6 Pumpkin Patches nær Minneapolis–St. Paul

Indholdsfortegnelse:

6 Pumpkin Patches nær Minneapolis–St. Paul
6 Pumpkin Patches nær Minneapolis–St. Paul

Video: 6 Pumpkin Patches nær Minneapolis–St. Paul

Video: 6 Pumpkin Patches nær Minneapolis–St. Paul
Video: Twin Cities fall destinations: Ferguson’s Minnesota Harvest 2024, Kan
Anonim
Portræt af bedstemor og barnebarn
Portræt af bedstemor og barnebarn

Halloween-jagten efter det perfekte græskar i Minneapolis–St. Paul-området sender dig ud på landet til gårde og græskarpletter, hvor du kan udvælge din yndlings Cucurbita pepo, fare vild i en majslabyrint, tage på høride og nyde flere sjove efterårsaktiviteter. Sørg for at ringe i forvejen for at bekræfte åbningstider, rutevejledning og tilgængelighed. Udbuddet af græskar afhænger af vejret, årstiden og efterspørgslen. Mange gårde sælger også æbler og andre frugter og grøntsager, så selvom du ikke finder en stor afgrøde af græskar, behøver du ikke gå tomhændet hjem.

Afton Apple Orchard

På 200 acres i den naturskønne St. Croix-dal dyrker denne græskarplet forskellige slags græskar plus mange varianter af æbler, jordbær og hindbær. Du kan vælge mini græskar, tærte græskar, jack-o-lantern græskar og ekstra store græskar fra slutningen af september til oktober. Der er også en majslabyrint med mere end 10 km af drejninger, høture, en børnezoo, en legeplads med et stråbjerg, et tog og bagværk til salg.

Emma Krumbee's Orchard and Farm

Denne populære gård i Belle Plaine, Minnesota, der ligger omkring 45 minutter sydvest for tvillingebyerne, byder på efterårsattraktioner, herunder pluk-selv æbler, et kæledyrzoologisk have, en majslabyrint, en restaurant, en nostalgisk landhandel med hjemmelavede gammeldags slik og en årlig fugleskræmselfestival. Der er også en restaurant og et bageri på stedet. Tag en traktortur ud til græskarmarkerne for at plukke dine egne græskar.

Peter's Pumpkins &Carmen's Corn

Køb et græskar fra gårdstanden, eller vælg dit eget fra græskarplasteret enhver dag i oktober hos Peter's Pumpkins &Carmen's Corn, der ligger cirka 35 minutter sydvest for Minneapolis. Du vil finde et helt alfabet af andre håndplukkede frugter og grøntsager til salg - fra æbler til zucchini - på denne helt håndhøstede gård. I weekenderne tilbydes gratis hørids og ansigtsmaling.

Pine Tree Apple Orchard

Pine Tree Apple Orchard i White Bear Lake lige nordøst for tvillingebyerne byder på weekendunderholdning hvert efterår. Med pony- og vognture, en majslabyrint og levende musik bliver en tur på græskarjagt hurtigt til en hel dag med efterårsfestligheder. Se også de forskellige æblesorter, bagværk, cider og gaver.

Pinehaven Farm

WCCO-seere kåret til Pinehaven Farm i Wyoming (byen) som bedste græskarplaster i Minnesota. Den samme familie har drevet denne gård siden 1950, og de omtaler deres robuste liste over familievenlige aktiviteter som "agritainment". Du kan selvfølgelig plukke græskar her, men du kan også røre ved en traktor, klappe et pindsvin og teste din styrke i tovtrækkeri. Børn vil elske et derby med gummiænder, en majsgrav, en kæmpe jumperpude og den store gyngestol.

Barten Pumpkins

Kør omkring en time syd for metroområdet, og du kan tage en hel dag på at vandre gennem græskarområdet ved Barten Pumpkins i New Prague. Du finder glatte græskar, ujævne græskar, tærtegræskar, squatty græskar, høje græskar, grønne græskar og endda grimme græskar, der bare kan være søde nok til at tage med hjem. Som det sømmer sig for deres navn, holder disse landmænd fokus på deres Curcubita og dyrker mere end 45 varianter af græskar, squash og græskar.

Anbefalede: