Guide til Hong Kong Station

Indholdsfortegnelse:

Guide til Hong Kong Station
Guide til Hong Kong Station

Video: Guide til Hong Kong Station

Video: Guide til Hong Kong Station
Video: Hong Kong 🇭🇰 | MTR (Subway Trains) - Getting Around | Travel Guide | Episode# 2 2024, Kan
Anonim
Hong Kong Station
Hong Kong Station

Hong Kong Station er Hong Kongs hovedbanegård. Beliggende i hjertet af Central, over tårnene på IFC-skyskraberne, er dens primære funktion som endestation for Airport Express og Tung Chung-linjen til Hong Kong Disneyland. Du kan også få adgang til to MTR-metrolinjer via den sammenkoblede hovedbanegård. For dem, der leder efter internationale tog til Kina, ankommer og afgår disse fra Hung Hom Station i Kowloon.

Disney-tog på Hong Kong Disneyland-stationen
Disney-tog på Hong Kong Disneyland-stationen

tog på Hong Kong Station

På trods af sin store størrelse, hvis du ankommer i bil eller taxa, er Hong Kong Station i det væsentlige en glorificeret metrostation. Der er ingen regionale eller internationale tog - kun Airport Express og en metrolinje til Disneyland - og alle afgange og ankomster er til lufthavnen. Platforme på det nederste niveau er til Airport Express, mens niveauet derunder er hjemsted for Tung Chung-linjen, der forbinder til Sunny Bay og toget til Hong Kong Disneyland.

Airport Express er den hurtigste måde at nå Hong Kong Lufthavn på. Togene kører lidt over hvert 10. minut fra 5:30 til lige efter midnat og tager kun 24 minutter at nå lufthavnen. Du finder ikke en kabine, der vil bringe dig derhen hurtigere. Togene kan findes under hovedhallen. Dukan bruge dit Octopus-kort til at købe billetter. Airport Express tilbyder også check-in i byen, hvor du kan tjekke din bagage ind på Hong Kong station op til fireogtyve timer i forvejen. Dette er en praktisk måde at få check-in af vejen og betyder mindre stress, når du organiserer din rejse til lufthavnen.

Tung Chung-linjen kører til Tung Chung på Lantau Island, men den har kun et par stop, og dens hoveddestination er Sunny Bay, hvor du kan skifte til Disneyland Hong Kong. Billetter til parken kan købes på stationen.

Sådan kommer du til og fra Hong Kong Station

Stationen er godt placeret i hjertet af Hong Kongs centrale distrikt og på toppen af IFC indkøbscenter. Den nemmeste måde at få adgang til Hong Kong Station på er med MTR-metro. Stationen er forbundet med Hovedbanegården med underjordiske tunneler og automatiserede gangbroer; der vil du være i stand til at fange Island Line og Tsuen Wan Line.

Stjernefærgen fra Tsim Sha Tsui forbinder også til stationen og stopper ved molen foran IFC 2. Dette vil være lidt af en gåtur, hvis du har tung bagage, og MTR er sandsynligvis en nemmere mulighed.

Som en del af Airport Express-systemet kan billetindehavere bruge batteriet i shuttlebusser, der hilser togets ankomster velkommen. Disse shuttlebusser afsætter passagerer på næsten alle hovedhotellerne på Hong Kong Island - selvom du naturligvis frit kan bruge dem, uanset hvilket hotel du bor på.

Faciliteter på Hong Kong Station

Der er ikke mange faciliteter i selve stationshallen bortset fra et paraf kiosker, men stationen ligger under et af Hong Kongs største indkøbscentre. Inde i IFC Mall finder du et væld af restauranter, caféer og endda et supermarked med praktiske takeaway-måltider.

Både indkøbscenteret og stationen har toiletter, og inde i hovedbanegården finder du faciliteter til efterladt bagage og pengeautomater.

Anbefalede: