De 14 bedste restauranter i München, Tyskland
De 14 bedste restauranter i München, Tyskland

Video: De 14 bedste restauranter i München, Tyskland

Video: De 14 bedste restauranter i München, Tyskland
Video: 25 Чем заняться в МЮНХЕНЕ, Германия 🇩🇪 | ПУТЕВОДИТЕЛЬ МЮНХЕНА (Мюнхен) 2024, Kan
Anonim
Tantris
Tantris

Spisning i München tilbyder den typiske tyske madoplevelse. Der er de bedste bayerske favoritter som schweinshaxe (svinekno) og surkål perfekt parret med basiselementerne i en bayersk feststemning med klirrende ølkrus og larmende Schlager-musik. Du kan spise ude alle ugens dage på bryggerier og ølhaller. Alligevel er der som en stor tysk by også nogle spektakulære internationale muligheder, herunder restauranter med Michelin-stjerner.

Her er de 14 bedste restauranter i München, der passer til enhver appetit.

Bedste ølhal: Hofbräuhaus

Hofbräuhaus i München
Hofbräuhaus i München

Det er blevet kaldt turistet og overvurderet, men der er ingen steder så indbegrebet af München-oplevelsen som Hofbräuhaus. Folk kommer fra hele kloden for at besøge verdens mest berømte ølhal. Legenden siger, at øllet fra Hofbräuhaus var så berømt, at kong Gustavus fra Sverige gik med til ikke at invadere byen i bytte for 600.000 tønder under Trediveårskrigen.

Halen kan rumme op til 5.000 mennesker i hjertet af Münchens gamle bydel på Marienplatz. Forvent at trænge rundt om træbænke med oompah-bands og servitricer i traditionelle Dirndls, der serverer deres øl i heftig én-literstens. Smag på fade med bayersk mad såsom weisswurst og hefeweizen til morgenmad, knitrende svinekno og märzen til frokost og endnu mere øl efter middagen.

Hvis du besøger under Oktoberfest, så bemærk, at Hofbräuhaus har et af de største telte på festivalen, Hofbräu-Festzelt. Det er bestemt en af de mest larmende og mest turistede af flokken.

Bedste restaurant for internation alt omdømme: Tantris

Tantris
Tantris

Denne elegante restaurant med to Michelin-stjerner har rangeret blandt de 50 bedste i verden. Navnet betyder "jagten efter perfektion", og spisende gæster finder det jævnligt i byens fineste retter.

Restaurantens indretning er et overraskende tilbageblik til dengang, den blev åbnet, 1970'erne. Beliggende lidt uden for byens centrum serverer Tantris asiatisk-inspireret fisk og skaldyr samt friske bud på moderne tysk. Foretag en reservation til en af dens berømte smagsmenuer, og sørg for at prøve noget fra dens legendariske vinkælder.

Bedste restaurant til folk, der ser på: Hey Luigi

Hej Luigi i München
Hej Luigi i München

Hey Luigi er en hip og prisvenlig bar og restaurant med en international menu.

Maden er enkel, men velsmagende, og stedet er kendt for sit brede

udvalg af pasta variationer og salater. Italiensk er jo tyskernesfavoritkøkken.

Afslappet og uhøjtideligt, den bedste siddeplads er på den fyldte terrasse, hvor spisende gæster kan se unge Münchners gå forbi. Som dagen går over i natten, forvandles Hey Luigi til mere en bar medsignaturdrikke, der fungerer perfekt som en fordøjelse efter en skål pasta.

Bedste bayerske restuarant fra turistradaren: Augustiner Klosterwirt

Augustiner Klosterwirt i München
Augustiner Klosterwirt i München

Må ikke forveksles med Augustiner am Dom i nærheden af den turistede Marienplatz, dette er en lokal favorit til traditionel bayersk mad. Beliggende ved siden af Frauenkirche, er dette stedet at bestille en god portion kød. Deres schweinsbraten er et mesterværk, og dette er et sted, der ved, hvad de skal gøre med sine kartofler. Afslut dit måltid med et trøstende stykke Oma's Apfelstrudel. Uanset hvad du bestiller, så forbered dig til et festmåltid i dette mørke træinteriør, statelige chandlere og buede mursten.

Bedste tre Michelin-stjernede oplevelse: Atelier

Atelier i München
Atelier i München

Det ville ikke være det bedste ved at spise i München uden tre Michelin-stjernerestauranter, Atelier. Denne intime, udsøgte oplevelse i det femstjernede Hotel Bayerischer Hof ligger i Haidhausen, Münchens franske kvarter.

Det har et moderne kunststudiedesign og et virkelig innovativt køkken. Køkkenchef Jan Hartwig genskaber moderne europæiske mesterværker med international flair. Tag deres version af en Radler, en paletrens af yuza granita med bayersk øl. Bemærk, at denne premiereoplevelse har begrænset kapacitet, da restauranten kun er åben til middag tirsdag til lørdag med to smagsmenuer. Reservationer er påkrævet.

Bedste restaurant til en pølse: Bratwurst-Glöckl am Dom

Bratwurst-Glöckl am Dom i München
Bratwurst-Glöckl am Dom i München

Altid fuld af glade spisende gæster, dette klassiske Wirtshaus nær Marienplatz giver stort set den samme oplevelse, som det altid har gjort. Det gammeldags interiør er hyggelige træpaneler og farverige farvede glasvinduer, der slipper lys ind i det travle interiør. Udenfor giver overfyldte borde det muntre soundtrack af gafler og knive og fornøjelig spisning.

Menuen kommer i en kakofoni af sprog, men stjernepølsen er oprindeligt fra byens bayerske nabo, Nürnberg. Nürnberg Rostbratwurst i fingerstørrelse steges på åben bøgeild og serveres på et fad med seks eller otte. Der er også en række andre elskede pølser på menuen og bjerge af sider og sædvanlige desserter som Kaiserschmarrn.

Bedste restaurant i Neuhausen: Restaurant & Weinhandel Broeding

Restaurant Broeding
Restaurant Broeding

Det ydre distrikt Neuhausen er faktisk Münchens mest befolkede distrikt. Folk besøger ofte det kongelige Nymphenburg-palads, men den lokale institution Broeding trækker også sin del af besøgende.

Hver aften præsenterer den uberørte spisestue en anderledes tre-, fem- eller seksretters menu med et vidunderligt udvalg af primært østrigske vine. Maden er let og overraskende, og det er tydeligt, at alt er lavet fra bunden med kærlighed. Der er begrænset antal pladser, og reservationer anbefales.

Bedste restaurant til økologisk bayersk mad: Fraunhofer

Fraunhofer Wirtshaus, München
Fraunhofer Wirtshaus, München

Fraunhofer Wirtshaus, beliggende i Isarvorstadt, er en traditionel bayersk restaurantkro, der åbnede i 1874 oger nu en fredet bygning. Den serverer økologiske bayerske specialiteter i topkvalitet. Hjertelige favoritter som svinekno, Obatzda og spätzle er på deres absolut friskeste. Menuen har også fulgt tidens annonce giver et sundt udvalg af vegetariske retter.

Den lille restaurant i sig selv er en destination, komplet med et lille teater på bagsiden. De byder på "moderne" Volksmusik (folkemusik) fra 70'erne og 80'erne. Det er også gammeldags på en anden måde, du almindeligvis finder i Tyskland - det er kun kontanter.

Bedste vegetarisk restaurant: Prinz Myshkin

Prinz myshkin i München
Prinz myshkin i München

Det er ikke kun kødfuld godhed til god bayersk spisning. Prinz Myshkin er placeret i et tidligere bryggeri, men dets arkitektur nikker kun til dets tidligere liv med sæbeskum og pølser. Dagens restaurantindretning lige så uberørt som menuen med hvidkalkede vægge og farverige, glob alt inspirerede retter. Restauranten erklærer sig stolt som den originale vegetariske og veganske restaurant i München. Den serverer dejlig mad til frokost og middag som intense karryretter, opfindsom pasta og mavetilfredsstillende skåle.

Bedste restaurant til klassisk italiensk: Brenner

Brenner i München
Brenner i München

Dengang var staldene i Münchens kongelige residens, denne velbeliggende italienske restaurant er nu et yndet sted for publikum før teatret. Beliggende ved Maximilianstrasse, dens stramme møbler består af et hvælvet loft, mange søjler og en kapacitet til 450. Når vejret er behageligt, bør spisende gæster sidde på terrassen, der vender ud mod den bayerskestatsopera.

Indvendigt er det en travl-om end lidt støjende-atmosfære. Der er en bar, pasta og grillafdeling med masser af middelhavssmag. Prøv den hjemmelavede linguine med kød eller fisk grillet over åben ild.

Bedste restaurant for bayersk pubkultur: Wirtshaus Maximilian

Maximilian's i München
Maximilian's i München

Wirtshauskultur oversættes groft til bayersk pubkultur, og Maximilian leverer dette og meget mere. Det giver følelsen af Gemütlichkeit uden kitsch, eller " Echt bayrische Atmosphäre " (ægte bayersk atmosfære), som man siger.

Forvent at finde en imponerende mængde tyske øl samt et udvalg af snaps og likører. At spise, der er alt, hvad du ønsker fra en Südtiroler Küche som Wurst og Wiener Schnitzel fra lokale kilder. Træk en tung træstol op til et af de lange borde og grav ind.

Bedste restaurant til at spise svineknuckle: Haxnbauer im Scholastikahaus

Haxnbauer im Scholastikahaus i München
Haxnbauer im Scholastikahaus i München

Dette elskede etablissement i München er på turiststien og i mange guidebøger. En top bayersk must-spise, Schweinshaxen (svinekno), er stjerneattraktionen på Haxnbauer. Saftige stykker kød, der snurrer i vinduerne, tiltrækker også sultne spisende gæster fra gaden, som er heldige til et af de bedste måltider på deres rejse.

Maden og oplevelsen på Haxnbauer er endda for god til, at lokalbefolkningen kan modstå, da du også vil se Münchners spise her, trække deres personlige krus af væggen og deltage i deres sædvanlige Stammtische til en diskussion omvejret, deres nuværende lidelser, eller hvad de planlægger at spise i dag.

Bedste mexicansk mad: Blitz

Blitz Restaurant i München
Blitz Restaurant i München

Velsmagende mexicansk mad - eller endda Tex-Mex - plejede at være umuligt at finde i Tyskland. Heldigvis er det ved at ændre sig.

Blitz bringer farven ind i Münchens spisescene med sit legende Day of the Dead-design og en overraskende vegetarisk menu. Du kan finde ægte krydderier såvel som kvalitetsingredienser i dens fajita, tacos og burritos. Retterne er ofte toppet med lidt ekstra flair i form af ekstramateriale som hibiscus blomst eller bananketchup.

Hvis middag ude kun er begyndelsen på din fiesta, så fortsæt til Blitz techno club for et fænomen alt lydsystem og dans hele natten.

Bedste familievenlige restaurant: Preysinggarten

Preysinggarten i München
Preysinggarten i München

Gemt væk i denne statelige bygning fra 1893 ligger Preysinggarten. Afslappet og behageligt, køkkenet er lyst og frisk, smagt med elementer fra Middelhavet. Tjek de daglige specialiteter på tavlen med hyppige vegetariske eller veganske muligheder, og nyd den unikke uforudsete og venlige service. Som et kvarterssted er alle velkomne her - også de mindste rejsende. Gården er det perfekte sted at lade børnene løbe, mens de voksne spiser eller drage fordel af legepladsopsætningen bagerst. Uanset om du nyder en doven søndagsbrunch, hverdagsfrokost eller afslappet aftensmåltid, vil Preysinggarten helt sikkert passe regningen.

Anbefalede: