Twin Cities Area Glutenfri restauranter og bagerier

Indholdsfortegnelse:

Twin Cities Area Glutenfri restauranter og bagerier
Twin Cities Area Glutenfri restauranter og bagerier

Video: Twin Cities Area Glutenfri restauranter og bagerier

Video: Twin Cities Area Glutenfri restauranter og bagerier
Video: Gluten Free Bakery in Paris, this place is heaven #glutenfree #foodie #travel 2024, Kan
Anonim
French Meadow Bakery & Cafe
French Meadow Bakery & Cafe

Glip af kage, brød, pasta og pizza kan være hjerteskærende for alle, der er allergiske eller intolerante over for hvede eller gluten. I Twin Cities-området i Minnesota behøver du ikke føle dig udenfor. Der er masser af glutenfri muligheder.

Her er nogle (men langt fra alle) restauranter og bagerier, hvor du kan finde glutenfri bagværk, pizzaer og italiensk mad i Minneapolis, St. Paul og omkring tvillingebyerne.

Glutenfri bagerier i Minneapolis og St. Paul

I Eagan, i de sydlige forstæder, er Bittersweet Bakery specialiseret i glutenfrit bagværk. Du vil finde kager, brownies og barer samt take-and-bage pizzaer. Bittersweets godbidder sælges også på nogle kaffebarer, co-ops og markeder rundt omkring i tvillingebyerne.

Uptown Minneapolis restaurant French Meadow Bakery har adskillige glutenfri kager og lækkerier samt glutenfri måltider på deres morgenmads-, frokost- og middagsmenuer.

Cooqi laver glutenfri bageblandinger til småkager, pandekager, brød, pizzabunde og meget mere. Cooqi plejede at have en detailbutik, nu lukket, men dens bageblandinger er tilgængelige online og i lokale butikker som Tailor Made Nutrition i Woodbury og mere.

Glutenfri restauranter i Minneapolis og St. Paul

Her er hvor du kan finde hvedefri pizza, pasta og andre måltider på restauranter i Minneapolis og St. Paul.

  • Twin Cities-pizzeriaet, Pizza Luce, har masser af glutenfrie muligheder for pizza samt pasta og brownies. Der er også veganske menupunkter, så naturligvis er der også mælkefri valg. (Mejeriprodukter er et animalsk biprodukt, som veganere undgår.)
  • Galactic Pizza i Minneapolis laver næsten alle slags pizzaer på en glutenfri skorpe for et par dollars ekstra.
  • I forstæderne i Shoreville tilbyder Fresh Picked Pizza glutenfri pizzaer samt mælkefri pizzaer.
  • Bøf- og fiskerestaurant Wildfire i Eden Prairie har en speciel glutenfri menu.
  • Biaggi's, den italienske kæde, har en glutenfri menu med glutenfri pasta og saucer. Der er en Biaggi's i Maple Grove og en anden i Eden Prarie.
  • Mad Jacks Sports Cafe i Vadnais Heights har en stor glutenfri menu, der er næsten lige så omfattende som dens almindelige.
  • Ginger Hop, den asiatisk-inspirerede restaurant i det nordøstlige Minneapolis, har flere glutenfrie muligheder på menuen.

Glutenfri købmandsforretninger i Minneapolis og St. Paul

Når de handlede dagligvarer, var de fleste af de større supermarkeder oprindeligt langsomme til at levere glutenfrie muligheder for brød, pasta og andre varer, der norm alt er lavet med hvede, men disse varer er stadig nemmere at finde, efterhånden som efterspørgslen stiger.

Whole Foods og Twin Cities co-ops har en bred vifte af glutenfri tørvarer som pasta og kornprodukter med mange økologiske muligheder,også.

Tailor Made Nutrition i Woodbury er specialiseret i glutenfri og mælkefri mad og dagligvarer.

Det bedste supermarked for glutenfri mad er budget-købmandskæden Trader Joe's. Mange af Trader Joes egne mærkeprodukter er tilgængelige i glutenfri versioner. Der er Trader Joe's butikker i St. Paul, St. Louis Park, Maple Grove og Woodbury.

Anbefalede: