Jill Dutton - TripSavvy

Jill Dutton - TripSavvy
Jill Dutton - TripSavvy

Video: Jill Dutton - TripSavvy

Video: Jill Dutton - TripSavvy
Video: Inside Texas Politics | Full interview with State House District 2 candidate Jill Dutton 2024, Kan
Anonim
Jill Dutton Hovedbillede
Jill Dutton Hovedbillede

Uddannelse

University of Kansas

Jill Dutton er en freelance rejseskribent med fokus på lokale fødevarer, udendørs aktiviteter, togrejser og spiritustrends. Hun skriver også historier om menneskelig interesse for at give et indblik i kulturen for en følelse af sted. Læsere af hendes "USAbyRail"-blog sætter pris på et intimt kig på autentiske rejseoplevelser. Jill skabte Evolving Magazine og har udgivet det i de sidste 17 år. Hun er Kansas City- og togrejseekspert, og hendes bog, "The Best of Kansas City", blev lanceret nr. 1 i sin kategori.

Erfaring

Baseret i en forstad til Kansas City skabte og lancerede Jill magasinet Evolving Woman i 1994, mens hun stadig var journaliststuderende ved University of Kansas. Hendes rejseskrivning har optrådt i Wine Enthusiast, AFAR og USA Today 10Best, blandt talrige andre publikationer. Jill er en regelmæssig bidragyder til Liquor.com og The Spruce Eats.

Uddannelse

Jill studerede journalistik ved University of Kansas med fokus på magasinudgivelse.

Om TripSavvy og Dotdash

TripSavvy, et Dotdash-mærke, er et rejsewebsted skrevet af rigtige eksperter, ikke anonyme anmeldere. Du vil opdage, at vores 20-årige bibliotek med mere end 30.000 artikler vil gøre dig til enkyndige rejsende, der viser dig, hvordan du booker et hotel, som hele familien vil elske, hvor du finder den bedste bagel i New York City, og hvordan du springer køerne over i forlystelsesparker. Vi giver dig selvtilliden til at bruge din ferie på faktisk at holde ferie, ikke at fumle med en guidebog eller at gætte dig selv. Lær mere om os og vores redaktionelle retningslinjer.