Forlystelsesparker og forlystelsesparker i Illinois
Forlystelsesparker og forlystelsesparker i Illinois

Video: Forlystelsesparker og forlystelsesparker i Illinois

Video: Forlystelsesparker og forlystelsesparker i Illinois
Video: POV: 0-80mph in 1.8 Seconds💨 #shorts #travel #subscribe 2024, Kan
Anonim

Som hjemsted for Columbian Exposition i 1893, verdensmessen, der introducerede pariserhjulet og er blevet krediteret som en af forløberne for den moderne forlystelsespark og forlystelsespark, har Illinois spillet en vigtig rolle i forlystelsesindustrien. I dag er der en række steder i staten, hvor du kan finde rutsjebaner og andre forlystelser, inklusive de spændingsfyldte Six Flags Great America,, som er anført nedenfor.

Men, som det er tilfældet for en række andre stater, plejede der at være mange flere forlystelsesparker, der siden er blevet lukket. Riverview Park i Chicago, for eksempel, åbnede i 1904 og lukkede i 1967. Det var et elsket sted, der indeholdt en række coastere såsom Bobs, Pippin og Big Dipper, alle klassiske woodies. Blandt mange andre lukkede forlystelsesparker i Illinois var Central Park i Rockford, som tilbød Giant Coaster, Kiddieland i Melrose Park, som fungerede fra 1929 til 2009, og White City i Chicago, som åbnede i 1905 og stort set blev ødelagt af brande i 1930'erne.

Følgende Illinois-parker, som er arrangeret alfabetisk, er åbne.

AZoosment Park ved Santa's Village: East Dundee

AZoosment Park ved julemandens landsby
AZoosment Park ved julemandens landsby

Santa's Village var en favorit i Illinois i mange år. Det lukkede i 2005, menblev ombygget og genåbnet som Santa's Village AZoosment Park. Det inkluderer nogle af den originale parks forlystelser, såsom Santa's Slide og Snowball Ride, sammen med dyreudstillinger og andre attraktioner. Det tilbyder også klassiske forlystelser, som The Whip og Midge O Racers, hentet fra Kiddieland. Dens eneste store coaster er Super Cyclone, som klatrer 33 fod og rammer 30 mph.

For sæsonen 2021 tilføjer parken The Blizzard, en pendultur, og The Jolley Trolley, en togtur.

Donley's Wild West Town: Union

Donley's Wild West Town
Donley's Wild West Town

Donley's Wild West Town (sæsonbestemt) er en gammeldags, lille park med shows, ponyridning, et museum og andre attraktioner med temaet det gamle vesten. Forlystelser omfatter en rutsjebane med minetog, en karrusel, et lille tog og kanoer.

Enchanted Castle: Lombard

Enchanted Castle Illinois ride
Enchanted Castle Illinois ride

Det lille anlæg inkluderer lasermærke, gokarts, bowling, lasermærke, en spillehal og et par forlystelser, såsom kofangerbiler og en roterende katapult. Det tilbyder også sort-lys minigolf og Quest II, en legestruktur for små børn med rebbroer og interaktive funktioner. Enchanted Castle omfatter også Dragon's Den-restauranten.

Go Bannanas: Norridge

Go Bananas kofangerbiler
Go Bananas kofangerbiler

Det lille center omfatter bowling, et junglemotionscenter, en småbørnszone, en spillehal med Skee Ball og andre indløsningsspil og et par forlystelser såsom en lille rutsjebane, kofangerbiler, et hoppehus og spinning-ture.

Grady's Family Fun Park:Bloomington

Grady's Family Fun Park Illinois
Grady's Family Fun Park Illinois

Grady's Family Fun Park byder på gokarts, en rutsjebane, bumperbåde, battingbure og minigolf. Forlystelser omfatter en Tilt-A-Whirl, Round-Up, en Sizzler og en lille coaster.

Haunted Trails: Burbank

Haunted Trails Illinois Minearbejder Mike Coaster
Haunted Trails Illinois Minearbejder Mike Coaster

Den lille park med Halloween-tema, Haunted Trails, byder på lasermærker, batting-bure, gokarts og minigolf samt et par forlystelser såsom en lille coaster og en Crazy Cabs spinning-tur. Det tilbyder også to spillerum, der er åbne året rundt.

Haunted Trails: Joliet

Haunted Trails Go-Karts
Haunted Trails Go-Karts

Ligesom sin søsterpark i Burbank er dette et lille anlæg. Det inkluderer et par forlystelser, såsom en lille coaster, en arkade, battingbure, gokarts og minigolf.

Navy Pier: Chicago

Navy Pier i Chicago
Navy Pier i Chicago

Underholdnings-, spise- og shoppingkomplekset ved søen omfatter forlystelser. Dens mest fremtrædende attraktion er det 200 fod høje Centennial Wheel, som er udtryk for det originale pariserhjul, der dukkede op ved Chicagos Columbian Exposition i slutningen af 1800-tallet. Andre funktioner inkluderer en snurrende Wave Swinger, Light Tower mini-drop-tur og en karrusel. Der er også interaktive oplevelser, herunder Amazing Chicago's Funhouse Maze, Amazing Chicago's Atomic Rush Game og Amazing Chicago's Time Freak Game. Pier tilbyder, hvad det koster som ekstreme spændingsture på højhastighedsbåden Seadog, såvel som arkitektur og sightseeing krydstogtture, I 2021 tilføjede Navy Pier Drop Tower, en stor spændende tur.

Safari Land: Vila Park

Safari Land er en lille park med jungletema. Aktiviteterne omfatter en karrusel, en lille rutsjebane, en Tilt-A-Whirl, en flysimulator, gokarts, bowling, en spillehal med indløsningsspil, Lion's Den bløde legeområde for små børn og billard. Centret tilbyder også Atlantis Restaurant og Water Hole-loungen.

Scene75: Romeoville

Scene 75 gokarts
Scene 75 gokarts

Planlagt til debut i slutningen af 2021, vil familieunderholdningscenterkæden Scene75 åbne et sted nær Chicago. Blandt dets funktioner vil være en indendørs roterende rutsjebane, en tur i et faldtårn, en attraktion i bevægelsessimulator, minigolf, gokarts, en to-etagers laser tag-arena, over 150 arkadespil og en restaurant med en fuld bar.

Six Flags Great America: Gurnee

Six Flags karrusel
Six Flags karrusel

Six Flags Great America, en enorm park, er en af forlystelseskædens førende lokationer. Blandt dens mange marquee-ture er Goliath, som når 72 mph (gør den til en af de ti hurtigste trærutschebaner i verden), "wing coaster" X-Flight og den lancerede impulscoaster, Vertical Velocity. Mens spændende forlystelser er dens specialitet, tilbyder Great America også tre områder med tamme forlystelser designet til små børn. Parken omfatter også et tilstødende vandland, som kræver en separat adgang.

Anbefalede: