Traveler's Guide: Historiske seværdigheder i Vancouver, BC

Indholdsfortegnelse:

Traveler's Guide: Historiske seværdigheder i Vancouver, BC
Traveler's Guide: Historiske seværdigheder i Vancouver, BC

Video: Traveler's Guide: Historiske seværdigheder i Vancouver, BC

Video: Traveler's Guide: Historiske seværdigheder i Vancouver, BC
Video: Vancouver Island Vacation Travel Guide | Expedia 2024, Kan
Anonim

En af de ting, jeg værdsætter mest ved rejser, er læringsoplevelsen; Jeg lærer så meget om historie, når jeg rejser! Min familie rejste meget, da jeg var barn (det gør vi alle stadig), og selvom jeg ikke altid ønskede at blive slæbt til dette eller hint historiske sted/museum, beholdt jeg en enorm mængde information fra den periode. (Jeg kan stadig huske detaljerne om Bayeux-tapetet, jeg så i en alder af 10.) Som voksen udfører jeg slæbningen.

Hvis du er en rejsende, der elsker historie--og du er heldig nok til at komme til Vancouver--så er denne Traveler's Guide to Historic Attractions in Vancouver, BC til dig!

Se også: The Vancouver Experience: Best Vancouver Cultural Attractions

Historisk First Nations-kunst og kunstværker

Museum-of-Anthropology
Museum-of-Anthropology

De første mennesker, der boede i det område, vi nu kalder British Columbia, var aboriginere, inklusive de første nationer i Haida, Coast Salish og Musqueam (blandt andre). Disse civilisationer går 8.000 år tilbage og har en utrolig historie med kunst og kunst.

Du kan lære om First Nations kunst og kunstværker her:

  • UBC Museum of Anthropology
  • Totempæle i Stanley Park

Historisk Gastown

"Gassy" Jack-statue i Gastown, Vancouver
"Gassy" Jack-statue i Gastown, Vancouver

Af denmidten af 1800-tallet var byen Vancouver lige begyndt at tage form. Et af de tidligste vartegn var Gassy Jack-salonen, bygget i 1867 af "Gassy" Jack Deighton. Nabolaget Gastown voksede op omkring den salon.

Dagens Gastown har mange historiske steder, herunder en statue af Gassy Jack Deighton, såvel som mange af Vancouvers ældste bygninger. (The Diamond - en af Vancouvers bedste cocktailbarer - ligger i det, der var et bordel på Gassy Jacks tid.)

Du kan selv udforske Gastown, eller du kan tage en SIns of the City-vandretur (ledet af Vancouver Police Museum), der beskriver alle de sarte stykker af Vancouvers tumultariske begyndelse fra det 19. århundrede.

Vancouver Historic Journeys: Engine 374 & St. Roch

Motor 374 i Roundhouse Community Centre, Vancouver
Motor 374 i Roundhouse Community Centre, Vancouver

I 1887 trak Canadian Pacific Railway's Engine 374 det første transkontinentale passagertog ind i Vancouver. Du kan se Engine 374 – og lære alt om dens historie – for gratis i Roundhouse Community Center i Yaletown.

Du kan også klatre ombord på (og rundt om og oven på) Schooner St. Roch fra Royal Canadian Mounted Police (RCMP) ved Vancouver Maritime Museum. St. Roch blev bygget i 1928 og var det andet skib i historien, der sejlede i Nordvestpassagen og det første, der rejste denne passage fra vest til øst.

Historic Steveston Village

Steveston Village Cannery
Steveston Village Cannery

Steveston Village var engang beliggende omkring 30 minutter syd for Vancouvers centrum i byen Richmond, BC."verdens laksehovedstad." (Det er stadig berømt for sin Canada Day laksefestival.)

I dag kan historieinteresserede besøge Gulf of Georgia Cannery National Historic Site museum for at lære alt om laksedåse og fiskeri fra det 19. århundrede og se restaurerede bådværker på det nærliggende Britannia Heritage Shipyard.

Burnaby Village Museum

Main Street-butikker på Burnaby Village Museum
Main Street-butikker på Burnaby Village Museum

Dette er den slags museum, som børn elsker, fordi det ikke føles som et museum. Burnaby Village Museum ligger omkring 40 minutter øst for Downtown Vancouver og er et friluftsmuseum, der genskaber en lille by i British Columbia i 1920'erne. "Landsbyen" omfatter en hovedgade, en restaureret interurban sporvogn (der faktisk blev brugt fra 1913 til 1958), historiske butikker og en fungerende 1912 C. W. Parker Carousel.

Vancouver Heritage Foundation Tours

Hus på Vancouver Heritage Foundation House Tours
Hus på Vancouver Heritage Foundation House Tours

Jeg har lært så meget Vancouver-historie af at tage på ture med den non-profit Vancouver Heritage Foundation. Deres nabolagsture er utroligt rige med information og små, ekstraordinære detaljer, og deres Heritage House Tours er den fornemmeste ejendomsporno, der nogensinde har eksisteret.

Se også: Vancouvers bedste sightseeingture

Haunted Vancouver

Inde i den gamle spaghettifabrik i Gastown, Vancouver
Inde i den gamle spaghettifabrik i Gastown, Vancouver

Vil du have det sjovt med din historie? Fra "Lady in Red", der hjemsøger Fairmont Hotel Vancouver til flereSpøgelser på Gastowns gamle spaghettifabrik i Vancouver har masser af legendariske spøgelser. Du kan besøge Vancouvers hjemsøgte historie med min guide til de mest hjemsøgte steder i Vancouver.

Anbefalede: