The Massachusetts State House: Den komplette guide

Indholdsfortegnelse:

The Massachusetts State House: Den komplette guide
The Massachusetts State House: Den komplette guide

Video: The Massachusetts State House: Den komplette guide

Video: The Massachusetts State House: Den komplette guide
Video: HOW I SEE THE USA AS A EUROPEAN (after 6 months) 2024, Kan
Anonim
Massachusetts State House
Massachusetts State House

Massachusetts State House er et genkendeligt vartegn i byen Boston, takket være dens gyldne kuppel, som er lavet af kobber og dækket med 23 karat guld. Beliggende overfor Boston Common på 24 Beacon Street i centrum, er denne bygning hjemsted for Massachusetts-regeringens lovgivende og udøvende afdelinger.

Massachusetts State House blev designet af Charles Bulfinch. Byggeriet begyndte i 1795, og regeringen flyttede til bygningen fra det tidligere sted i 1798. Udover at være en funktionel bygning for regeringen, er dette en Boston-attraktion takket være portrætterne af guvernører, statuer og vægmalerier i og uden for ejendommen.

Hvad skal man se og gøre

Forskellige byture, såsom hop-on-hop-off-busserne, stopper ved State House, men du vil sandsynligvis også finde dig selv i at snuble ind i det, hvis du tager dig gennem byen til fods som godt. Officielle ture køres af Tours and Government Education Division under sekretæren for Commonwe alth's Office, hvor historiekyndige frivillige også hjælper. Turene er gratis for offentligheden.

Sådan booker man en tur

Rundvisninger i State House finder sted hele året på hverdage fra kl. 10.00 til 15.30, men selve bygningen eråbent hverdage fra 8.45 til 17.00. og helt lukket i weekender og helligdage.

Turene, som varer 30 til 45 minutter, vil dykke ned i både historien og arkitekturen i State House. Du vil ikke kun gå bag kulisserne for at se House and Senat Chambers, men du vil også lære om to Massachusetts hæfteklammer, Ladybug (statsinsektet) og "Sacred Cod."

Hvis du er interesseret i at besøge State House, så ring i forvejen for at bestille det, uanset om du er alene eller i en gruppe på 50 personer. Telefonnummeret for booking og information er 617-727-3676; bemærk, at dette er den eneste måde at booke en rundvisning på.

Hvis du ikke er til ture, så spørg om de selvguidede materialer, som giver dig mulighed for at tage i State House på din egen tid, mens du stadig får en smagsprøve på bygningens historie.

Sådan kommer du dertil

Massachusetts State House er let at komme til og meget centr alt beliggende i byen Boston. Hvis du går rundt i byen og planlægger at besøge Boston Common eller Beacon Hill, for eksempel, vil dit bedste bud være at gå videre til din tur. Det er placeret på hjørnet af Beacon og Park Streets.

Offentlig transport er også en god mulighed, med et par forskellige MBTA-togstationer i nærheden. Det nemmeste stop er Park Street Station, som er tilgængelig via de røde eller grønne linjer. Andre tætte stationer er Downtown Crossing, Government Center, Boylston, Haymarket og State.

Hvis du foretrækker at køre ind til byen, er den bedste kombination af bekvemmelighed ogOverkommelig parkering er den underjordiske Boston Common Garage, som kan findes på Charles Street lige overfor Boston Public Garden.

Ting at gøre i nærheden

The State House er et af stoppestederne langs Freedom Trail, en 2,5-mile historisk vandresti. Det starter ikke langt fra State House ved Boston Common, så du er på det rigtige sted at hente det og fortsætte så længe du ønsker, derfra til Charlestown.

The Boston Common er en destination at se i sig selv, da det er den ældste offentlige park i Amerika og har eksisteret siden 1634. Denne 50 hektar store park er centr alt beliggende og et rart sted at gå igennem, mens du rejser rundt i byen. Dets omkreds rører ved flere af Bostons hovedgader: Tremont, Park, Beacon, Charles og Boylston Streets.

En anden attraktion at se lige i dette område er Boston Public Garden, USAs første offentlige botaniske have. Det er her, du finder to hæfteklammer fra Boston: Svanebådene og statuerne "Make Way for Ducklings".

Hvis du er til shopping, er du et godt sted at gøre netop det. Gå over til Back Bay, hvor du finder butikker langs Boylston og Newbury Streets, sammen med Prudential Center og Copley Place. Eller du kan tjekke nogle af butikkerne langs Charles Street i Beacon Hill. Downtown Crossing er også i nærheden og hjemsted for adskillige butikker, herunder et helt nyt HomeGoods.

Anbefalede: