Glutenfri restauranter i Little Rock

Indholdsfortegnelse:

Glutenfri restauranter i Little Rock
Glutenfri restauranter i Little Rock

Video: Glutenfri restauranter i Little Rock

Video: Glutenfri restauranter i Little Rock
Video: How to eat safely at a restaurant when you're gluten-free 2024, Kan
Anonim
The Little Rock Skyline
The Little Rock Skyline

At være glutenfri plejede at betyde at gå glip af de fleste fødevarer. Du kunne ikke gå med dine venner for at spise pizza eller italiensk mad, og når du sagde "glutenfri" stirrede folk bare på dig, som om du var fra Mars. I dag har cøliaki fået mere opmærksomhed, og folk med glutenfølsomme har flere muligheder. Du kan få en burger, pizza og endda dessert i Little Rock og stadig være glutenfri.

Hvis du er ekstremt følsom over for gluten, bør du ringe til restauranten inden du besøger for at se, hvor streng deres kontrol er. Nogle af dem tilbereder traditionelle, glutenfyldte fødevarer i det samme område, som de tilbereder de glutenfrie fødevarer. Det er altid bedst at spørge.

Izzy's

Izzys tamales er lækre og glutenfri
Izzys tamales er lækre og glutenfri

Izzy's har henvendt sig til det glutenfrie publikum, siden før det var cool. De har en separat glutenfri menu og udstyr dedikeret til spisende gæster, der har problemer med gluten. Sørg for at fortælle din server, hvis du er glutenfri. Deres tamales er legendariske i Little Rock, og de er glutenfri. De har også mange vegetariske varer, herunder tamales. Izzy's er placeret på 5601 Ranch Drive, nær Cantrell, 501-868-4311.

Dempsey Bakery

Dempsey er stedet at tage hen for bagværk, hvisdu er glutenfri eller har fødevareallergi. De er 100 % soja- og nøddefri undtagen kokosnødder og har et bredt udvalg af varer, herunder brød, småkager, pizzaskorper, tærter og cupcakes. De laver skræddersyede kager til fødselsdagsfester, bryllupper eller hvad du nu ellers har lyst til. I humør til noget andet? Kig ind mellem kl. 11.00-14.00 for at prøve deres sandwich. Placeret på 323 S Cross Street. Suite B, 501-375-2257.

YaYa's Euro Bistro

YaYas menu er glutenfri venlig. De har et stort udvalg af glutenfri varer mærket. De fleste af deres varer er kødbaserede retter, og de har glutenfri pizzadej. De kan svare på rimelige spørgsmål om glutenindholdet i deres menu. Placeret på 17711 Chenal Parkway i The Promenade at Chenal, 501-821-1144.

Bonefish Grill

Bonefish har en imponerende liste over glutenfri varer fra fisk og skaldyr til bøffer, tilbehør og endda desserter. Deres servere er vidende og i stand til at besvare spørgsmål om gluten og andre allergier. De er placeret på 11525 Cantrell Rd i Pleasant Ridge Town Center, 501-228-0356.

Big Orange Burgers

Big Orange har nogle af de bedste burgere i byen, og det er kun rimeligt, at glutenfølsomme mennesker kan nyde dem. Deres burgere er lidt dyre, men det er det værd. Big Orange er placeret på 17809 Chenal Pkwy i Promenade ved Chenal.

Rosalia's Family Bakery

Rosalia's Family Bakery har traditionelle bagværk, men de har nogle gange ting som glutenfri cupcakes, brød og andre varer. Ring i forvejen for at sikre, at de harnoget for dig (eller du kan afgive en ordre). Rosalia's er placeret på 2701 Kavanaugh Blvd, 501-319-7035.

Bravo! Cucina Italiana

Bravo! er en italiensk hvid-dug, afslappet restaurant. Bravo! har en dedikeret glutenfri menu, der inkluderer glutenfri pennepasta og et par kødbaserede hovedretter. De er placeret på 17815 Chenal Parkway i Promenade ved Chenal, 501-821-2485.

Cantina Laredo

Cantina Laredo er en "gourmet" mexicansk restaurant. De er egentlig bare fornemme Tex-Mex. En glutenfri menu er tilgængelig efter anmodning. De vil fortælle dig, at chipsene er glutenfri, men mange har kommenteret, at kæden nogle gange steger og tilbereder hvedetortillas på de samme overflader, som majschipsene steges og tilberedes på. De er placeret på 207 North University Avenue i Midtowne Shopping Center, 501-280-0407.

American Pie

Hvis du har lyst til pizza og leder efter en god skorpe, har American Pie den bedste glutenfri skorpe, jeg har smagt. Det er en sprød pizza med tynd skorpe og kun tilgængelig i en størrelse på 10 tommer. De kan sætte pizza på menuen på en glutenfri skorpe, eller du kan vælge dit eget toppings. De har også andre glutenfri varer. De har tre lokationer: 10912 Colonel Glenn Road i Little Rock, 501-225-1900; 9709 Maumelle Blvd i Maumelle, 501-758-8800; og 4830 North Hills Blvd i North Little Rock, 501-753-0081.

Anbefalede: