Haunted hoteller i USA, hvor du kan overnatte
Haunted hoteller i USA, hvor du kan overnatte

Video: Haunted hoteller i USA, hvor du kan overnatte

Video: Haunted hoteller i USA, hvor du kan overnatte
Video: СТРАШНЫЙ ЗАБРОШЕННЫЙ ОТЕЛЬ С ПРИЗРАКОМ / SCARY ABANDONED HOTEL WITH A GHOST 2024, Kan
Anonim

Vi undersøger, tester, anmelder og anbefaler uafhængigt de bedste produkter - lær mere om vores proces. Hvis du køber noget via vores links, optjener vi muligvis en kommission.

Haunted Cornstalk Hotel i New Orleans
Haunted Cornstalk Hotel i New Orleans

Helligdage og ferier går hånd i hånd, så hvorfor skulle Halloween være en undtagelse? En ferie i slutningen af oktober kan se lidt anderledes ud end de strandflugter, du ville planlægge omkring, f.eks. Labor Day. For det første ville det helt sikkert kræve en nat (forsætligt) tilbragt i et virkeligt spøgelseshus.

Spooky sleepovers er ikke kun fiktion, der er født fra Halloween-film. Fra Crescent Hotel i Eureka Springs, Arkansas, til Shamrock House i Rocky Bottom, South Carolina, tilbyder USA's ni mest hjemsøgte hoteller, kroer og feriehuse hele nætter med potentiel terror for både amatør-spøgelsesjægere og hverdagsskræmmere.

Crescent Hotel: Eureka Springs, Arkansas

Crescent Hotel i Eureka Springs, Arkansas
Crescent Hotel i Eureka Springs, Arkansas

Højt over Eureka Springs, 1886 Crescent Hotel er et Arkansas-vartegn, der svælger i sin hjemsøgte stamtavle, der udråber sig selv som "America's Most Haunted Hotel." I 1930'erne var bygningen et falsk hospital, hvor en charlatan kaldte Norman Baker narrede patienter med sin "mirakel"-kurfor kræft. Hotellet, som siges at være hjemsøgt af sine tidligere patienter, er nu vært for spøgelsesture om natten (du kan endda besøge Bakers lighus) og forestillinger med paranorm alt tema i stedets teater.

Hotellet fører en liste over alle dets navngivne spøgelser, inklusive Michael, en irsk stenhugger, der døde i 1885, mens han byggede bygningen; Theodora, en kræftpatient hos Dr. Baker, der råber på hjælp til at finde hendes nøgler; og endda katten Morris, en mystisk patient i hvid natkjole, der dukker op ved fodenden af din seng.

The Stanley Hotel: Estes Park, Colorado

Haunted Stanley Hotel, Estes Park, Colorado, USA
Haunted Stanley Hotel, Estes Park, Colorado, USA

The Stanley Hotel, der er kendt for sin storslåede arkitektur, storslåede omgivelser og berømte besøgende, er måske mest berømt for sin rolle som rammen om Stephen Kings roman, "The Shining." Næsten hvert gæsteværelse siges at være hjemsøgt. Gæster rapporterer, at de hører børn grine eller et klaver spille, og har endda fået pakket deres tasker på mystisk vis ud for dem.

Denne attraktion i Colorado, som er en fast bestanddel på lister over hjemsøgte hoteller, tilbyder flere forskellige uhyggelige ture. Norm alt under Halloween vil The Stanley også arrangere en mordgådemiddag, den årlige Shining Ball (inklusive levende musik, temaindretning og lækkerier samt en udklædningskonkurrence) og en maskeradekostumefest.

Cornstalk Hotel: New Orleans, Louisiana

Det hjemsøgte Cornstalk Hotel i New Orleans
Det hjemsøgte Cornstalk Hotel i New Orleans

På Royal Street i New Orleans' berømte franske kvarter er Cornstalk Hotel et must-see for sit smedejernshegn med majsstængeltema ogborglignende tårn. Engang beboet af Louisianas første statsadvokat, François Xavier Martin, har hotellet i dag ry for at være hjemsøgt af tilsyneladende børn, der leger. Nogle gæster har også rapporteret om et andet foruroligende fænomen: Deres kameraer indeholder på mystisk vis billeder af dem selv, der sover på deres hotelværelse.

New Orleans er en fremragende by for hjemsøgte eventyr, med nogle af de smukkest vedligeholdte og ældste kirkegårde i gotisk stil i USA samt en række andre spillesteder, der er kendt for at være vært for spøgelsesagtige besøgende.

The Salem Inn: Salem, Massachusetts

Salem Inn i Massachusetts
Salem Inn i Massachusetts

I en by, der er berygtet for sine hekseprocesser fra det 17. århundrede, siges værelse 17 på The Salem Inn at være hjemsøgt af en kvinde ved navn Elizabeth, som blev myrdet af sin mand i netop det rum. Ifølge beretninger fra synske og gæster kan Elizabeth især godt lide at ryste op i tingene, når mænd bliver på værelset.

Legend siger, at hvis du efterlader et glas spiritus til Elizabeth, vil hun lade dig være i fred. Og tag en ekstra sweater med - kroejeren fortæller, at værelse 17 altid er koldere end de andre på trods af bestræbelser på at skrue op for varmen.

Foley House Inn: Savannah, Georgia

Foley House Inn i Savannah, Georgia
Foley House Inn i Savannah, Georgia

I Savannah, angivet som den mest hjemsøgte by i Amerika, kan den spøgelsesagtige baggrund for Foley House Inn spores til dens oprindelige ejer, Honoria Foley. Legenden siger, at da en mistænkelig hotelgæst angreb Miss Foley, slog hun ham over hovedet med enlysestage og dræbte ham. Fru Foley var bange for, at hun ville blive fængslet for mord, og gemte liget. På sit dødsleje betroede hun sig om mordet, men afslørede aldrig stedet for liget. Under en renovering i 1987 blev der fundet menneskelige rester i væggen.

Den myrdede angriber og Miss Foley er begge blevet set som genfærd på dette hjemsøgte hotel, så hvis du planlægger at bo i et af de 19 værelser, der er tilgængelige på dette maleriske bed and breakfast, skal du ikke blive overrasket, hvis du vågner til et skyggebillede af den afdøde indehaver, der græder i hjørnet af dit værelse.

Loews Don CeSar Hotel: St. Petersburg, Florida

Loews Don CeSar Hotel
Loews Don CeSar Hotel

Dette ikoniske lyserøde palads ligger på en smuk strækning af sukkerholdigt sand i Skt. Petersborg. Hotellet blev bygget i 1928 af udvikleren Thomas Rowe og blev hurtigt en legeplads for de rige og berømte og er det den dag i dag.

Men selve hotellet har en skræmmende historie. En knust Rowe byggede hotellet som en hyldest til hans sande kærlighed, Lucinda, der døde i Europa. Det trivedes gennem det meste af det tidlige 20. århundrede, og klarede det endda gennem den store depression, men det forfaldt, efter Rowe blev fundet død på sit hotelværelse i 1940.

Gæster har siden rapporteret en spionerende Rowe, der aldrig går glip af en fest, der strejfer rundt på området og endda hilser gæster i sin panamahat. Rowe vandrer stadig rundt i salene og tjekker ind på gæster på hans vidtstrakte ejendom i Florida.

Queen Anne Hotel: San Francisco, Californien

Queen Anne Hotel på Sutter Street
Queen Anne Hotel på Sutter Street

Oprindeligt bygget som enpigernes afsluttende skole efter guldfeberen, siges Queen Anne Hotel at være beboet af skolens afdøde rektor. Snesevis af gæsteberetninger fortæller om Miss Lake, der dukker op i spejle, eller at hendes tilstedeværelse fornemmes som varme eller kolde steder.

Der er endda en rapport om Mary Lake, der putter en rejsende i lur med tæppet hele vejen rundt om sengen. Selvom kroejeren aldrig personligt har set spøgelset, rapporterer gæster, at de støder på spiritus mindst et par gange om ugen.

Captain Grant's, 1754: Preston, Connecticut

Kaptajn Grants
Kaptajn Grants

Kaptajn Grant's er beliggende mellem to kirkegårde i det nationale register over historiske steder og siges at blive besøgt af ikke færre end 10 spøgelser, inklusive en 5-årig pige ved navn Deborah Adams. De dvælende ånder er børn, der menes at besøge fra deres hvilesteder i nærheden.

Captain Grant's, 1754 (året, hvor hjemmet blev bygget) tjente først som hjem for kaptajn Grants familie og deres afkom (i tre generationer), før de blev videregivet til at tjene som bed and breakfast for borgerkrigssoldater og undslupne slaver. Som et resultat har gæster rapporteret, at de har set spøgelser fra alle tidsperioder i amerikansk historie.

Shamrock House: Rocky Bottom, South Carolina

Shamrock House
Shamrock House

Oprindeligt bygget i 1925, denne otte-værelses feriehytte i Blue Ridge Mountains i South Carolina sover op til 24 personer og siges at være hjemsøgt af et spøgelse, der går forbi Nancy. En gæst hævdede at have set ånden gå ind i ensoveværelse ovenpå, mens en anden siger, at navnet Nancy blev hvisket i hendes øre. For at tilføje dets uhygge ligger Shamrock House på 10 hektar dybt inde i skoven, ved bunden af Sassafras-bjerget, og ifølge hjemmesiden menes det at have været det første hjem i området, der havde elektricitet. I 1960'erne var det engang vært for præsident Lyndon Johnson (som i øvrigt ikke rapporterede om nogen paranormal aktivitet).

Anbefalede: