Lori A. May - TripSavvy

Lori A. May - TripSavvy
Lori A. May - TripSavvy

Video: Lori A. May - TripSavvy

Video: Lori A. May - TripSavvy
Video: Emerging Voices 2021: Studio Zewde and Lori A. Brown 2024, April
Anonim
Hovedbillede af Lori A May
Hovedbillede af Lori A May

Uddannelse

Wilkes University

A TripSavvy bidragyder siden 2019, Lori A. May er en bi-kyst forfatter og fotograf i øjeblikket baseret på vestkysten. Hun underviser også i øjeblikket i et kreativt skriveprogram på østkysten. Hendes rejsefokus omfatter mad og drikke, strandresorts og krydstogter.

Erfaring

Lori er rejseklummeskribent hos Seattle Post-Intelligencer og freelanceskribent. Hendes arbejde har dukket op i AFAR, The Atlantic, Best Life, Business Insider, Time Out, VinePair, Writer's Digest og andre publikationer. Hun har tjent i redaktionelle roller med litterære tidsskrifter, og hendes faglitterære bøger er blevet udgivet med Continuum og Bloomsbury.

Uddannelse

Hun tog en MFA i kreativ skrivning fra Wilkes University og underviser i det kreative faglitteratur MFA-program ved University of King's College-Halifax.

Om TripSavvy og Dotdash

TripSavvy, et Dotdash-mærke, er et rejsewebsted skrevet af rigtige eksperter, ikke anonyme anmeldere. Du vil opdage, at vores 20-årige bibliotek med mere end 30.000 artikler vil gøre dig til en kyndig rejsende, der viser dig, hvordan du booker et hotel, som hele familien vil elske, hvor du kan finde den bedste bagel i New York City, og hvordan man springer køerne over i forlystelsesparker. Vi giver digtillid til at bruge din ferie på faktisk at holde ferie, ikke at fumle med en guidebog eller at gætte dig selv. Lær mere om os og vores redaktionelle retningslinjer.

Anbefalede: