Parkering nær Busch Stadium i St. Louis

Indholdsfortegnelse:

Parkering nær Busch Stadium i St. Louis
Parkering nær Busch Stadium i St. Louis

Video: Parkering nær Busch Stadium i St. Louis

Video: Parkering nær Busch Stadium i St. Louis
Video: 2 Elevators at Ward Village Parking Garage near Nordstrom Rack ARE BOTH BROKEN! 2024, Kan
Anonim
Busch Stadion
Busch Stadion

God parkering i centrum af St. Louis er meget eftertragtet, især når Cardinals spiller på Busch Stadium. Og selv om dette smukke retro-inspirerede stadion har sine egne parkeringsfaciliteter, fyldes de ofte op, så spillere må klare sig selv. Men dem, der undersøger scenen på forhånd (og lader rigeligt komme til spillet), kan gøre parkering mindre stressende. Derudover vil strategisk parkering af din bil på en førsteklasses beliggenhed i centrum - eller lade den blive derhjemme - gøre efterfesten på spilledagen så meget sødere.

S&H Parkeringspladser

Busch Stadium i St. Louis, Missouri
Busch Stadium i St. Louis, Missouri

S&H-parkeringspladsen ved Broadway og Spruce er den nærmeste (og norm alt dyreste) offentlige parkeringsplads nær Busch Stadium, da den ligger lige over for gaden. For en billigere mulighed, prøv S&H's to andre grunde, en på 400 Poplar og den anden på 400 Poplar East og 4th Street. De er begge omkring en gåtur på tre til fire blokke, men det er øvelsen værd til en lavere pris. Åbningsdagen og store spil garanterer en stigning i billetpriserne for alle tre partier. Men sæsonkortholdere kan undgå dette ved at købe et Cardinals sæsonparkeringskort og betale det hele på én gang.

Busch Stadium parkeringshuse

Busch Stadiums Stadium East og Stadium West parkeringgarager tilbyder overdækket parkering to gader fra stedet. Stadium East garagen er placeret på 200 South Broadway og Stadium West Garage er placeret på 100 South 9th Street. Garagepriser ligner dem på de private grunde, men kan også stige for populære spil. Reserver din parkeringsplads i forvejen for at undgå besværet med en udsolgt spilledag.

Ballpark Village Lot

St. Louis Parking Company driver flere parkeringspladser nær Busch Stadium, herunder Ballpark Village-pladsen. Parkering ved Ballpark Village giver dig hurtig adgang til en samling af restauranter, hvor du kan få en bid mad før eller efter kampen. Du kan også besøge Majestic Athletic for at få en Cardinals t-shirt eller souvenirs og undgå køerne på boldbanen.

Downtown Business Parkeringspladser

Nogle få virksomheder, såsom Still630-restauranten på 1000 South 4th Street, åbner deres parkeringspladser for baseballfans på spilledage. Inden for en rækkevidde på fire til syv blokke fra stadion kan du finde billig parkering, der tilbydes af en række lokale virksomheder. Efter kampen kan du besøge barerne og restauranterne som et "tak" for servicen og for at fejre en stor sejr.

Kiener Plaza Garages

Der er to parkeringshuse i nærheden af Kiener Plaza kun et par gader fra Busch Stadium. Kiener Plaza West Garage er placeret på 604 Pine Street og Kiener Plaza East Garage er på 500 Pine Street. Begge tilbyder selvparkering og opkræver timepris. Kom tidligt, da de er nødt til at blive fyldt op.

CitiPark Lots

CitiPark har flere overfladearealer på 3. pladsog 4th Street ved Laclede's Landing og St. Louis Riverfront. Denne overkommelige spilledag parkering kræver at gå et par ekstra blokke. Men da disse parkeringspladser også giver adgang til Gateway Arch (og andre steder i centrum), kan du tage en sporvogn til toppen, når du vender tilbage, og svælge i byens skyline.

MetroLink

Undgå helt at parkere i centrum ved at tage toget til Busch Stadium. MetroLink giver dig mulighed for at planlægge din rute og købe billetter på forhånd, og der er et stop lige ved spillestedet. Dette er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at nyde et par øl til kampen, men ikke har en udpeget chauffør.

Anbefalede: