De 13 bedste Fanny-pakker i 2022 ifølge rejseinfluencer
De 13 bedste Fanny-pakker i 2022 ifølge rejseinfluencer

Video: De 13 bedste Fanny-pakker i 2022 ifølge rejseinfluencer

Video: De 13 bedste Fanny-pakker i 2022 ifølge rejseinfluencer
Video: Hvad skete der med Frigge og jeg...... 2024, Kan
Anonim

Vi undersøger, tester, anmelder og anbefaler uafhængigt de bedste produkter - lær mere om vores proces. Hvis du køber noget via vores links, optjener vi muligvis en kommission.

The Rundown

Bedste samlet: Dagne Dover Ace Fanny Pack hos Dagne Dover

"Dagne Dover gør det igen med en funktionsspækket løsning, der er lige så praktisk, som den er stilfuld."

Bedste budget: Waterfly Fanny Pack hos Amazon

"Selv til et budgetvenligt prisniveau rammer denne taljepakke alle målene for funktionalitet."

Mest holdbare: Herschel Supply Co. Fourteen Hip Pack hos Amazon

"Herschel's Fourteen waist pack er udråbt for sin holdbarhed, alsidighed og stil."

Bedst til vandreture: JanSport Fifth Ave Fanny Pack hos Amazon

"Denne taske har slidstærkt stof, lynlåse og stropper, der holder sig godt til stiforhold."

Bedst til løb: Lululemon Everywhere bæltetaske hos Lululemon

"Vandafvisende og nem at tørre af, denne taske er lavet til at løbe i elementerne."

Mest alsidige: Bavian to the Moon Fanny Pack på Baboon to the Moon

"Denne taske kan tage dig med over alt, fra ærinder til fly tilsoci alt samvær med stil."

Bedste vandtætte: Veckle Clear Stadium-godkendt Fanny Pack hos Amazon

"Vandtæt og gennemsigtig, denne taske er fantastisk til at lyne gennem sikkerhed på stadioner."

Bedst til kvinder: Stoney Clover Lane Tie-Dye Fanny Pack på Stoney Clover Lane

"Denne pastel tie-dye fanny-pakke er den helt rigtige til hverdagsbrug og vil helt sikkert gøre dig bemærket."

Bedst til mænd: Aer Day Sling Bag hos Nordstrom

"Aers rummelige fanny-pakke er stilfuld, robust og maskulin i struktureret sort nylon og polyester."

Bedste letvægter: Cotopaxi Bataan Fanny Pack hos Nordstrom

"Med en vægt på lidt over 4 ounce, vil Cotopaxis fanny pack ikke tynge dig."

Kald det en fanny pack, en bæltetaske eller en taljepakke - uanset hvordan du beskriver det, er det en af de mest behagelige måder at bære dine ting håndfri på. Langt fra det stigmatiserede turistemblem, de engang var, er fanny packs igen en stilfuld mulighed for at rejse såvel som hverdagen rundt i byen.

"Jeg handler om at finde måder at minimere stress på, mens jeg rejser, og at holde alting let tilgængeligt - på din talje - er kun en måde at gøre dit liv lettere," siger Lindsay Silberman, en rejse- og livsstilsblogger og medstifter af Hotel Lobby Candle. "Det hjælper ikke kun med at frigøre dine hænder til at slæbe bagage, men det sikrer også, at du har dine dokumenter, håndsprit, snacks og airpods inden for arms rækkevidde, i stedet for at flyde i det bundløse hul i en taske eller duffel."Med input fra Silberman samt rejse- og livsstilsinfluencer Melanee Shale Wolfgang samlede vi vores yndlings fanny packs.

Her er de bedste fannypakker til rådighed.

Bedste samlet: Dagne Dover Ace Fanny Pack

Dagne Dover Ace Fanny Pack
Dagne Dover Ace Fanny Pack

Dagne Dover gør det igen med en funktionsspækket løsning, der er lige så praktisk, som den er stilfuld. Den vandtætte neopren fanny pack har en justerbar rem for en præcis pasform; et nøgleklemme for ekstra sikkerhed; og to skjulte lommer til at gemme værdigenstande ud over dens front- og hovedlommer til resten af dit udstyr. Den kommer i otte ensfarver, inklusive alsidig sort, oliven og grå.

Bedste budget: Waterfly Fanny Pack

Denne taljepakke kommer ind til en budgetvenlig pris, men rammer alle mærker for funktionalitet: Den er let, kompakt og vandtæt med flere lommer til at holde dine ting godt organiseret. Det bredt justerbare bælte gør det velegnet til både mænd og kvinder. Vælg mellem hele 30 farver eller prints for at få et look, du elsker.

Mest holdbare: Herschel Supply Co. Fourteen Hip Pack

Herschel Supply Co. Fourteen Hip Pack
Herschel Supply Co. Fourteen Hip Pack

Tusinder af femstjernede anmeldere vælter over Herschels taljepakke for dens holdbarhed, alsidighed og stil; Shale Wolfgang er blandt mærkets fans. "Har bestemt brug for denne taljepakkemulighed," siger hun. "Den kommer i så mange farver, og jeg elsker materialet." Tasken har mærkets signaturstribede stofforing og et rullestenslædertræk på en synlig lynlås. Gjordsremmenjusteres med et klip. Vælg mellem 24 farver fra sort, der passer til alt, til lys pink eller camouflage.

Bedst til vandreture: JanSport Fifth Ave Fanny Pack

JanSport Fifth Ave Fanny Pack
JanSport Fifth Ave Fanny Pack

Denne JanSport-pakke er tidstestet, lavprispris og elsket af tusindvis af fans. Bær den rummelige taske på din talje eller på tværs af brystet til vandreture. Den har slidstærkt stof, lynlåse og stropper, der holder godt til stiens forhold, mens du holder alt, hvad du har brug for til en dagstur på din krop og fuldt tilgængeligt. Vælg mellem syv farvemuligheder, inklusive sort, pink, camo-selv et amerikansk flagprint.

Bedst til løb: Lululemon Everywhere bæltetaske

Lululemon Everywhere bæltetaske
Lululemon Everywhere bæltetaske

Lululemons bæltetaske er vandafvisende og nem at tørre af, så den holder godt til løb i elementerne. Det er rummeligt nok til dine væsentlige ting såvel som en snack-plus, det vil helt sikkert gøre dig bemærket med farvemuligheder, herunder neongul og hot pink. "Jeg elsker alt, hvad Lululemon har med sig," siger Shale Wolfgang. "Denne fanny-pakke er alsidig, den perfekte størrelse og kommer i sjove farver."

Mest alsidige: Bavian to the Moon Fanny Pack

Bavian til månen Fanny Pack
Bavian til månen Fanny Pack

En stor ting ved en fanny pack er dens brugbarhed - så hvorfor ikke investere i en, der kan tage dig med over alt, fra ærinder til flyvemaskiner til soci alt samvær med stil. De "kommer praktisk til en gåtur eller vandretur for at bære mine væsentlige ting" og er lige så "perfekte til at rejse, hvis du ikke vil have en tung taske med," siger Shale Wolfgang. Baboon to the Moons 3-liters kapacitetspakke håndterer alle disse situationer og mere, med en ekstern lynlåslomme, to indvendige mesh-opbevaringslommer og en nylonbånd sikret nøgleløkke.

Bedste vandtætte: Veckle Clear Stadium-godkendt Fanny Pack

Her er en vandtæt fanny-pakke, der siger: "Jeg har absolut intet at skjule." (Det fremskynder dig også gennem sikkerheden på stadioner og lufthavne.) PVC-pakken overholder gennemsigtige taskepolitikker og har en front samt en primær lynlåslomme. Bonus: den kommer ind til en seriøst budgetvenlig pris, så du kan beholde flere af dine penge i tasken.

Bedst til kvinder: Stoney Clover Lane Tie-Dye Fanny Pack

Stoney Clover Lane Tie-Dye Fanny Pack
Stoney Clover Lane Tie-Dye Fanny Pack

"Min go-to fanny pack er fra Stoney Clover," siger Silberman. "Jeg elsker, at de kommer i en række sjove mønstre, farver og stoffer." Denne nylonpakke er den helt rigtige størrelse til både hverdagsbrug og rejser; prøv den pastelfarvede mulighed for at få en vigtig opmærksomhedsfaktor på 'Gram.

Bedst til mænd: Aer Day Sling Bag

Aer Day Sling
Aer Day Sling

Køb på Nordstrom

Denne rummelige fanny-pakke er stilfuld, robust og maskulin i struktureret sort nylon og polyester. Den har en tovejs lynlås lukning, og både indvendige og udvendige lynlåslommer. En justerbar crossbody-rem samt et tophåndtag giver alsidige muligheder for at bære komfortabelt.

Bedste letvægts: Cotopaxi Bataan Fanny Pack

Cotopaxi Bataan Fanny Pack
Cotopaxi Bataan Fanny Pack

Køb på Nordstrom Køb på Cotopaxi.com Køb påREI

Til camping, trekking eller ethvert tidspunkt, hvor ultralet er topprioritet, er Cotopaxis fannypack et ideelt valg. Denne taske, der vejer lidt over 4 ounce, har et blødt og fleksibelt bælte til at bære på din talje, over din skulder eller på ryggen. Hovedrummet har to netlommer og er lavet af genbrugsstoffer. Det bedste af det hele er, at hver taske kommer i en unik farvevariant for et helt unikt tilbehør.

Bedste overstørrelse: Nike Heritage Hip Pack

Nike Heritage Hip Pack
Nike Heritage Hip Pack

Køb på Amazon Køb på Zappos Køb på Nike.com

Tusinder af femstjernede anmeldere er begejstrede over denne taskes holdbarhed såvel som dens formfaktor. Denne taske er større end mange andre taljepakker og er et fantastisk unisex-valg med 15 farvemuligheder til at tilpasse dit sporty look. For ekstra alsidighed skal du bære denne overdimensionerede pakke over din skulder, over brystet eller på ryggen. "Nike er super trendy, så jeg ville helt sikkert gerne have en af disse," siger Shale Wolfgang.

Bedste læder: Longchamp Le Foulonné læderbæltetaske

Longchamp Le Foulonné læderbæltetaske
Longchamp Le Foulonné læderbæltetaske

Køb på Bloomingdales Køb på Longchamp.com

Øg holdbarheden og stilfaktoren med en læderpakke. Longchamps smarte læderversion har en justerbar bæltestrop, en spændelukning og logotrykt for. En bonuslomme med lynlås på bagsiden holder dine værdigenstande (tænk: dit pas) sikkert gemt, mens du rejser.

De 10 bedste pasholdere i 2022

Bedste Splurge: Tumi Madison Hip Bag

Tumi Madison hoftetaske
Tumi Madison hoftetaske

Køb på Amazon

Du kommer til at bruge lidt på denne Tumi-bæltetaske, men det er en værdig investering, du vil have i årevis - og en, der vil holde til både rejsens slitage og hverdagsbrug. Den sorte nylontaske har smarte guldfarvede lynlåse; der er en dobbelt lynlås-indgang til hoved- og U-lynlåslommen, plus en let tilgængelig baglomme med en magnetisk strop. Juster stroppen til størrelse ved hjælp af en metalklemme.

De 7 bedste Tumi-bagagegenstande fra 2022

Endelig dom

Hvis vi kun skulle vælge én taske i en hvilken som helst kategori, vil det norm alt være Dagne Dover for form-møder-funktion-faktoren. Og denne gang er ingen undtagelse: Vi elsker, hvordan mærkets taljepakke har gennemtænkte lommer, og neoprenen forbliver smart, selvom tasken er afslappet til hverdagsbrug.

Hvad skal du kigge efter i en Fanny-pakke

Materiale: Hvis du skal ud og rejse hele dagen, vil det være vigtigt at have en fanny-pakke, der er holdbar nok til at modstå en masse slid. Se efter tasker, der er lavet af lette vandafvisende materialer, såsom nylon eller polyester. Men hvis du prioriterer stil frem for funktion, skal du vælge en taske lavet af mere luksuriøse materialer som læder.

Aktivitet: Den store rygsæk, du bruger, når du er på vandretur, fungerer ikke helt så godt, når du går eller løber en 5K. Find først ud af, hvad du skal have en taljepakke til, og gå derefter derfra for at træffe din beslutning om, hvilke funktioner den skal (eller ikke bør) have.

Pris: Hvis dette gårfor at være en hyppig del af dit weekendtøj er det nøglen at bruge penge på en taljepakke, der passer dig komfortabelt. Hvis du bare har den på til en tur til Disney World eller køber den til din teenager på lejr, vil det være mere end fint at gå med noget lidt billigere.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvordan bæres en fanny pack?

    En fanny pack kan bæres på mange måder, inklusive på din talje, på tværs som en messenger taske eller på ryggen som en rygsæk.

  • Hvad kan passe i en fanny pack?

    En fanny-pakke giver dig nem adgang til dine væsentlige ting, når du rejser som en telefon, pung og pas. Små lommer med lynlås giver mulighed for nem opbevaring af genstande som nøgler, hovedtelefonetuier, smykker. Hvis du har plads til det, kan du også fylde din fannypack med små snacks, hvis du planlægger at være på farten, samt førstehjælpsartikler i tilfælde af en nødsituation.

  • Hvor sikre er fannypakker?

    Fanny-pakker giver dig mulighed for at opbevare penge, telefoner og rejsedokumenter ved din side (bogstaveligt t alt), når du er på farten. Du kan også bære dem foran dig for at mindske chancerne for at blive lommetyve.

Why Trust TripSavvy?

Alesandra Dubin er en langvarig hyppig rejsende til både arbejde og fritid - og en mor til unge tvillinger. Så hun har afprøvet scores af håndfri muligheder, der er lige så praktiske og stilfulde til et liv på farten. Hun interviewede også to rejseinfluencer til denne artikel.

Anbefalede: