Guide til Downtown St. Paul

Indholdsfortegnelse:

Guide til Downtown St. Paul
Guide til Downtown St. Paul

Video: Guide til Downtown St. Paul

Video: Guide til Downtown St. Paul
Video: Tour of Minneapolis & St Paul - Travel Destination to Twin Cities 2024, Kan
Anonim
Minnesota, St. Pauls skyline og Smith Avenue / High Bridge på Mississippi-floden
Minnesota, St. Pauls skyline og Smith Avenue / High Bridge på Mississippi-floden

I begyndelsen af 1800-tallet boede en lejr af squattere og handlende nær Fort Snelling ved Mississippi-floden, den første europæiske bosættelse i Minnesota. Fortets kommandant gjorde indsigelse mod en whiskydestiller, støvler og handelsmand ved navn Pierre Parant, og tvang ham ud af bosættelsen. Parrant, med tilnavnet "Pig's Eye", bosatte sig til sidst i det, der nu er centrum af St. Paul, og bebyggelsen, der voksede op omkring hans værtshus på flodens østbred, blev også kendt som Pig's Eye.

Dette område er den sidste naturlige landing for dampbåde, der sejler op ad floden på Mississippi, hvilket gjorde St. Paul til et vigtigt handelssted. I 1841 blev et katolsk kapel til Saint Paul bygget på skrænterne over landgangen, og bebyggelsens navn blev ændret til St. Paul. I 1849 blev Minnesota-territoriet formaliseret med St. Paul som hovedstad.

Placering og grænser

For de fleste mennesker er downtown St. Paul bundet af Interstate 94 mod nord og Kellogg Boulevard og Mississippi-floden i syd. Den officielle grænse for kvarteret er lidt længere mod nord, ved University Avenue. Fra sydvest, med uret, er centrum omkranset af West Seventh, Summit-University, Thomas-Dale (Frogtown) og Dayton's Bluffkvarterer på samme side af Mississippi. West Side-kvarteret ligger lige på den anden side af Mississippi fra centrum af St. Paul.

Trafik optaget i langsom lukkertid foran skyskraberne i St. Paul, Minneapolis
Trafik optaget i langsom lukkertid foran skyskraberne i St. Paul, Minneapolis

Virksomheder og skyskrabere

I modsætning til de skinnende sølvskyskrabere, der dominerer downtown Minneapolis, har downtown St. Paul ældre kontorbygninger og tårne i brunsten, mange i art deco-stil. Den højeste bygning i centrum af St. Paul er Wells Fargo Place-bygningen, som er 471 fod høj. Den mest genkendelige er First National Bank Building på Fourth Street: det er 1930'ernes skyskraber med det røde "1st"-skilt på taget. Ramsey County-retsbygningens almindelige ydre modsiger det storslåede art deco-interiør. Et atrium, der rejser sig flere etager, er beklædt med sort marmor og viser den gigantiske Fredsgud-statue.

Kunst, teater og opera

Ordway Center for Performing Arts i Rice Park har teater, opera, ballet og børneforestillinger. Landmark Center indeholder TRACES World War II History Center, Schubert Club Museum of Musical Instruments og flere andre udstillinger. Downtown St. Paul har også Fitzgerald Theatre, Park Square Theatre og History Theatre. Et lille kunstgalleri, Minnesota Museum of American Art, ligger ved Mississippi-flodens bred. Minnesota Public Radio har hovedkvarter i og udsender fra centrum af St. Paul.

Shopping

Downtown St. Paul er ikke den shoppingdestination, som downtown Minneapolis er. Derer en stor Macy's butik og en Sears butik i udkanten af downtown, og et par uafhængige butikker. Uafhængige butikker som det elskede Heimies Haberdashery og kunst- og gavebutikken Artist Mercantile opererer i eller tæt på det gågade Seventh Place Mall. Det vigtigste St. Paul Farmers Market afholdes lørdag og søndag om sommeren i Lowertown, den østlige del af centrum. Der afholdes et satellitlandmandsmarked i Seventh Place Mall på tirsdage og torsdage.

St. Paul Minneapolis State Capitol Building i skumringen
St. Paul Minneapolis State Capitol Building i skumringen

Attraktioner

Museer i centrum af St. Paul omfatter det imponerende Science Museum of Minnesota og det populære Minnesota Children's Museum. Det fascinerende Minnesota History Center dokumenterer statens historie og indbyggere. Rice Park, overfor Landmark Center, er vært for vinterkarnevalsbegivenheder og har skulpturer af F. Scott Fitzgerald og Charles Schultz' Peanuts-figurer. Mears Park er en anden attraktiv park og har gratis koncerter på sommeraftener. Rivercentret er vært for konventioner, festivaler og musikbegivenheder. Da St. Paul er statens hovedstad i Minnesota, ligger Minnesota State Capitol i centrum af St. Paul.

Spise og drikke

St. Paul har et lille, men varieret antal restauranter. Fra eponyme 24-timers Mickey's Diner Car og afslappet Key's Cafe til den guddommelige Meritage og den eksklusive St. Paul Grill. Internationale muligheder omfatter Fuji-Ya, Pazzaluna, Senor Wong og Ruam Mit Thai Cafe, ofte udråbt som den bedste thailandske restaurant i tvillingebyerne.

Sport og natteliv

Denstore sportsplads i centrum af St. Paul er det verdensberømte Xcel Energy Center. Det er i hvert fald meget berømt i ishockeyverdenen. Xcel Energy Center, eller X, er også vært for konferencer, musikkoncerter og andre sportsbegivenheder. Besøgende på Xcel Energy Center har ofte en drink på en af barerne på den nærliggende West Seventh Street, såsom Liffey, en populær irsk pub. Downtown St. Paul har en håndfuld barer og natteliv, såsom Great Waters Brewing Company, Alary's Bar og Wild Tymes Sports Bar & Grill.

Living

Hjem i Downtown St. Paul er lejligheder, studiolejligheder, lofts og ejerlejligheder. Der er et par nye højhuse i lejligheder, og gamle pakhuse og kommercielle rum omdannet til moderne lejligheder og lofts. Lejligheder i bygninger på skyway-systemet er dyrere. Parkering af en bil øger leveomkostningerne betydeligt.

Transport

  • Gå: Den nemmeste måde at komme rundt på er norm alt til fods. Downtown St. Paul er ret kompakt, og skyway-systemet forbinder de fleste større bygninger og attraktioner.
  • Kørsel: Parkeringsramper er rigeligt, men norm alt dyre. Næsten al gadeparkering er målt. Et genopladeligt parkeringskort er meget praktisk, hvis du ofte parkerer ved meter. Målere er gratis om aftenen og om søndagen.
  • Bus og tog: Downtown St. Paul er meget tilgængelig med offentlig transport. Mange busruter betjener Downtown. METRO Green Light Rail forbinder Downtown St. Paul med Downtown Minneapolis.

Anbefalede: