Atlanta foretrukne lokale restauranter, hvilket har resulteret i nogle af de bedste lufthavnsrestauranter, du finder i landet.

Uanset om du har lidt tid til at dræbe eller har travlt, hjælper denne guide dig med at finde de bedste restauranter i Atlantas Hartsfield-Jackson International Airport.

Konkurs A: Varasano's Pizzeria

Pizza
Pizza

I seks år havde Jeff Varasano, bosat i Buckhead, en enkelt mission: at lave den perfekte pizza. Han fløj tværs over landet og prøvede pizzaer på legendariske pizzeriaer som Grimaldi's og Patsy's i New York. Han fandt endelig den perfekte pizza og offentliggjorde opskriften på internettet, hvilket gjorde ham til en øjeblikkelig internetsensation og åbnede efterfølgende sin eponyme Buckhead-restaurant. Selvom nogle foretrækker Antico Napoletano, hævder nogle, at Varasano's laver den bedste pizza i Atlanta og en af de bedste pizzaer i landet.

Lufthavnsversionen af Varasano's har endisk, hvor du bestiller din pizza, og så giver de dig en buzzer, så du kan hente din pizza og spise den i det generelle food court-område. De har også en lille pianobar med et godt udvalg af øl og vin.

Andre fantastiske muligheder i Concourse A:

  • Chik Fil A: Atlanta institution serverer alt kylling undtagen om søndagen
  • Piece of Cake, der serverer lækre kager og desserter

Concourse B: Cafe Intermezzo

Red Velvet kage
Red Velvet kage

Cafe Intermezzo er en af Atlantas foretrukne dessert- og salatsteder, der er modelleret efter et traditionelt europæisk kaffehus. Atlanta lufthavn Cafe Intermezzo minder om deres smarte udgravninger i Midtown med mørke træpaneler og små træborde og -stole. Menuen omfatter en række velsmagende salater, crepes og europæisk-inspirerede hovedretter. Glem ikke at spare plads til en af deres dekadente kager udstillet i cafeen.

Andre fantastiske muligheder i Concourse B:

  • Sweetwater Draft House and Grill, med Atlantas egne Sweetwater-mikrobrygger
  • Paschal's, et soulkøkken og uofficielt hovedkvarter for Civil Rights Movement har en forpost ved ATL og er kendt for sin stegte kylling

Concourse C: The Varsity

Varsity i Atlanta, GA
Varsity i Atlanta, GA

Concourse C har desværre de dårligste spisemuligheder i lufthavnen. Hvis du har et par timer mellem flyvningerne, så tag over til en af de andre terminaler på toget. Hvis du har brug for en hurtig bid, er dit bedste bud The Varsity, som serverer chili burgere,ferskentærter og appelsindrinks med det sædvanlige "What'll ya have?" som har gjort centrums beliggenhed berømt. Men maden er generelt ikke så god i lufthavnens beliggenhed som i The Varsity downtown.

Concourse D: Grindhouse Killer Burgers

Grindhouse Killer Burgers ejes af Alex Brounstein, som begyndte at sælge burgere på Sweet Auburn Curb Market, Atlantas historiske indendørs marked. Burgerberømmelsen spredte sig, og ret hurtigt åbnede Brounstein flere andre lokationer, inklusive den originale Sweet Auburn-butik.

Concourse E: One Flew South

Sushi
Sushi

One Flew South er den førende restaurant i Atlanta lufthavn og udråbt som en af de bedste lufthavnsrestauranter i landet. Cocktails er innovative, med muligheder som en basilikum julep eller en timian og tequila sammenkogt frækt navngivet "Arrival Thyme." Mad, der skiller sig ud, er den friske sushi, pulled duck-sandwicher, skydere til svinemave og bananbudding med hasselnøddeknas. Priserne er høje, men service og madkvalitet er enestående.

Andre fantastiske muligheder i Concourse E:

TGI fredagens restaurant og bar

Concourse F: Ecco

Hjemmelavet pasta
Hjemmelavet pasta

Du har ramt foodie-himlen, når du tager til den internationale terminal og Concourse F. Stort set alle valgmulighederne er spektakulære, men dit bedste bud er Ecco.

Ecco, der ligger i Midtown Atlanta, er kendt for sine kreative og lækre italienske middelhavsretter. Den smukke lufthavnsplacering i den nye internationale terminal omfatter både eninternt restaurantområde i dæmpet læder og mørk træfarvning og en lys og munter "gårdhave", der ser ud til den nye internationale terminal. Madens højdepunkter omfatter pizzaerne og alt, hvad der byder på den hjemmelavede ricotta.

Andre fantastiske muligheder i Concourse F:

  • The Pecan, med sydlige fusionsretter
  • Jekyll Island Seafood, med fokus på fisk og skaldyr, selvfølgelig
  • The Original El Taco, med tacos

Concourse T: TGI Friday's

Igen, som med Concourse C, mangler Concourse T gode restaurantvalg, og hvis du har tid, så gå til en af de andre terminaler. Ellers er dine muligheder begrænset til de typiske fastfood-muligheder, og TGI Friday's er den eneste siddende mulighed i denne terminal.

Udenfor lufthavnen: Urban Foodie-foderbutik i College Park

Hvis du har tre timer og ikke har lyst til at tage på vandringen til Midtown eller Downtown, kan du tage en nem 5-minutters taxatur til Urban Foodie Feed Store i College Park, Georgia, som ligger i (ikke overraskende) en foderstofbutik. Restauranten byder på kreative sydlandske retter, herunder s altlagede stegte kyllingesandwicher og gedeost fyldte stegte grønne tomater.

Anbefalede: