De bedste restauranter i Downtown Little Rock

Indholdsfortegnelse:

De bedste restauranter i Downtown Little Rock
De bedste restauranter i Downtown Little Rock

Video: De bedste restauranter i Downtown Little Rock

Video: De bedste restauranter i Downtown Little Rock
Video: Inspectors find 110 violations at China Buffet 2024, Kan
Anonim
Image
Image

Downtown Little Rock har mange gode restauranter. Der er det trendy River Market-område (og selve markedet), det hippe South Main-område og alt derimellem.

Denne liste er ikke i rækkefølge fra bedst til værst, fordi de bedste restauranter i centrum omfatter mange stilarter, prisklasser og typer mad. Det er svært at vælge den bedste med sådan en variation.

One Eleven at the Capital and the Capital Bar and Grill

Ingen Best of List i Little Rock ville være komplet uden Capital Hotel. De serverer konstant fremragende mad i fine omgivelser. De er dyre, men sørger for en særlig aften i byen. Frokostmenuen er rimelig.

Hvis du er i nærheden af Capital Hotel og leder efter noget med lidt mindre god mad, så prøv Capital Bar and Grill. De er lidt billigere og altid fantastiske.

Dizzy's Gypsy Bistro

Dizzy's er nok den mest unikke restaurant i downtown Little Rock. De har en eklektisk menu, sjov atmosfære og rigtig god mad. Den store menu har pasta, salater, sandwich og meget mere. Noget af det bedste mad, jeg har fået i downtown Little Rock, er kommet fra Dizzy's.

The Flying Fish

Jeg blev lidt skuffet, da jeg fandt ud af, at Flying Fish ikke var unik for downtown Little Rock (Memphis har også en), men denforhindrer mig ikke i at elske dette sted. Stedet har overhovedet ingen forstillelse. Du bestiller ved en skranke og venter på, at dit nummer bliver ringet op. Alt stegt er tilgængeligt her fra havkat og hush puppies til okra. De har også nogle sundere fiske- og skaldyrsmuligheder og kylling. Atmosfæren kan ikke gå glip af, men den er meget afslappet.

Iriana's Pizza

Iriana's er måske bare den bedste pizza i downtown Little Rock (Vino's er et andet godt sted at prøve). Du vil ikke finde for mange turister her, men de lokale elsker deres "Clean the Floor pizza" med pepperoni, canadisk bacon, pølse, peberfrugt, løg, svampe og sorte oliven. De serverer en tyk skorpe, men ikke helt "Chicago-stil."

Sonny Williams Steakroom

Sonny Williams er god mad og lidt dyr, men nogle siger, at det er den bedste bøf i byen. Hvis du leder efter en hyggelig aften ude, vil Sonny Williams ikke skuffe. De serverer et par ting udover bøf, men bøffen er det rigtige trækplaster.

Cothams, the Box og Midtown Billards

Jeg kan ikke nævne kun én downtown burger, så jeg snyder. Cotham's er nok det mest berømte burgersted i Little Rock. De har været med på Man Vs. Mad til deres hubcap burgere, som kan gå op til omkring fire pund. De har en ret god normal størrelse burger. Byens bedste burger? Det kan diskuteres. De er værd at tjekke ud.

The Box kaldes ofte byens bedste burger af lokalbefolkningen. Der er ikke noget fancy her, bare en solid burger og gode pommes frites.

Midtown Billiards får ikke nok kreditfor at have gode burgere. Det kan være deres placering er lidt væk fra den slagne vej for de fleste. Det kan være, at de er mest berømte for at holde åbent og servere mad (som burgere) senere end nogen anden. Du ville ikke forvente at finde en af de bedste burgere i byen klokken 02.00, men du finder måske bare her.

Toogfyrre

Clintonbiblioteket er en destination for turister, som du ikke må gå glip af, og den har faktisk en rigtig hyggelig restaurant. Forty Two (fordi Clinton var den 42. præsident) byder på eksklusive sydstatsfavoritter og nyt amerikansk køkken. Det er hvid dug spisning. De serverer en fantastisk brunch.

Lost Forty Brewing

Hvis du vil have et unikt sted at prøve Little Rocks bedste håndværksøl, er Lost Forty stedet. Lost Forty er et håndværksbryggeri med en restaurant. Restauranten har usædvanlige fælles siddepladser. Alle deler flere store borde. De har nogle individuelle borde, men de er sværere at få. Placeret på 501 Byrd St.

Anbefalede: