10 bedste sightseeingture i Austin, TX
10 bedste sightseeingture i Austin, TX

Video: 10 bedste sightseeingture i Austin, TX

Video: 10 bedste sightseeingture i Austin, TX
Video: 10 Best Places to Visit in Texas - Travel Video 2024, Kan
Anonim
South Congress Yard Dog
South Congress Yard Dog

I overensstemmelse med Austins tradition for at holde det underligt, er her et par ukonventionelle Austin-ture for dem, der søger nye og interessante måder at udforske hovedstaden på.

1. Velo View Bike Tours

Velo View Bike Tours tilbyder 12-, 25- og 55-mile ruter og fører ture gennem de naturskønne bakker vest for Austin. Alle ture byder på udfordrende stigninger, smukke udsigter og sjove stop undervejs. For rockhoppere har virksomheden også mountainbiketure.

2. Austin Eats Food Tours

Den populære South Congress-vandretur byder på tre timers snacking plus lidt motion og vindueshopping. Food trucks og et par restauranter på den nærliggende South 1st Street er en del af pakken. En East Austin cykeltur er også tilgængelig.

3. Pubcrawler of Austin

Ikke for de blufærdige, denne tur involverer at køre rundt på en ting, der ser ud som om den er designet til at gå i cirkler. Du medbringer din egen øl eller vin og cykler så rundt i byen på en 16-passager cykel. En chauffør klarer styringen, men du leverer hestekræfterne. Turen varer norm alt omkring to timer og inkluderer flere stop ved barer i centrum.

4. Rocket Electrics

Hvis du kan lide tanken om en cykeltur, men ikke vil arbejde så hårdt, så hop på en elcykel. Den levende musik cykeltur ledesaf en lokal musiker, der endda optræder for gruppen i slutningen af turen. Rocket Electrics tilbyder også madtrailer-ture og afslappede ture rundt om den dejlige Lady Bird Lake.

5. Kirsebærbomben

En natklub på hjul, The Cherry Bomb er en modificeret bus med et thumpin'-lydsystem, jukebox, karaokemaskine og endda en stripperstang. Ideel til store grupper på op til 40, bussen er ofte booket til vingårdsture og tubingture.

6. Byløbsture

Virksomheden tilbyder regelmæssigt planlagte tre-mile gruppeløb gennem centrum og rundt om University of Texas campus. Et roligt tempo tilskyndes med periodiske stop ved vartegn og andre interessante seværdigheder. Texas Beer Run udforsker ikoniske restauranter og historiske bygninger og afsluttes med en sprudlende belønning.

7. Live Love Paddle

Nyd en afslappet aften-kajaktur for at se Austins berømte flagermus, som dukker op hver nat fra under Congress Street-broen. En kyndig guide deler sjove fakta om flagermuskolonien med 1,5 millioner medlemmer, når de tager ud til deres natlige insektfest.

8. Haunted ATX Hearse Tours

Op til syv passagerer kan stige ind i denne ligvogn, der er blevet en limousine, for at udforske 12 spøgelsesagtige hotspots rundt omkring i byen. Turen inkluderer besøg på det historiske Driskill Hotel og Texas Capitol. Hvis det ikke er mærkeligt nok for dig, tager en alternativ Austin-rute besætningen til The Museum of the Weird, før de fortsætter til de hjemsøgte steder.

9. Austin Helikopter Tours

Prøv Flat Creek Estate for livets datoCharter. Du vil flyve gennem bakkelandet og over Lake Travis, før du ankommer i høj stil til Flat Creek Winery. Drik lidt vin, lidt mad og hop så tilbage på din limousine i himlen.

10. Austin Duck Adventures

Nu har de fleste hørt om andeture, de festlige sightseeingture, der gør brug af genbrugte amfibiske marinefartøjer. Den 75-minutters tur dækker det meste af det centrale Austin, inklusive Texas Capitol, Governor's Mansion og 6th Street. Derefter tager køretøjet springet ind i Lake Austin for en guidet tur i det naturlige landskab samt et kig på palæerne i Austins rige og berømte, der ligger på klipper over søen.

Anbefalede: